Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Часът на spl77

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Часът на spl77

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
    Дядо Владо остави зелените и червените точки говорим за модераторски и администраторски картони...
    у дъ съ ..... Виж за другото не знам
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нарочваш си десетина сериозни теми и бучиш емотиконки без да пишеш що така.Все на някой ще му свирне чайника.
      Къй пищов...-
      Лифт на...-
      Българите...-
      Джипа не пали...-
      ...и така докато осъмнеш с кафява глазура.
      Надявам се да съм ти бил полезен...

Коментар

Ако трябва да сме коректни ред трябва да има и за това има модератори и добре е, че ги има, иначе щеше да настъпи хаос, като в повечето други форуми Всъщност реда и чистотата, която се поддържа във НАШИЯ /защото, той е не само на модераторите и администратора, а и на участниците, без които нямаше да го има/ форум е рядко срещана в други форуми, да не кажа, че липсва и за това си го харесвам. Проблема е, че аршина им е различен за различните участници, случва се да смесят и личното си отношение към участника с това по темата, която се обсъжда...а струва ми се, те са лицето на форума. Не им се сърдя, нека си мерят както си искат, но старата клиширана максима - 7 пъти мери, а веднъж режи нека да не я забравят, че лесно се реже, но трудно се кърпи след това отрязаните отношения!
        Извинявам се, ако съм обидил някого с думите си невинно, но смятам, че всеки има право на мнение и ако си го премълчаваме, не правим услуга никому!
        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
          Извинявам се, ако съм обидил някого с думите си невинно, но смятам, че всеки има право на мнение и ако си го премълчаваме, не правим услуга никому!
          Тука вече си отвратително прав........

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
            Но не винаги е правилно разбранПоздрави на колегата spl77

Коментар

картон дадох един път...... и го отмениха, после ме изключиха от ...хм...приятелския кръг

после отнеха правото да даваме картони, че да е по-малко шоуто в модераторския форум..... еххх, забранен плод там ако можете да надникнете.....

радвайте се, че още можете да четете

Коментар

Я да се включа и аз малко зер мога да внеса малко яснота

- За колегата spl77 бе въведена специалната мярка "Нощен бан". Не се възгордявай колега, освен цвета - няма нищо общо с истиснкия мъжествен бан от който имаш навика да се оплакваш. Състои се просто във временно прекратяване достъпа до форума, от най-добри чувства - основно за да предотврати подхлъзването към далеч по-солиден такъв, в тези малки тихи часове когато нищо не изглежда както през деня...

- Въпросният ти бе наложен поради абсолютно недопустимото ти и обидно отношение към друг потребител. Отношение което изяви ни в клин ни в ръкав в тема в която до тогава не се беше обаждал, и където се заяждаше за неща писани в други теми. Абе с две думи - прояви към друг потребител отношение от което самият ти се оплакваш когато се прояви подобно към теб.

- Разбира се, заслепен в справедливият си гняв и в борбата за правда и за свобода, и оплаквето ти от двойните стандарти, предполагам не си даваш сметка че за теб бяха направени повече компромиси отколкото за когото и да било друг, и че друг на твое място досега щеше да е с трайно прекратен достъп. То тия работи за да се усетят трябва да спреш и да се замислиш.

- Колега Abalon, не виждам никакви наложени нарушения в профила ви. Предполагам бъркате отрицателна репутация (или така наречената червена точка), с нарушение (картон).

Едното няма нищо общо с другото. Репутацията е лична, и се налага от други участници във форума, съгласни или несъгласни с даденото мнение. По същия начин по който и вие можете да гласувате за или против чуждите мнения.

Появява се в личния ви профил като червена точка, и ще седи там докато не се измести от зелени (просто панела показва само определен брой гласувани точки за репутация, останалите с всяка следваща точка отпадат с един ред надолу).

Нарушението за сметка на това (така нареченият картон, червен или жълт) се налага с причина, ясно записана в заглавието. За него получавате и лично съобщение с причината за наложения картон, както и евентуален коментар. Картонът не е скрит, всеки утвърден участник може да види дали са ви налагани нарушения, и за кое изказване. Както и вие можете да видите тези на другите.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

беше тя - вече не се вижда секцията "нарушения" от простосмърните...

Коментар

Мммм... Не знаех...
                    Е, тогава предполагам може да се види картон наложен в самата тема. Ако го уцели. И ако въобще изпитва такава потребност, да гледа чуждите нарушения

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      беше тя - вече не се вижда секцията "нарушения" от простосмърните...
                      Адаш, бъркаш се. Червените точки /тоест отрицателна репутация/ могат да се дават само от колеги без +ПЛ.
                      Засега има само един такъв модератор, но той е такъв от около седмица, друг модератор не може да дава червени /тоест отрицателна репутация/.
                      А ако говориш за картоните червен и жълт, да за тях си прав отскоро бяха премахнати освен за модераторите защото участници ги използваха на лична основа при спорове и кавги а не по предназначение.

Коментар

Ванка, адашът ти мисля има предвид че не може утвърден участник да види в профила на друг потребител дали и какви нарушения са наложени.

Коментар

Тази вечер предаването започва с въпроса:

Що е то благороден Спам-....или Спама на наш'те хора.....

Що е то безобразен Спам-....или нашия Спам(Спама на Народа)....

Откриите разликите.....

Коментар

Ах, ах, може ли аз

Благороден спам е когато spl77 с мъжка сълза пише, тананикайки си златната песничка на Контрол "... с боговееетеее, вооодя тааази, предварително изгубена война ! Но щом избрал съм сиии стенааатааа, ще удрям в нея, своята глава... Наааа, на на на нааай, наааай, на-на-на ! На на на нааа на на-нана, на-на-на..."

Неблагороден спам е когато някой го ядоса, понеже много разбира - и от стрелба, и от газ, и от бмв-та... Ей тогава страшно става

Между другото вечер ли е вече ? Аз мислех да те заключваме най-рано към десет...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              ...
                              Между другото вечер ли е вече ? Аз мислех да те заключваме най-рано към десет...
                              Най-лесно, ако си настроиш Форума по българско време. Сега е 18:30

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Ах, ах, може ли аз

Благороден спам е когато spl77 с мъжка сълза пише.
                                Кога ли,ще я пусна и аз незнам.....
                                Последно редактирано от giorgio; 16-03-09, 21:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X