Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аман/Стига, не мога повече...!!!!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    ...картоняза ли ми заработваш...

Радо,да не са взривили всички аптеки,продаващи "аналгин" при вас.Не е публикуван цитат от "Нюз бг" все още,та се триумя...
    Няма, и бозаджийница няма....
    Само тоалетната хартия явно е много читава....
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Мислиш, че не съм се сетил за това ли....
      Но я си помисли, че без да искам снимам жената/приятелката на някой колега тук и тя през това време се окаже "на работа"...
      Снимаи Колега снимай. Таман ще си намеря повод и аз да забегна в страни от правилата. Пък и ще ми стане драго, че и друг е оценил жената. И ще съм спокоен, че като я изгоня има кой да я приюти. Е а кажете как да се жени човек.

Коментар

Наистина откакто се затопли времето не може да се кара по улиците. Дали пък не може да имплантират още няколко очи на главата. Че да стигат за всичко.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Наистина откакто се затопли времето не може да се кара по улиците. Дали пък не може да имплантират още няколко очи на главата. Че да стигат за всичко.
          То по тази логика,да продължим с инплантациите-бидейки всичко прегледано,да мине и техно/краш тест...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Правителството/настоящото/,както и линията му,бдят да ти се разбъчкат душевните терзания.../моите така ги ампутираха в зародиш.../.
            Малее, това къде и да го барнеш - навсякъде цици бре!!

Коментар

Да ти имам проблема, в Бургас и въобще покрай морето знаеш ли как е сега думи нямам, а знаеш ли как се мятат на стъпенките на MONSTERa взел съм си една канджа да ги бутам , че ми пречат да карам

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                Малее, това къде и да го барнеш - навсякъде цици бре!!
                Греда,това е БУЙ,да не се удавиш при зарезански риболов.Па ти мръсната думичка де я видя-то сЪде джумерка и лой...
                Обаче през забраната е "АКМ-7,62",няма засечка.Където се тактиса,всичкото бракониер се омита с крясък..."Анаконда" било филм на ужасите,дрън-дрън...

Коментар

Кой кво си нема, това гледа. Аз докато спра всъдехода на светофара, и вътре се мята по некое. И така всеки ден различни. А вие си гледайте по улиците

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    Кой кво си нема, това гледа. Аз докато спра всъдехода на светофара, и вътре се мята по некое. И така всеки ден различни. А вие си гледайте по улиците
                    През капака ли
                    Оправи си спирачките, ей!!!
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                      През капака ли
                      Оправи си спирачките, ей!!!
                      Че кво им има....това е Опел бе, алоооо, качваш се в него, за да караш, а не да спираш.....

Коментар

Наистина не е лесно.И аз съм същия-затова спрях да се движа с колата, защото са си чиста предпоставка за ПТП-да не говорим за някой друг сърдечен удар, ей така между другото.Не знам какво им става и скакво ги хранят, но фактите са налице и боговете даже мълчат.То не, че и в ГТ не е същото, но поне няма риск да се изджаскаш някъде.....
                        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Верно стана напечено. Днеска една бира ми се стопли от тия.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Караш и дзяпаш това е живота .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Капитализъм другари. Всичко е на пазара. Ако иската да ви мине, представете си ги сутрин в кенефа. А ако ги загледате отблизо............ Повечето са варосани курници. Умий го с маркуча и ще остане само курник.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Капитализъм другари. Всичко е на пазара. Ако иската да ви мине, представете си ги сутрин в кенефа. А ако ги загледате отблизо............ Повечето са варосани курници. Умий го с маркуча и ще остане само курник.
                                Те тоя откос изби всичкото риба и скариди...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X