Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за дуел

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за дуел

Темата произхожда от тук

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Явно колегата е на друга вълна, аз му прощавам незнанието, но му пожелавам да има време и желание да прочете тук таме и да си изясни разликите м/у ESP, ASR, ABS, както и видовете блокировки, начини и условия за употребата им преди да се троска и да определя събеседниците си с термини, които сигурен съм, по един типично-самонадеян начин ще се затрудни да преведе на бълграски език.
    Чудно ми е как винаги виновниците за даден спор излизат сухи от водата ?
    Аз че съм объркал една буква - ясно е вече !
    Ама ти като вкарваш ЕСП - после не ми прощавай твоята грешка !
    Това се нарича наглост !
    Ясно какво е ESP/Electronic Stability Program/, ASP сигурно ще да е нещо друго свързано с шперовете
    И пак ти казвам - имаш над 3000 мнения - на това ли се научи - да прощаваш конфликтите създадени от теб самия ? И на мнооого спам !
    Много си щедър ! Благодаря ти много !
    Давай само така ! Успех !
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-04-09, 11:10.

До: Автомобил за шофиране по 300км на ден

bgbul!

Защо ме "храниш" бре??? Твоите каламбури край нямат. Некомпетентен си, а пишеш като да си наясно с всичко на света. Искам удоволетворение! Не мога да ти дам картон, но написаното от теб приемам като лична обида!!! За това ти предлагам пейтбол дуел!!! Ако не щеш, значи си страхливец, който не смее да застане зад думите си! Но отношението ти е неприемливо за мен и смятам, че един урок няма да ти се отрази зле. Някой модератор ако може да отцепи отделна тема за този дуел, защото аз съм напълно сериозен!

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      ...
      Системите на БМВ са или ЕСП , или шпер ( ед. ч. - за заядливците )...
      Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Чудно ми е как винаги виновниците за даден спор излизат сухи от водата ?
      Аз че съм объркал една буква - ясно е вече !
      Ама ти като вкарваш ЕСП - после не ми прощавай твоята грешка !
      Това се нарича наглост !...
      Виж сега, няма лошо човек да сбърка някъде, после казва благодаря че ми отворихте очите и въпроса е решен. Ама явно ти не търпиш някой да те поправи. Що така, нали си пишем да се учим един от друг?
      Почна първо с някакви несъществуващи системи, неясни "шперове", имало ги, па после ги нямало, ESP система, за която пръв отвори дума, а не Насов, после се оказа че е АSC, накрая се оказа че не всяко БМВ има ASC и LSD, пълна каша. Нали утре тоя човек ще си купи БМВ и ще се чуди що няма няколко от изброените от теб системи и "шперове". Та затова аз и колегите те поправяме. Тук трябва да отбележа изключително професионалното обяснение на Иван (Carburettor), който най накрая поправи всички ни. Така се учи човек, ако иска разбира се.
      Иначе не си лошо момче и честно казано се забавлявам като участваш в дискусиите.
      Насов, брой ме за секундант.

Коментар

До: Покана за дуел

От кога се стреляте ?
        Аз мислех, че ще се дърпате с джипките!
        Малко извинение и темата - ключ в зъбите.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

От дуела на GAD VS. Obersturmbahnfuehrer

Aндро = секундант. Аз съм напълно готов дефакто. Остава колегата да приеме хвърлената ръкавица и да решим, кога, къде и как ще протече този дуел...

Надявам се да не се засегне още повече, но не виждам друг път да уредим този въпрос...

Коментар

Хареса ми колажа на Цвети!

Малко груб език в тази тема!
            Аз мисля, че малко извинение няма да е лошо.
            Така или иначе пак ще се напиете след стрелбата!
            Вместо да хабиме бензин да София, някой да поеме вината и за своя сметка да организира барбекюто.
            Разходката около Пловдив от мен!
            Пък може да сложите по една пушка в багажника за всеки случай!

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
              Хареса ми колажа на Цвети!

Малко груб език в тази тема!
              Аз мисля, че малко извинение няма да е лошо.
              Така или иначе пак ще се напиете след стрелбата!
              Вместо да хабиме бензин да София, някой да поеме вината и за своя сметка да организира барбекюто.
              Разходката около Пловдив от мен!
              Пък може да сложите по една пушка в багажника за всеки случай!
              Не разбирам за какво говориш. Пък и той няма нужда от адвокат . Ако му стиска, да се стреляме, все тая къде. Напиването и барбекютата не са ми страст, така че като нищо ще пропусна . Виж разходка до Пловдив не е лоша идея

Коментар

Плати ми!
                И ме нае!
                Идвай да караме!

Коментар

Самопрепоръчвам се за секундант (барбекюрист)
                  0+

Коментар

От кога се стреляте ?
                    Аз мислех, че ще се дърпате с джипките!...
                    Това ми харесва, ама дали ще има равни условия?
                    Насов, доколкото знам е с Диско, а колегата bgbul също до колкото знам, с БМВ... 320i и наскоро се похвали с Нива? Май ще трябва да закачи и БМВ-ето и Нивата.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Това ми харесва, ама дали ще има равни условия?
                      Насов, доколкото знам е с Диско, а колегата bgbul също до колкото знам, с БМВ... 320i и наскоро се похвали с Нива? Май ще трябва да закачи и БМВ-ето и Нивата.
                      Аз съм убеден, че това е равностоен двубой!
                      И ние не ядем и не пием, но се налага!
                      Така, че ще ни извините! На двубоя държим!
                      На яденето и пиенето също!

Коментар

Аз съм убеден, че това е равностоен двубой!..
                        Ааа, зависи кой какви "шперове" има.

Коментар

Еха. Тука ше се пукат. Кой приема залозите?
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Еха. Тука ше се пукат. Кой приема залозите?
                            Ами ако няма кой може и аз
                            Човек се учи с много практика:D

Коментар

bgbul!

Защо ме "храниш" бре??? Твоите каламбури край нямат. Некомпетентен си, а пишеш като да си наясно с всичко на света. Искам удоволетворение! Не мога да ти дам картон, но написаното от теб приемам като лична обида!!! За това ти предлагам пейтбол дуел!!! Ако не щеш, значи си страхливец, който не смее да застане зад думите си! Но отношението ти е неприемливо за мен и смятам, че един урок няма да ти се отрази зле. Някой модератор ако може да отцепи отделна тема за този дуел, защото аз съм напълно сериозен!
                              БРААААВО ! Най-после един смел мъж , който не може да се разбере с думи и си рискува живота за едната чест !
                              Ето такива трябва да са всички хора по света - тогава за няколко години човечеството ще се облагороди и ще останат само кадърните с оръжието !
                              Аз не нося оръжие , нито имам подобен боен дух !
                              Но - това не значи , че дуел няма да има !
                              Щом така ще си доволен - аз съм ЗА , с голямо удоволствие приемам твоята покана !
                              И сега - ти определяш правилата , терена , оръжията , съдиите , секунданта и ..... менюто.
                              Ти кажи къде ще е разходката - за оцелелите след дуела !
                              Единственото условие от мен - да присъсътвам на това зрелище !
                              В Понеделник заминавам за Гърция - за няколко дни ( служебно ) .
                              Ако се върна жив и здрав - ще приема всичките ти условия за дуела .
                              Ще отсъствам около седмица - ти тренирай до тогава !
                              Все пак - за да тренирам мисловно и аз - кажи какво ще се стреляме .
                              За всички колеги - който си е помислил , че няма да има Дуел - е сбъркал ! В този Форум - аз присъствам заради емоциите и няма как да ме уплаши една битка ( макар и не словесна ).
                              Но - не вземайте личен пример от тази постъпка на колегата - доста е .... от миналото !.... На мен ми е забавно ! Дано и вие да се забавлявате !
                              Поздрави на всички !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X