Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Часът на spl77

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Часът на spl77

Да си ги премерим.........

Имам 7 червени,един жълт и за съжаление една отбелязана ДуЗпа......

П.п Казвайте кои к'ъв го вади............(тука точиците от простосмъртните не играят само съдииски......)

Коментар

Бех си взел отпуска от темата ама ще я възобновим с въпроса:....

Защо...ОМБАШИИТЕ....(БОСОВЕТЕ).... карат хората с поглед върху Форума и Системата да си заминават оттук и да търсят други разни виртуални поприща.......или не ги карат.......Вие к'во казвате......

Понеже в коша сме наи извън Закона та затова питам.

Коментар

Бях си взел отпуска от темата и аз, но всяко хубаво нещо си има край.

Следващото ти такова или подобно обръщение към всеки друг потребител във форума, било той обикновен потребител, модератор, администратор или министър по земетресенията, ще ти издейства постоянен бан.

Отдавна си си го заработил, упорито се доближаваш до момента в който ще го кешираш.

Не първо, но със сигурност последно предупреждение. Дерзай.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Бях си взел отпуска от темата и аз, но всяко хубаво нещо си има край.

Следващото ти такова или подобно обръщение към всеки друг потребител във форума, било той обикновен потребител, модератор, администратор или министър по земетресенията, ще ти издейства постоянен бан.

Отдавна си си го заработил, упорито се доближаваш до момента в който ще го кешираш.

Не първо, но със сигурност последно предупреждение. Дерзай.
          Ей на т'ва се казва човек да си има Фенове приятелю............

Коментар

Еееей, опасен си! Как тъй седем картона бре?!

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
              Еееей, опасен си! Как тъй седем картона бре?!
              Ам ......със зор..............оня ден ей така замалко да ми вземат книжката и да ме вкарат у полицеиското.Казаха:

Колкото по малко говориш толкова по малко ще страдаш......

....ама аз нещо вяра не им фанах и като стана една нали писах у Бара да питам.
              Последно редактирано от spl77; 25-03-09, 19:58.

Коментар

Гледай сега, каниш ги на бира у вас и... а някой ти е казал наздраве - дърпаш чашата и му сочиш вратата Ама тука сме у тях Ще пием, пък няма да казваме наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  Гледай сега, каниш ги на бира у вас и... а някой ти е казал наздраве - дърпаш чашата и му сочиш вратата.........
                  .........и бои с лопатата на испроводяк,ще се чува само бан......,бан.......,бан.........банннннн........докъто му омекне главата на гостенина................да не е идвал.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                    .........и бои с лопатата на испроводяк,ще се чува само бан......,бан.......,бан.........банннннн........докъто му омекне главата на гостенина................да не е идвал.
                    Стига бре, пак ше те турат да си легнеш
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
                      Картона се изкарва най-лесно, като изразяваш собственото си мнение ...което по една дребна, незначителна случайност не съвпада с това на модератора... ...примерно.
                      Много правилно казано.....все пак зависи от модератора, не всички са картонджии . Абе малко като в казармата, когато твоето мнение не съвпада с това на началника....всеки ден се чуди за какво да се хване, ама...
                      На въпроса например "Защо си пуснал толкова дълга коса и не си се подстригал ?" възможния правилен отговор е -Защото не съм плешив.... може би се досещате каква (не) е косата на началника.
                      Та, заядливите въпроси си носят заядливи отговори, а някой ми беше казал, че винаги съм на ръба на заяждането....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        Та някой ми беше казал, че винаги съм на ръба на заяждането....
                        На мен ми го показаха за осми път даже и без да съм се заяждал(не,че не мога т'ва ми е любимото хоби тука)ама пък в случая неисках.............наи вероятно съм попаднал на картонджия.......

Коментар

На мен ми го показаха за осми път даже и без да съм се заяждал.............наи вероятно съм попаднал на картонджия.......
                          Не се стягай, кво ти пука, важното е да е весело......аз затова си вися в кръчмата и си дрънкам, ентелегенцията там не стъпва , най обичам кога някой ми се взема на сериозно....да му сипя

Коментар

На мен ми го показаха за осми път даже и без да съм се заяждал(не,че не мога т'ва ми е любимото хоби тука)ама пък в случая неисках.............наи вероятно съм попаднал на картонджия.......
                            Усетисе вече.
                            Абе не останаха картони за другите хора бе (това е малко, за да не зема банана )
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аве хич да не ти пука за това,карай напред!

Коментар

Абе откровенно казано,ако много ми пукаше немаше да са осем......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X