Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за дуел

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за дуел

Защо с пушки бреНе може ли дуел с каруцарски камшици.Ние ше си седим на барбекюто и ше ядеме и пиеме и ше гледаме как се маат с камшицитеТе тва е дуел а и на бг.бул така ше му държи влага по дълго времета ше внимава какво пишеАко са съгласни камшиците от мене като стар каруцароще си пазим някой друг
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

О, богове!

bgbul - имаш ли такова тяло /виж по-горе/, та после Цвети да направи колаж /аз нямам, ма имам пистолет/. Не за друго, щото няма да ни харесат.

То това с дуелите - готина работа, но само трупове. Ще четем и гледаме - само, а файда? Кой ще черпи?

bgbul - каже Sorry баба и да приключваме. Стига глупости, че гледам - вземаш го много насериозно.

Я, виж на преход ви каня!
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

До: Автомобил за шофиране по 300км на ден

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        ...предлагам пейтбол дуел!!!
        Не четете внимателно и туй то

Условията са прости, наема се нужната екипировка и в присъствието на секунданти и свидетели се разпукваме. Подробностите скоро. И дон'т спек

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          О, богове!

bgbul - имаш ли такова тяло /виж по-горе/, та после Цвети да направи колаж /аз нямам, ма имам пистолет/. Не за друго, щото няма да ни харесат.

То това с дуелите - готина работа, но само трупове. Ще четем и гледаме - само, а файда? Кой ще черпи?

bgbul - каже Sorry баба и да приключваме. Стига глупости, че гледам - вземаш го много насериозно.

Не разваляй боя с кавга, Ей
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
            О, богове!

Браво за поканата - приемам я с голям кеф . Благодаря !
            Като се прибера - след около седмица - ще се уговорим.
            А за дуела - губил сим много по-големи неща , от един смешен дуел !
            Като иска колегата - да е на неговото . Дано да е доволвн след Дуела !
            Аз го вземам на шега и емоции , но колегата е обиден - иска реванш .
            Да го уважим - нали е старо куче във Форума - над 3000 мнения !Не е малко.
            А за тялото - и аз нямам такова , но и не искам . По добре силата да си ми е в главта !
            Последно редактирано от bgbul; 26-04-09, 22:51.

Коментар

До: Автомобил за шофиране по 300км на ден

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Виж сега, няма лошо човек да сбърка някъде, после казва благодаря че ми отворихте очите и въпроса е решен. Ама явно ти не търпиш някой да те поправи. Що така, нали си пишем да се учим един от друг?
              Почна първо с някакви несъществуващи системи, неясни "шперове", имало ги, па после ги нямало, ESP система, за която пръв отвори дума, а не Насов, после се оказа че е АSC, накрая се оказа че не всяко БМВ има ASC и LSD, пълна каша. Нали утре тоя човек ще си купи БМВ и ще се чуди що няма няколко от изброените от теб системи и "шперове". Та затова аз и колегите те поправяме. Тук трябва да отбележа изключително професионалното обяснение на Иван (Carburettor), който най накрая поправи всички ни. Така се учи човек, ако иска разбира се.
              Иначе не си лошо момче и честно казано се забавлявам като участваш в дискусиите.
              Насов, брой ме за секундант.
              Аиде веднъж за винаги да стане ясно на всички :
              Жалко е , че някой новак като мен трябва да анализира поведението на утвърдените участници във Форума . А то е :

1. Някой колега пита ( пуска тема ) за някакъв съвет .
              До тук всичко е според правилата.
              Следва утвърден участник ( Алекс Марков ) - който скрои веднага шапката на питащия колега . И го отказа да си купува кола .....Явно питащия е слаб по математика , та трябва компетентно мнение .
              Питащия колега - прецени какво е отношението в този Форум и .... направо си замина .Забелязахте ли ?
              2. Някой колега ( в случая аз ) отговаря според своя личен опит по темата . Новак ( така по ви е кеф - вие сте старите )
              3. Включват се и други колеги по темата -( проследете постовете)
              И така всичко е нормално до ... пост 37 на Насов .
              Тук се изказват подигравки и обиди .... но , НАЛИ ГО КАЗВА КОМПЕТЕНТНО ....
              От този пост нататък - темата стана " Насова " - който вместо да вземе под внимание забележка на колегата БГБУЛ да не спами темата - той ( Насов ) си изпроси подкрепата и на другите стари кучета . Смешно е !
              И какво реши съвета на старите кучета ?..... Ние колим , ние бесим - тоя трябва да се извини , щото има мнение по темата .
              И самозабравил се ЩО Е ДОСТОИНСТВО - колегата Насов иска Реванш
              Ама той е толкова обиден и самозабравил се - че е готов да скочи на Дуел с оръжие . Добре дошъл колега ! Добре дошъл !

И понеже ти Андро казваш да благодаря , че ми отваряте очите " що е шпер " и що е ASC( ASP ) i t.n. - аз трябва да благодаря .
              И наистина благодаря - но не за техническите думи и разяснения .
              Благодаря - че видях какъв не трябва да ставам , ако стана с толкова стаж във Форума , колкото вас ( над 3000, 5000 мнения ).
              Не искам да изглеждам ЗНАЕЩ като търся грешките на други колеги.
              Не искам да пиша що е шпер , ако ме питат каква кола да си купя за 300 км на ден преход.
              Не искам , ако някой си защити позицията по Темата - да предизвикам Дуел , вместо да се огледам " дали не греша ",(въпреки самозабравата си от 3000 мнения )
              Не искам да губя достоинството си , като ме е страх да кажа извинявай на по-нов колега.

Е - БЛАГОДАРЯ , на всички колеги !
              Който е издържал да прочете всичко - нека се замисли - дали е прав като се прави на знаещ , без да се изисква това от него . Нали казвате , че просто си говорим .
              Защо тогава все искате да се доказвате , че сте по-знаещи ?
              Явно не сте се доказали толкова , че да бъдете Благородни и да проявявате разбиране към по-нови колеги !
              Предпочитате да се правите на Учители . Благодаря от всички обидени колеги ( от вашето Учителствуване ). Благодаря !

Коментар

Става интересно. Сега да не вземе някой да предизвика Юли на борба . Кажете къде ще е дуела ако имам възможност да се посмея и аз/нищо лично към двамата, но и аз не мога да го приема сериозно/. Също така предлагам да се стреля с еднакви маркери, като сте се упражнявали със същите предварително, щото всеки маркер си е индивидуален.

Не се сдържам. Моето мнение е, че това е форум, а не катедра към БАН. Не всеки е запознат с технически характеристити и подробности за каквото и да е. Против съм да се дават мнения от неподготвени, които може да въведат в заблуждения някой, но пък и да се хващаме за запетаята е смешно. Аз сигурно пиша най-некомпетентните неща/бият ме само в темите дето си пишат мега глупости, като "Обезкосмявате ли се", "Да ви поздравя с една песен" и т.н./, но го изказвам като мнение. Ако в нещо съм сигурен казвам, че е така, ако не съм казвам, че предполагам или съм чул и т.н. Така че, КОЛЕГИ - във форума целта е да си помагаме, а не да се доказваме. Всеки си има реален живот да го прави/дано няма такива само с виртуален живот, протичащ 80 процента във форума/. Сдобрете се или забравете и това е. Няма как всички да са приятели и да се обичат във форума. Само аз съм изключение, щото всички са ми приятни, а и да не са, ще ми е най-малкия проблем това. НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА ЧЕТА ЦЯЛАТА ТЕМА ИЗ ОСНОВИ ДА ВИДЯ КОЙ Е ВИНОВЕН, ЩОТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НА ТАКИВА СПОРОВЕ СА И ДВАМАТА.СТИСКАЙТЕ СИ РЪЦЕТЕ ИЛИ СЕ РАЗБЕРЕТЕ ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ ЛИЧНО, ЩОТО ТУКА СТАВА ВЕЧЕ...
                Последно редактирано от Тихомир; 26-04-09, 23:12.
                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Ей, бгбул, Хората поне някое от имената са си написали, а ти освен да пишеш глупости и после да ги замазваш май друго не можеш...
                  Колко каза, че си висок? 1,76м ли? Да ти докарам ли на дуела диското, за да те видя как ще се събереш прав в задната му част, а?!
                  Ако си спомняш де. А ако не - има начин да ти припомним. Само кажи.
                  Последно редактирано от kinex; 26-04-09, 23:45.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                    Ей, бгбул Хората поне някое от имената са си написали, а ти освен да пишеш глупости и после да ги замазваш май друго не можеш...
                    Колко каза, че си висок? 1,76м ли? Да ти докарам ли на дуела диското, за да те видя как ще се събереш прав в задната му част, а?!
                    Поне раздела е за спам - да си припомним всичко , а .
                    Щом има начин ( направо ме стресна ) - давай !
                    А за Диското - ако ще на главата да се побиеш - по-високо отзад НЯМА !
                    Просто не е измислено още .
                    И да ме обориш с някой модел - не се стряскам . Тук само си говорим , нали ?
                    А за името - бил си прав - моя грешка . Написах го !
                    Пичове - вие усмивки нямате ли ? Евала за злобата !
                    Последно редактирано от kinex; 26-04-09, 23:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                      Ей, бгбул, Хората поне някое от имената са си написали, а ти освен да пишеш глупости и после да ги замазваш май друго не можеш...
                      Неоснователно обвинение. Колегата bgbul е написал за себе си в публичния профил доста повече информация от вас.

Коментар

Ти ако ако си чел колко глупости е изпонаписал...ама няма как щото са изтрити...Та мисля че нямаше да коментираш.

Коментар

Пак разваляте боя с кавга И защо го нападате толкова човека. Нали прие дуела . Ше се стреля и той. Айде да ги оставиме да се разберат кога и къде и да гледаме сеир...
                          Или вие само ги настървявате?
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Стига толкова. Добре би било да се засрамите от писанията си тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X