Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    ...А факта, че в твоята махла е рядкост да ги срещнеш по улиците е отделна тема. Поздрави.
    Грозно
    В сегашната ми махла са 11 милиона души. Нищо не липсва по улиците, не ме мисли
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      В сегашната ми махла са 11 милиона души. Нищо не липсва по улиците, не ме мисли
      Само 11 милиона... Па значи всички се познавате
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз редовно се разсейвам като карам, за щастие досега без особени ексцесии изключая качването на един тротоар и без малко събарянето на паметник, слава богу не можах. Днес пак щях да трясна едно такси заради две красавици в които очите ми залепнаха като с "Капчица". Добре, че са измислили клаксона...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Аз редовно се разсейвам като карам, за щастие досега без особени ексцесии изключая качването на един тротоар и без малко събарянето на паметник, слава богу не можах. Днес пак щях да трясна едно такси заради две красавици в които очите ми залепнаха като с "Капчица". Добре, че са измислили клаксона...
          Аз па мижам. Ей така, докат карам по плажната алея мижам. То инак не може да се кара. Май най-добре лятото да вървим пеша. Колко му е 50-тина км. до работа, още толкова обратно.... Другия начин е да приемем исляма и на сички чавета-фереджета. Аллах керрим биляр. Инак ква става тя...Гитти ешеми гяалмеди........като се сетя кво ни чака в Балчик.....

Коментар

Вчера като преваля за 5 минутки и маше едни такива хубавици с такива потничета-абе направо мис мокра фланелка.....как съм се прибрал само аз си знам.Като ударен хеликоптер бях.
            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

колеги,налепете си некво фолио що'т тва жената е любопитно животно,така хем ще зяпа по вас да види кой кара,хем няма да ви вижда благата физиономия която блее по нея
              който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Търся спешно някакви слънчеви очила с капаци....във Варна не може да се шофира вече от плът.....

Коментар

Уф, мани, разноглед станах...
                  Което пък ме подсети за тоя виц:

Две приятелки си приказват:
                  - Мраза лятото. тоя моя пък като се зазяпал у де що има разсъблечена жена много ме дразни. Ще вземе да ми изневери и ще му бия шута...
                  - Виж к'во драга, то и мойто куче се хвърля по всяка кола на улицата ама още не е завлякло нито една да я зарови в двора...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X