Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Презервативи, противозачатъчни или кастрация???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Презервативи, противозачатъчни или кастрация???

Та, проблемът ми е следният. Котката ми е женска, и постоянно се разгонва. Стария искаше да ми помогне... справял се със зайците щел и котката да оправи (така каза), ама не искам в нас да потъне от котки.
    Та казвайте какво да правя . Ако има презервативи за котки, да купувам (ама мъжкият да си ги монтира). Не ми се иска да я кастрирам. Гадно е. Представям си мене ако ме бяха кастрирали при първото разгонване
    Последна надежда ми остават някакви хапчета. Ама какви. Хем на котката да и е хубаво, хем да си нямам малки котета...
    Където Бирата, Там и Аз...

До: Презервативи, противозачатъчни или кастрация???

голяма тема си отворил,ти избираш хапчета или кастрация ,ако живееш в къща кастрация ти препоръчвам,защото за да и даваш хапчета трябва да я знаеш кога е разгонена
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
      голяма тема си отворил,ти избираш хапчета или кастрация ,ако живееш в къща кастрация ти препоръчвам,защото за да и даваш хапчета трябва да я знаеш кога е разгонена
      В блок съм. И щом съм в нужда, значи разбирам кога е разгонена
      А какво и е на темата ? Аз мислех да я пусна в "Оцеляване ..." "Бойни деиствия" или "КНО" , Ама нали съм си по кофите, та тука я ръгнах

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        А какво и е на темата ? Аз мислех да я пусна в "Оцеляване ..." "Бойни деиствия" или "КНО" , Ама нали съм си по кофите, та тука я ръгнах
        хапчета

Коментар

хапчета
          Да ама какви ???

ПП. Нищо че сме в кофата, аз сериозно питам... Закъсало се е

Коментар

Да ама какви ???

ПП. Нищо че сме в кофата, аз сериозно питам... Закъсало се е
            май има само протиф забременяване ,а за рагонване не съм чувала низнам.питай някой ветеринар.

Коментар

жестоко - то си е за бойни действия. Разбирам те напълно - имам женска котка Живеех в къща и тя забременя на по-малко от година беше, докато ги кърмеше и още не ги бях раздала малките, пак се разгони Няма справянка - тва ем да е жена, ем да е разгонена - събира всички мъжки от няколко квартала Забременя 2ри път и вече живея в блок и се принудих да я кастрирам - гадно, но сега се родих - нямам ядове.

Та съветът ми е следния - иди в най-близкия ветеринарен магазин и попитай какви хапчета да и даваш, но уточни, че вече е разгонена.
              Това с презервативите не мисля, че е удачно. Давам ти телефон за консултация с един ветеринар, чиито услуги ползвам от 8 години, за различни животни. Клиника "МЕЙ" Д-р Спас Караджов 0888 615 426; 02/ 953 32 99 Звънни му най-добре, не отказва консултация по телефона и ще ти каже какви са предимствата и недостатъците на различните методи за предпазване. Пожелавам ти успех и ако има нещо, винаги сме насреща

Коментар

Има и едни хапове, които действат след като е разгонена. Има и превантивни. Просто се консултирай с ветеринар.

Ако живееш в блок, можеш определено да контролираш контактите и от неморален характер. Но ще вие нощем, и така две седмици. Ако е разбрана, ще и мине чак до другата пролет. Ако не, всеки месец.

Тука имаме един мъжки дивак. Като надуши разгонена женска от околните апартаменти, мяука по вратата нощем. Но е разумен - мяташ чехъл по него и млъква за 3-4 часа. И не проявява творчество по въпроса с тоалетната.

Коментар

С хапчетата им се разгонва фамилията на организмите. Вредни са.

Изхода е кастрацията - иначе животното се мъчи, мъчи и околните - мяченето е супер гадно. След операцията за една седмица се оправят.

Коментар

май има само протиф забременяване ,а за рагонване не съм чувала низнам.питай някой ветеринар.
                    Като попиташ ветеринар, ще се изчерпи мигом въпросът. А така - чеши език, прави предположения, пълни страница...и с правописни грешки, също...

Коментар

На моите зверове за сега се справямес;NONOVULIN-БГ производсво.С две таблетки се укротява положението.Е до другия пьт.

Коментар

Горния колега ти е казал, за "ноноволина", върши добра работа. Но моите женски (4бр.) съм ги кастрирал и няма проблеми ако ти се идва може да ти ги покажа. Живеят си нормално без да се разгонват и да събират "баджанаците" (имам и 5-6 мъжки). След операцията 2-3-4 дни са като след операция, и после още 10-тина до пълно стабилизиране, после е спокойно
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И аз бях до скоро на този хал - разгонваше се по 5-6 пъти месечно и в къщи не се траеше. Закарах я на ветеринар(ка) и и поставиха някаква инжекция с хормони. Ефекта е страхотен - вече 4 месеца нямам никакви ядове с маца. Същия хормон трябва да се инжектира 4 пъти годишно. Дано съм помогнал.

Коментар

На моята котка и даваха 1 година хапчета и накрая получи възпаление на матката и затова я кастрираха. Може и да не е от хаповете, но много се мъчеше, а сега си е супер - не спира да тича...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              Като попиташ ветеринар, ще се изчерпи мигом въпросът. А така - чеши език, прави предположения, пълни страница...и с правописни грешки, също...
                              То така е и с ремонтите. Ако питаш майстор, няма да си пишеш по форума за съвети помощ.
                              Действително, темата е в кофата, и е пъна с правописни грешки, но съм я сложил тук, защото в който и раздел да пиша, ще ме обвинят в спам, и пак ще дойде тук. Та да спестя малко работа на модераторите.
                              А иначе съвсем сериозно питам какво да направя. Това ми е първата женска котка, и знам че има колеги, минали по тоя път и готови да ме посъветват. За което им благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X