Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Битов алкохолизъм ....Що е то и имали почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Битов алкохолизъм ....Що е то и имали почва у нас?

Според мен няма никаква почва у нас...
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Нали, уж си бираджия, бре? (имам предвид снимката от аватара)
      Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Аммммм......да де ама нея я ползвам за вода.......
      Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      ако това ти е чашата за вода сутрин,положението е зле
      Ама аз имах предвид халбата, че ако се пие вода с нея сутрин...

....е била тежка вечерта..

" Не пьет, но замечено, что по утрам любит холодную воду...=
      из трудова характеристика на редови мужик

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
      Първо не е прав Veni1..,няма по-вкусно от сутришната бира (той не е малък-трябва вече да се учи )
      ами, Ицо, аз си мисля, че съм понаучил нещо, ама като се стопли малко времето, може да излезем на едно зелено училище, за припомняне на материала

дори ми се върти една идейчица...

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
        Нямам нужда да пия .
        Ужасява ме мисълта да съм длъжна да пия защото съм се пристрастила ...
        Ми че тя тази тема е за мъже бе майна.........

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
          Ми че тя тази тема е за мъже бе майна.........
          Има и жени алкохолици ... Ако е само за мъже - сложете мъжка табелка на вратата на темата - да не влезе и друга дама ... да ви хване в неудобен момент. Дискриминацията е лошо нещо...
          Последно редактирано от iai-bg; 24-03-09, 17:11.
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Що само за мъже?
            ако някой преди пет години ми беше казал че аз ще пропия какъвто и да е алкохол щях да му се изсмея, а сега мъж ми така ме тренира че може и някой от вас да надпия. иска си човека всяка вечер салата с ракийка ако е преуморен с винце, и сега когато няма компания аз се жертвам мале каква жертва, развали ме той мене, за водка уиски или коняк не съм сигурнадали ще устоя, но за домашна ракия може и да ви надпия. Ми нали къщата пълна с тая пущина.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
              Що само за мъже?
              ако някой преди пет години ми беше казал че аз ще пропия какъвто и да е алкохол щях да му се изсмея, а сега мъж ми така ме тренира че може и някой от вас да надпия. иска си човека всяка вечер салата с ракийка ако е преуморен с винце, и сега когато няма компания аз се жертвам мале каква жертва, развали ме той мене, за водка уиски или коняк не съм сигурнадали ще устоя, но за домашна ракия може и да ви надпия. Ми нали къщата пълна с тая пущина.
              Мене със сигурност ще менадпиеш, ама аз па си имам корем за бира, такаче на тая дисциплина може да се пробваме
              Наздраве
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Е, кво стана сега, ще си мерим .....те с ....хм, не знам как да се изразя... Айде няма нужда, ще си пия сам...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  Е, кво стана сега, ще си мерим .....те с ....хм, не знам как да се изразя... Айде няма нужда, ще си пия сам...
                  Има една тема, няма да ти казвам ка се казва, само напиши паролата (наздраве ) и веднага идва компания за пиене
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ниватесте, няма ни да са надпиваме ни да са надкарваме щото наща нива не е в добро техническо състояние и няма мине прегледа ако я проверяват, но наздраве можем си кажем винаги!
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Битовия алкохолизъм въобще няма почва у нас!Наздраве!

П.П:Поздравявам всички пи(ш)ещи с песента Ракийчице
                      http://www.vbox7.com/play:fb80bc27
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        Популяризирането на алкохолът и тютюневите изделя, които в дозите приети за нормални от доста хора, са си сериозно зациклящи е предопределено от Глобалната конспирация за превръщането на населението на планетата в послушни и тъпоумни зомбита, даващи всичко от себе си за една мъртвородена система.
                        Това с много патос беше написано. Поздравления за колегата
                        Но ако алкохола водеше до затъпяване, най-тъпата и ЗОМБИРАНА нация щеше да е руската ,а най-интелигентната и независима в своето мислене нация щеше да е -американската А както всички знаем масовия американец е толкова КУХ , че чак вакум прави . Те са толкова тъпи , че не им идва на акъла да си сипят по едно сериозно питие , ами се наливат с цяла бира и половина и са мат на царя с двете пешки Не мисля че зомбирането на определен индивид става с неговото ангажиране с един или друг вид зависимости (визирам цигари и алкохол, защото наркотиците са друга тема ).Всичко е много повече в главата ни отколкото където и да е другаде .

Май много се отплеснах , стана ракиено време
                        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                        WJ 4.7

Коментар

Които бегло е чел поет като мен .....знае,че се базикам....за жемите ,но пък темата е с образователен характер.........

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

ами, Ицо, аз си мисля, че съм понаучил нещо, ама като се стопли малко времето, може да излезем на едно зелено училище, за припомняне на материала

дори ми се върти една идейчица...
                            Е па да беше дошъл на винарията да потренираме малко, а и да уговорим зеленото! ...обичам ги твоите идейчици !
                            Евала за химна "Ракийчице" !

Коментар

аааа, ний не си упущаме коня у ряката....

Винаги готов!!

Ще уговорим една жарава, 4-5 кв.м, със скара отгоре...

па ако трябва, ще печем маруля и кромид отгоре, за смях на Планетата..

ама си викам, да не се излагаме, и да турим полвин свиня на части, и да я прелеем, како си требе, а?

Коментар

За страдащите от високо кръвно:
                                "- Докторе вярно ли е, че алкохола разширява кръвоносните съдове и от това кръвното пада?
                                - Да вярно е, но след спиране на поемането на алкохол те се стесняват много бързо и следва рязко повишаване на кръвното!!
                                - Аааа, докторе аз това няма да го допусна!!"
                                Айде наздраве и да не допускаме свиването на кръвоносните съдове!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X