Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Битов алкохолизъм ....Що е то и имали почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Битов алкохолизъм ....Що е то и имали почва у нас?

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    С уточнението, че алкохолът не е антидепресант, ами депресант
    Баш си е антидепресант. Също е и анксиолитик, седатив и много други. За съжаление съвременната фармакология все още не може да измисли достоен и безвреден конкурент.
    Наздраве, за които е започнал вече.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
      Баш си е антидепресант. Също е и анксиолитик, седатив и много други. За съжаление съвременната фармакология все още не може да измисли достоен и безвреден конкурент.
      Наздраве, за които е започнал вече.
      Антидепресант друг път. Може и така да ти се струва като си подпийнеш, но реално е депресант. Проблемът с наркотиците е, че повечето консуматори имат богат опит, но минимални познания, какво консумират.

Коментар

Антидепресант друг път. Може и така да ти се струва като си подпийнеш, но реално е депресант. Проблемът с наркотиците е, че повечето консуматори имат богат опит, но минимални познания, какво консумират.
        Ако говориш за късни последици - да. Иначе си е антидепресант. Защо някой умишлено би се депресирал?
        Това не ми се струва, защото по принцип не пия. Това са факти.
        Поздрави!

Коментар

Алкохола е злато бе пичове.Лекува грип,мрип,настинки,паднал хуи и.т.н за психо болестите хич няма и да се обаждам..........

Коментар

Е фактите са, че алкохолът и цигарите са наркотици, които попадат в раздел Депресанти! Защо някой предпочита да се депресира, вместо обратното /примерно марихуаната е антидепресант/ аз незнам. Пийвам си бирички, чат пат и нещо по-силно, но не мисля, че се антидепресирам. Мнимото развеселяване също не е блег. Тази книга уви е изчерпана, а е доста добре написана и полезна за тези, които искат да знаят повече за наркотиците, не само от личен опит . Популяризирането на алкохолът и тютюневите изделя, които в дозите приети за нормални от доста хора, са си сериозно зациклящи е предопределено от Глобалната конспирация за превръщането на населението на планетата в послушни и тъпоумни зомбита, даващи всичко от себе си за една мъртвородена система. И това, че Чърчил или други примери ще дадете, колко много са пушили и пили, може и да е така, но това не означава, че не са си занижили потенцията . Всяко прекаляване не е за добро, та аз приемам умерената консумация на алкохол за нещо допустимо, но редовното приемане на каквито и да е наркотици, дори кафе ако искате, смятам че зарибява и не води до нищо добро. Забраните и нелепото отношение на обществото към разбирането на наркотичните вещества се изявява много осезаемо. Вижте само учениците. Масово пият, пушат, друсат и какво ли още не, но познанията им за същината и резултатите от практикуваните "модерни" дейности е на критично ниско ниво. Та аз обикновено се паля и почвам надълго да разяснявам, а май няма смисъл

П.П. Баш паднал уй не лекува, ами го пада, но това пак са глупостите на науката

Коментар

Абе просто е........докато пиеш,ако искаш да се депресираш,ще го направиш,ако искаш да се анти-депресираш пак ще го направиш.Така,че е безмислено да се четът книги за това удоволствие разваляш си кефа от пиенето.................ако искаш да ти става ще ти става и обратното......та зависи как си изкривиш мозъка като седнеш да пиеш.....

Коментар

Популяризирането на алкохолът и тютюневите изделя, които в дозите приети за нормални от доста хора, са си сериозно зациклящи е предопределено от Глобалната конспирация за превръщането на населението на планетата в послушни и тъпоумни зомбита, даващи всичко от себе си за една мъртвородена система.

Коментар

Има много зависи. Четенето на книги никога не ми е разваляло кеф-а за нищо. Виж да идолизираш нещо, независимо дали е алкохол или златния телец, все си е грях и няма как да ти донесе добро. Та аз предпочитам безпристрасно да се отнасям към нещата, особено към наркотиците, някои от които много умело се прикриват като безобидни

П.П. Към Савов, това си е раздел спам, та малко или много си се шегувам, но реално я ми кажи кой определя, кои наркотици са легални и безопасни и кои не? И кои наркотици се контролират по-лесно, легалните или нелегалните? И кой има полза от това? Темата е огромна и с ключово значение, това са ни спецялните в-ва. Хората можем да ги ползваме за добро и зло, опасявам се, че очевидно голямата част от тези в-ва са експлоатирани с комерсиални цели и определено не за добро

Коментар

хич да не ти пука 'който си обича работата от рано я захваща'
                    sigpic
                    Land rover lightweight-series 3
                    Range Rover V8
                    Range Rover Classic Vouge SE V8
                    Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

П.П. Към Савов, ........ я ми кажи кой определя, кои наркотици са легални и безопасни и кои не? И кои наркотици се контролират по-лесно, легалните или нелегалните? И кой има полза от това? Темата е огромна и с ключово значение, това са ни спецялните в-ва. Хората можем да ги ползваме за добро и зло, опасявам се, че очевидно голямата част от тези в-ва са експлоатирани с комерсиални цели и определено не за добро
                      Легални са тези, които се консумират от по-голямата част от обществото. Тоталната им забрана би довела до неблагоприятни обществени последици. Изцяло безвредни наркотици, във физически и психически аспект уви, няма.
                      Аз съм пушач. Не се гордея, не се и срамувам. Не съм правил сериозни опити да ги отказвам, защото ми харесва да пуша. Право на избор, зная вредните последици повече от много други. Ако се забрани пушенето, сигурно ще си отглеждам тютюн в двора.
                      А може и да ги откажа, кой знае?

Коментар

Няма как да не взема отношение по темата,като производител и консуматор.Първо не е прав Veni1..,няма по-вкусно от сутришната бира (той не е малък-трябва вече да се учи ).Второ-няма по-добър антисептик от алкохола(доказано е-убива всички микроби).Трето-няма досега открити аналози на антиоксидантите в ципата на гроздето(съответно във виното),те правят...(друга тема).Науката казва:До кило червено вино на ден на калпак(според килограмите)
                        Подобно в джина има комплекс от летливи в-ва на хвойната,'дето отпушват носове,лекуват хрема и т.н.
                        Не знам,дали е ,или не е депресант,не мисля,че е важно-пие се за кеф,релакс и т.н.,но не като ЛЕКАРСТВО !
                        Лошото все пак е,че организма е ограничен от възможности за преработване на алкохола.Всяко надвишаване на тези възможности го руши и убива(примери-бол).Чрез редовна консумация се стимулира отделянето на алкохолдехидрогеназа-т.е. можем да пием "доста повече" от нормалното и то "безвредно"..но знае ли някой колко точно !
                        Алкохолизъм се надявам да е метафора(в темата),а битовото "пиене" си е значително по-евтино.
                        Поздрави на всички и НАЗДРАВЕ !

Коментар

Пием, пеем, пушим, дамаджани сушим, и мацки душим и Който пие зло не мисли.
                          Никога не съм се дапресирал от алкохол. Като прекаля се прехвърлям в друго измерение
                          Ето един сайт за наркотиците, който е много интересен http://www.narcotic.free.bg/015.html
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Битов алкохолизъм не означава ли да пиеш алкохол в кръчма с битов интериор .
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Бе мислих по тоя въпрос много сериозно, мислих, мислих, па си сипах
                              Ха, наздраве!

Коментар

Нямам нужда да пия .
                                Направих си миналата година 250 грама Вино от 2 чепки грозде .. Тази година ще си направя повече, защото стана много добре ...
                                И пържените месца с малко винце стават чудесни и вкуса и аромата ...
                                Една глътка за розови бузи и да му опитам аромата - повече не ми е нужно .... и голям гълток ако усетя че се разболявам - за загряване преди лягане.
                                Ужасява ме мисълта да съм длъжна да пия защото съм се пристрастила ... и затова не смятам да зациклям...
                                Бира не харесвам спирт съвсем...
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X