Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Аман колеги не колежки, само за колеги е.
    Аман ви казвам.... Налага ми се а карам по цял ден градско и не издържам повече...

Не бе, не от задръстването, от полуоблечените жени бре...тея на работа не ходят ли неам си напредстава.
    Всяка вечер като се прибера и си слагам капки в очите, че и компреси понякога за да мога поне една две теми из форума да попрегледам..
    Не се издържа вече, май ще емигрирам на изток от рая... Тръгна сутрин и спра да си взема кафе и ооо....радост за мойте очи, спра на свтофара и пак, ако не ми свирне некой не тръгвам и това си е.
    Та моля ви се кажете какво да правя...с'а каквото и да сте си помислили го приемете за вярно, само и само ми помогнете..
    То бива сексапил бива ама това тяхното на нищо не прилича...то си е направо слез от колата и ела с мен в гората...

Мислех си, че това е само в София но не би...НАВСЯКЪДЕ СА плъзнали ........

Както и да е аз излизам пред блока, че още е светло и все се прибират та да има поне какво да сънувам довечера а вие през това време мислете как да го решим тоз мой проблем.

До: Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Ти, таковата, нали скоро се беше похвалил с нов фотоапарат ?
    Или само ей така трябва да ти повярваме, на честна дума ??
    Ай дай някое доказателство де...
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Ти, таковата, нали скоро се беше похвалил с нов фотоапарат ?
      Или само ей така трябва да ти повярваме, на честна дума ??
      Ай дай някое доказателство де...
      Мислиш, че не съм се сетил за това ли....
      Но я си помисли, че без да искам снимам жената/приятелката на някой колега тук и тя през това време се окаже "на работа"...

Коментар

Оффф...
        Прости...

Не бях се сетил че някои идеологически чисти фотографи в такива ситуации се чувстват длъжни да снимат и лицето
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Аман колеги не колежки, само за колеги е.
          Аман ви казвам.... Налага ми се а карам по цял ден градско и не издържам повече...

Не бе, не от задръстването, от полуоблечените жени бре...тея на работа не ходят ли неам си напредстава.
          Всяка вечер като се прибера и си слагам капки в очите, че и компреси понякога за да мога поне една две теми из форума да попрегледам..
          Не се издържа вече, май ще емигрирам на изток от рая... Тръгна сутрин и спра да си взема кафе и ооо....радост за мойте очи, спра на свтофара и пак, ако не ми свирне некой не тръгвам и това си е.
          Та моля ви се кажете какво да правя...с'а каквото и да сте си помислили го приемете за вярно, само и само ми помогнете..
          То бива сексапил бива ама това тяхното на нищо не прилича...то си е направо слез от колата и ела с мен в гората...

Мислех си, че това е само в София но не би...НАВСЯКЪДЕ СА плъзнали ........

Както и да е аз излизам пред блока, че още е светло и все се прибират та да има поне какво да сънувам довечера а вие през това време мислете как да го решим тоз мой проблем.
          Пфф,тежка е твоята/всяка,дано волана ти е регулируем по височина...
          Мнението над моето си е направо постулат-пускай каквото папарашкото ти сърце юнашко е барнало през обектива...

Оффф...
          Прости...

Не бях се сетил че някои идеологически чисти фотографи в такива ситуации се чувстват длъжни да снимат и лицето
          А,има биометрични показатели,които не ги печатат в ID документите,но са добре познати в частност...

Коментар

Стана топло и започна дефилето много трудно се кара.
            виш к'фо нешто е.......

Коментар

Ех, адаш не е лесно при такова меню.

Ако те притиснат ...... много (на брой) ползвай функцията "обади се на приятел".

Коментар

Оффф...
                Прости...

Уважаващия съпругата си мъж, трябва да може да я разпознае и само по задника!

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Уважаващия съпругата си мъж, трябва да може да я разпознае и само по задника!
                  Кажи му го, че на мен няма да повярва...

Така прибрах се а и повечето комшиики също и сега мога да си отдъхна.
                  Вие не взимате на сериозно моите проблеми, но аз мисля, че те са не по малко вредни от звънящ GSM в колата ви който ви съобщава, че няма да ви расрочат кредита.
                  Това е проблем който трябва да е преоритет номер едно на бъдещото правителство.
                  Аз и на сегашното бях писал за моя проблем, но те всички се оказаха хомосексуалисти меко казано и ме пренебрегнаха..
                  Надявам се поне тук да има истински мъже коита да бъдат съпричастни към проблема ми...

Коментар

Кажи му го, че на мен няма да повярва...

Така прибрах се а и повечето комшиики също и сега мога да си отдъхна.
                    Вие не взимате на сериозно моите проблеми, но аз мисля, че те са не по малко вредни от звънящ GSM в колата ви който ви съобщава, че няма да ви расрочат кредита.
                    Това е проблем който трябва да е преоритет номер едно на бъдещото правителство.
                    Аз и на сегашното бях писал за моя проблем, но те всички се оказаха хомосексуалисти меко казано и ме пренебрегнаха..
                    Надявам се поне тук да има истински мъже коита да бъдат съпричастни към проблема ми...
                    Правителството/настоящото/,както и линията му,бдят да ти се разбъчкат душевните терзания.../моите така ги ампутираха в зародиш.../.
                    Прикачени файлове

Коментар

Брррррр, сега как да заспя бре Максе...кошмари ще сънувам...

Коментар

Брррррр, сега как да заспя бре Максе...кошмари ще сънувам...
                        Лека,Ванка...!
                        Вземи чашле,моето е на "масата"...
                        Наздраве!
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от maxxx; 23-05-09, 23:27. Причина: голям растер

Коментар

Пу за бате Ваньо!!Ще си се гушкате и няма да ти е студено.
                          Прикачени файлове

Коментар

И у наше село се забелязва раздвижване в путникопотока ( sorry за русизма)
                            За сега не е много страшно, преобладава добруджанският екотип (високи и стройни като табуретки), обаче иде времето на казачките.... някои са си направо кабрио... едни тунинговани, последни модели.... плаче сърцето, плаче джоба....
                            Защо после ставали катастрофи по улиците..... с такива отвличащи вниманието елементи как се кара.....
                            Пуста пролет, всичко напъпило.... настъпило едно повсеместно сокотечение...
                            Ония ден кръв давах, викам си - сега поне малко спокойствие... да, ама не... другия път ше им кажа да точат повече, явно половин кило на 95 не се усеща.
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Пу за бате Ваньо!!Ще си се гушкате и няма да ти е студено.
                              ...картоняза ли ми заработваш...

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              И у наше село се забелязва раздвижване в путникопотока ( sorry за русизма)
                              За сега не е много страшно, преобладава добруджанският екотип (високи и стройни като табуретки), обаче иде времето на казачките.... някои са си направо кабрио... едни тунинговани, последни модели.... плаче сърцето, плаче джоба....
                              Защо после ставали катастрофи по улиците..... с такива отвличащи вниманието елементи как се кара.....
                              Пуста пролет, всичко напъпило.... настъпило едно повсеместно сокотечение...
                              Ония ден кръв давах, викам си - сега поне малко спокойствие... да, ама не... другия път ше им кажа да точат повече, явно половин кило на 95 не се усеща.
                              Радо,да не са взривили всички аптеки,продаващи "аналгин" при вас.Не е публикуван цитат от "Нюз бг" все още,та се триумя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X