До: Автобус и Камион се гонят с 140км/ч в Стара Загора
Скоростомерът не е контролно измервателен прибор. Още повече, никога не е минавал проверка или тариране в метрологията. Ти може и да си мислиш, че измерваш нещо, но всъщност не е така. Подобно измерване става само за "на масата". Друга стойност няма. Ако искаш може да провечем "контролиран експеримент". За експеримента аз ще карам с превишена скорост, а ти ще ме "измериш" с километража. После ще отидем да ми напишат акт. Аз естествено ще имам възражения за измервателното средство и да видим какво ще последва.
Първоначално публикуван от D-MAX
Преглед на мнение
не ми се мисли
Е помислете в последните десет години колко катастрофи станаха с рейсове и Тирове:няколко и колко хора загинаха?А кой изби Да точно изби останалите над 10 000.Има си статистика и тя е страшна основния убиец на пътя не е професионалния шофьор който това му е занаята всекидневен.А младия калпазанин с купена от мама и тате мощна кола качил аверите и ги повел към гробищата а те си мислят че ги вози към дискотеката.А и защо никой не казва че може да се утрепеш и с малка скорост примерно с 50 падайки в някое дере понеже не може да следиш пътя
Коментар