Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Под куц кон имах предвид Бътън...
    Ама коментарът за Бътън кърти
    -Бътън: спука дясна-лява гума!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      А бе важното е че има за подмяна въпреки различията ни за куция кон.
      Аааа, определено има за подмяна. Уитмарш в Макларън и Доменикали във ферари.

За Кими се радвам наистина много. Ако пък и беше задминал Фетелчо, щях да се сцепя от кеф!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
        Ама коментарът за Бътън кърти
        -Бътън: спука дясна-лява гума!

Ти махни гумата, ами станаха по-големи лъжци от Лука (лъжата) Колаяни във Ферари.
        Спукала му се гума, строшил му се ауспуха и отпаднал заради повреда в диференциала. Стига, бе!!!

Коментар

Aааааааа, Ферари нема да закачате, я Фелипе Маса как си е уцелил мястото
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Кими с Кубица в Рено(Лотус), само като гледам младия Грожан как бързо се развива усещам труден избор на пилоти в моя любим отбор. 4 двигателя Рено на първите 4 позиции, ако беше и Кими първи щастието щеше да е пълно.
            Някъде четох тия дни, че Ред Бул (а не Лотус) щели да са със статут на "заводски" отбор на Рено. А Лотус се оглеждали за доставка на двигатели от Косуърт.
            Последно редактирано от javoresku; 22-04-12, 21:29.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Може да съм прекалено мнителен, но аз смятам че нарочно спънаха Кими от Рено.Топлата връзка с РБ е ясна.Може ли някои да ми обясни за чий .... вкараха Кими заедно с Фетел за смяна на гуми, когато той беше доста по бърз и му трябваха 1 или 2 обиколки за да натрупа преднина /най малкото докато Фетел загрее своите/ и след това с сигурност щеше да излезе преди Фетел.И след като му смениха гумите, темпото му рязко намаля, като чели май "сбъркаха" налягането в тях.От държането му след финала /на Кими/, според мен той не беше много доволен, може би и за нещо такова което аз подозирам.А Макларън се изложиха, не знам защо.Ферари са си ясни за сега.
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Mммм...ясно е, че Рено имат специално отношение към Ред Бул, но все пак те са клиенти. Рено Спорт вложиха огромни средства във фабриката в Енстън, и не е логично да фаворизират един от клиентите си спрямо техния си отбор, пък макар и с променено име.
                Истината е че с тези гуми, Пирели с подкрепата на ФИА обезценяват изконните стойности в този спорт, в името на спектакъла.
                Аз лично обаче, не вярвам някой който следи Ф1 от доста години, да е доволен от политиката в този спорт.
                Не е случайно и че самия М. Шумахер сев е разбунтувал срещу гумите на Пирели и абсурдните условия, които налагат върху пилотирането.
                Ф1 се превърна в ендуранс категория. Не трябваше ли да е максималното изражение на скоростта в автомобилните спортове?!
                Изравняват се стойността и пилотските умения, скоростта и таланта на самите пилоти.
                Формула"Пирели"... Жалка картинка!

Коментар

Колко пъти казвам, че ни манипулират. При парите, които се въртят в Ф1, това е съвсем нормално.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

RIP Аертон Сена. 18 години, кога минаха?
                    Никога не съм го харесвал, признавам си, но трябва да се спомене с добро.

Коментар

Хубаво, че го споменаваш. Голям състезател беше - Светла му памет!
                      Така и не се изясни какво и как точно стана всичко... Директно в стената!

Коментар

Мир на праха му!
                        Легендарен пилот!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Никога не съм го харесвал
                          Безкрайно съм изненадан. Мислех че няма човек, който да не го харесва. Смята се за най-добрият пилот на всички времена!
                          Нека почива в мир!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Просто си признавам, но сега вече няма как да го коментирам, не е прието така...

Коментар

До TigerHunter

Не мислиш ли, че лежерното отношение на Макларън към тестовете на Муджело ще им изиграе лоша шега.
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Изобщо не мисля, че отношението им е лежерно. Лотус също нямаха кой знае какви новости по болида, но работиха по настройките и геометриите на окачванията, с оглед доброто износване на гумите.
                                Макларън също се занимаваха с това. Очакват се нови скорости с различен корпус, различни закрепвания на задното окачване и променена геометрия. Насоката е подобряване на работата на задните гуми.
                                Сега след отпадането, Бътън ще може да ги монтира веднага, а Хамилтън ще трябва да изчака до Монако.
                                Ако се разровиш тук : http://www.f1technical.net/forum/vie...1f400c#p340869
                                ще откриеш снимки на Макларън от тестовете, накичени с една камара датчици.
                                Последното нещо, което са търсили е време (скорост) в обиколките.
                                Ако забелязваш, дори няма никакви коментари от тяхна страна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X