Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Презервативи, противозачатъчни или кастрация???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Презервативи, противозачатъчни или кастрация???

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    Още един глас против хапчетата. Последната ми котка така и дадох още на първото разгонване, такова жестоко възпаление получи, цялата й матка беше пълна с гной и принудително я кастрираха+махане на матката за да я спасят.
    Всеки свестен ветеринар ще ти обясни, че хапчетата са опасни. С инжекции може, но най-добре е кастрирането, ако не смятате да имате малки, защото така не се мъчи животното.
    Абе де да знам. Дадохме и някакво малко. Ветеринар го предсказа и даде И веднага се успа. А инжекцията там след някакво време се би.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Дане би да запушват нещо
      Вързват едни тръби да не тече парното , а при проблем може и всичко да изчистят пак си зависи от конкретния доктор.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Вързват едни тръби да не тече парното , а при проблем може и всичко да изчистят пак си зависи от конкретния доктор.
        Можеш ли да ми начертаеш схема на тръбопровода... Имам тръбен ключ, и мога да работя с него. В нас аз съм майстора, та защо да давам пара на доктори Щом е толкова просто и аз ще се справя
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Това с тръбите май само при хората го правят (жени и мъже), за да се запази някакво адекватно поведение. И това е стерилицация, а не кастрация.

На котка, ако и оставиш яйчниците без тръбите, тя пак ще се разгони, като и дойде ред, въпреки че няма да може да забременее. Което е най-досадния вариант - хем ще врещи без да спира, на колкото и мъжки да я пуснеш, хем всичките котараци наоколо ще пригласят, хем и да искаш котета - вече не може.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Можеш ли да ми начертаеш схема на тръбопровода... Имам тръбен ключ, и мога да работя с него. В нас аз съм майстора, та защо да давам пара на доктори Щом е толкова просто и аз ще се справя
            В отговор на това едва ли ти трябва схемата. Като ти видях профила, а именно:
            Вашата професияОсеменител...

А сега сериозно по темата - при мъжките котараци кастрацията може да е с завръзване на тръбите, но това както каза Ясен не спира разгонването, а само потентността.
            При женските няма такъв вариант - махат се чйчниците и т.н. еккстрите до тях гадно, но факт. Няма връщане назад. Но не се разгонват. Ако трябва да използвам черен хумор, когато си взех мойта котачка от ветеринаря след кастрация той ми каза "Ето, вече си имаш буквално домашен любимец. Не е в женски, нито мъжки род, а е ТО в среден род"

Коментар

И на мъжките котараци им махат топките.

Тръбите връзват на мъжете (хора), което пък няма отношение към потентността. Просто е метод за семейно планиране.

Коментар

Брррр , кат чета тука тези инквизиционни препоръки , настръхвам
                Абре ей юнаци , то на чужд гръб (на чужди топки ) и сто кастрации са малко , ама я да вземе некой да ви кръцне мъжката гордост , па ше ви питам тогава кви съвети ше давате .
                Имаше една тема за хуманното отношение към животинките . Добре , че не ви чете некоя Бриджитка тука , че лошо ви се пише ...
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Абре ей юнаци , ....(на чужди топки ) и сто кастрации са малко , ама я да вземе некой да ви кръцне мъжката гордост , па ше ви питам тогава кви съвети ше давате .
                  "Топките са свещенни"
                  Ако си ги отрежеш, женската пак ще си шавроти и ще събира котараците за това при мене са кастрирани женските (4-5 бр.)
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

"Топките са свещенни"
                    Ако си ги отрежеш, женската пак ще си шавроти и ще събира котараците за това при мене са кастрирани женските (4-5 бр.)
                    Абре адаш , па нали като я кастрираш тя пак ше си шавроти . Само дет тогава ше има : "Удри уйно с двете цеви !" То котараците таман това чекат - да не турят презервативи , а направо :"Лежешком - пълни! " Пак ше им текат лигите на опашката , докат си чекат реда . Мяученето под прозорците ти е сигурно като хора на Виенската филхармония
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X