Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Часът на spl77

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Часът на spl77

Редно е да си имам и аз една тема за Спам,я всички си направихте по нещо ама аз с'я като нямам групичка, и у Наше Село като няма хора на моя акъл живо и умрело се е качило на писти,гледам да ми е интересно и на мен у Форума.Та тука могат да пишат всички,като най-толерирани са о'рата с по над 6 червени катрона .............,щот другите не ги броим за хора.......Пък и широката аудитория на медията требе да разбере:

Що е то Спам........

Първото предаване в Ефир започва с риторичния въпрос:

Как да си изкарам картон без да псувам......

Отговорите са лесни ама,ще изчакам да видя,ще има ли успех предаването................и дали нема да го фане липсата.

П.п Лично на мен ми трябва още един за Щастие......

До: Часът на spl77

Май те е хванала Амнистията ? Вече си в ЕФИР?

Коментар

Първоначално публикуван от d.mihailov Преглед на мнение
      Май те е хванала Амнистията ? Вече си в ЕФИР?
      Чакам оферта за дълбините на Сибира,ама преди това да се съсредоточим в/у Въпроса.......
      Чакам Отговори............та не се срамувайте, натискайте по темата....

Коментар

Картона се изкарва най-лесно, като изразяваш собственото си мнение ...което по една дребна, незначителна случайност не съвпада с това на модератора... ...примерно.
        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Я ........имало и пичове тука бряяяя..........примерно.......,некои друг.....

Коментар

ЕЙ к...ре знаеш ли у Ракуски на кой викат Осмият Знам го от Италия приятелче ми е Искаш ли да направиме една канадска ако аз победим аз съм герой ако ти ти си дека си форуме
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              ЕЙ к...ре знаеш ли у Ракуски на кой викат Осмият Знам го от Италия приятелче ми е Искаш ли да направиме една канадска ако аз победим аз съм герой ако ти ти си дека си форуме
              Ммммммм.....да знам го през неколко улици е от мен...........беше Полицаи преди време ама........тои си знае за к'во отиде в Италия докато и аз бех там чух,че е някъде на север шофьор на камион ам......сега не е т'ва въпроса........
              Може и канадска да направим...........ама ако победиш трябва да се прекръстиш на Младия

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                Я ........имало и пичове тука бряяяя..........примерно.......,некои друг.....
                Еееееееее дами не искате ли,бре,пичове

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                  сега не е т'ва въпроса........
                  А какъв е въпроса??

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    А какъв е въпроса??
                    С червените букви от първия пост бе Джарта.

Коментар

Мхм Картонче се изкарва мхм доста лесно
                      За точния отговор мисля някой модератор може да каже

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                        Мхм Картонче се изкарва мхм доста лесно
                        За точния отговор мисля някой модератор може да каже
                        Питай ги, че ми е интерено, но не да цитират правилата на форума, а да кажат собствените си! Примерно! Тъкмо ми изтече последното червенко, та да не го взмат много на вътрешно, че ми е притеснено.
                        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Малиии.....прати ли са ни в Долината на Спама.......

А на въпроса:

Как да си изкарам картон без да псувам......

Отговора както винаги е прост:

Никак....... няма кои та ви даде картон точно тука,щот всичко живо е голем пич с велики принципи които са като законите в България......

П.п Олелееее... чак аз си повярвах.......

Мислете в тазвечершния Ефир какъв ще е въпроса.....

Коментар

Аз съм давал картон и за празнословене при конкретен въпрос: Някой пита "защо на газ при високи обороти не тегли колата" и получава отговор примерно "Аааа, ти си с газова уредба и сигурно имаш проблеми с нея, може би трабва да и обърнеш внимание ....и още половин страница, но не дава информация, не помага, а общи приказки
                            Другото за картон е задаване на въпрос от даден човек "Имам голям проблем, незнам как работи XYZ, а ми се скапа, някой ще ми помогне ли?" ...и след един-два отговора започва да се прави на велик "XYZ работи на принципа на....." и изнася абсолютно вярна информация, показваща че има много знания по въпроса, но сигурно търси социален контакт или прави опит да бласне Зависи и от настроението ми картон може да си изкара някой който пита за проблем с колата си в една тема, получава адекватна помощ в реално време и в същия момент отговаря с така получената информация в сходна тема но за друга марка, отговоря като че ли е генералния конструктор и супер специалист но не забелязва че сходните на вид симптоми при конструктивно различни машини имат различен произход ( все едно на не добре работещ дизел, да му пишеш да си провери делко, капачка и свещи)
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дядо Владо остави зелените и червените точки говорим за модераторски и администраторски картони.....иначе моя поглед върху нещата с точките е много прост:

Нито давам нито взимам ,щото не е редно да определям виртуалната съдба на някои които не познавам,на мене що ги дават не ме интересува всеки има мнение по въпроса.Също така не се сърдя на хора които не познавам,а и истенски мога да се скарам и заяждам само с такива хора познати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X