Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Нашият кабелен оператор днес излъчи квалификацията посредством румънски спортен канал.

Коментарите - естествено от румънски журналисти, но поне пък нямаше реклами.
    Квалификацията беше интересна като за начало на сезона. Утре ще видим - кой, как ще финишира.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Някои кабеларки се грижат за абонатите си Моята не, но пак няма да се обвържа с Булшитком.

Честит пол на Макларънистите. Съболезнования на Фераристите. Надежда в отбора на Мерцедес, може би защото е и AMG вече. Миналата година май не бяха? Много ми се ще да видя пак старото куче на подиума, но рибата е още в морето.

Коментар

Нали TV+ бяха купили правата? Нищо подобно няма в програмата им. Затова пък, в програмата пише, БНТ2 ще пусне състезанието на запис от 10,45.
        Искам някой да каже, има ли нещо свястно в тази република или още е Народна? Майко мила българска...
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Преместили всичко във Филм+, Божич.
          Аз си ги следя онлайн. Българска им работа...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ето докъде ни докараха българските телевизионери.

Не можах да хвана момента, в който Фетл е изпревварил Хамилтън.
            Бутнах мишката с пръст и спечелих АйФон 4. Те пък спечелиха една тлъста Майна.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Един съвет към всички, които обмислят да станат абонати на Булсатком само заради формулата - НЕДЕЙТЕ!!!
              Шест пъти (!) прекъсваха за реклами, коментаторите са на същото ниво както миналите години.

Иначе стана интересно състезание. Май никой не разбра, какво точно се случи в последната обиколка.
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Има едно "копче" на долният ред, за цял екран.
                Хамилтън влезе зад Бътън в Бокса, заради сейфти кар-а. Така мина зад Фетъл

Коментар

А сейфти кара излезна защото руснака е на заплата в редбул, не е лошо да споменем.Това не е първият път в който това си личи ясно.Манчев и той горкият не можа да гледа състезанието, не му бяха пуснали сигнал и това си личеше много в по голямата част от времето.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Явно пак борбата ще е между Макларъните и Редбулите.
                    Ферари, Мерцедес и Лотус сякаш са едно ниво надолу.
                    Много се радвам на Бътън.
                    Перфектен старт, всички най-бързи обиколки точно в необходимият момент.
                    От мен - браво.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      Хамилтън влезе зад Бътън в Бокса, заради сейфти кар-а. Така мина зад Фетъл
                      Тц. И двамата минаха през бокса малко преди сейфту кар-а. Незнам защо на някой му е хрумнало, че е полезно да вкараш двамата си пилоти в бокса през 10 секунди при зелени флагове по цялата писта. Ами ако нещо при Дженсън се беше закучило какво щеше да стане?
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Ето докъде ни докараха българските телевизионери.
                        Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                        Един съвет към всички, които обмислят да станат абонати на Булсатком само заради формулата - НЕДЕЙТЕ!!!
                        Шест пъти (!) прекъсваха за реклами, коментаторите са на същото ниво както миналите години.
                        Значи, аз, гледайки състезанието на телевизора (вярно, с намален почти до край звук, за да не слушам коментаторите от северната ни съседка), съм бил в по-благоприятно положение от голяма част от останалите фенове. Видях си всичко, без реклами, сега по БНТ2 ще "затвърждавам", като ще чуя - какви коментари ще "измъдрят" нашите. А, браво - водещ ще бъде Кети Манолова, нещо ново за българските предавания за Ф1.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Хаха, аз го гледах по Филм+ или ТВ+ или както там се казва канала на булсаткома, при това на ХД. Перфектна картина, без нито една реклама! НО коментаторите са същите дебили, а единият май е нов и не може дори да говори правилно. Честно ви казвам, формулата може да си мени телевизиите, ама тия са като назначени от бърни екълстоун, или не знам и аз от кого! Няма такива диви лъжи. Любимото ми е като вземат да превеждат в ефир- няма такава фантазия!

Иначе Кими въртеше много бързи обиколки когато бе сам на пистата- съпоставими с тия на най-бързите /Ред бул; Макларън/. Жалко че някак не му се отдаваше да изпревари противниците /Кобаяшито основно/, които просто го спираха по трасето. В квалификацията пък го прекараха много лошо с твърдия комплект гуми... Нищо де, важното че рендето е доста бързо, поне на тази писта.
                          Иначе за Бътън- ми браво, отново перфектно състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            Хаха, аз го гледах по Филм+ или ТВ+ или както там се казва канала на булсаткома, при това на ХД. Перфектна картина, без нито една реклама! НО коментаторите са същите дебили, а единият май е нов и не може дори да говори правилно.
                            Вярно ли на HD е без реклами? АКо е истина още утре отивам да си платя за HD пакета ...
                            Walter Rohrl

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                              Вярно ли на HD е без реклами? АКо е истина още утре отивам да си платя за HD пакета ...
                              Вярно е! Като отиваш ги питай дали и нататък ще е така, че да не ни прекарат.

Коментар

Хорнер казал, леко перефразирам-кой са тези от Макларън, ние сме по бързи сега случайно не сме първи ама следващият път ще сме най по по най.
                                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X