Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кристиан Андерсен, я некой да ме светне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

еи , хора ще ви кажа една прикаска , щом се клати бъзето и нема ветар значи има нещо , цялото му творчество му го развиват дисни лед , доколкото знам , а това негово творчество е дадено , не предоставено не търсено да са закупи а неговите блиски са ходили да го продават на издатели , но се окозво че е преработено , както биографиата така и творчеството , по дарик радио го чух и то всяка казана дума беше със аргомент , но много малко и накрая от предаването

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

А Юли е човек безхитростен и се връзва.

кои ти каза бе хитар съм на хлебарка
    Последно редактирано от cveti; 03-04-09, 11:18.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

До: Кристиан Андерсен , я некой да ме светне

За съжаление май има някаква истина в това което Юли казва.

Ханс Кристиян най вероятно по сегашните стандарти е бил би-сексуален - харесвал е жени и мъже, но казват че e умрял без да има и една сексуална връзка.

Юли, книгата се казва "Ханс Кристиян Андерсен: А New Life" ("Нов Живот") oт Jens Andersen. Не знам дали книгата е преведена на Български.
      Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Повечето от известните творци, философи, математици от древността до днес, все са си на тая вълна.
        Ако на човека всичко му е у ред, що да не се отдаде на простите човешки радости, като
        яденЬе
        пиенЬе
        спанЬе
        .........
        - е те тия неколко неща,
        ами ще си чекне езика да обяснява диалектиката или дуализма например, на пощещи се монарси ?

Ами !

За Андерсън, не съм чул да се е правил на Шехерезада .
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          еи , хора ще ви кажа една прикаска , щом се клати бъзето и нема ветар значи има нещо
          Това много ми хареса...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
          X