Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои животни са с лапи и кои с ръце?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои животни са с лапи и кои с ръце?

Да си кажа честно, след като преспах ми се избистри отговора. Тия катерички, които нямат ръце, те нямат и лапички Работата им с орехчетата е само "отгоре-отгоре".
    За тия катерички в гората може да се кажя, че докато се занимават с ореха са с ръце, а тръгнат ли да тичат - с лапи . Диференциация май му се вика на това.
    Другата научна обосновка е, че щом дължината на пръста е > 4х широчината, то лапата е ръка. който не е съгласен с тая аксиома, нека докаже противното.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Питах жена ми, дали катеричката има ръце, но ми отговори "простак"
      Я какво подсъзнание има жена Ви... и сигурно много фантазия за катеричката рунтавелка.

Къде са ми еротиконите, за да сложа някой
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
        Ако не се лъжа от биологията (която учих преди много много години) си спомням, че това което отличава ръката от лапа е разположението на петия пръст.Той е разположен да захваща обратно на другите.
        Да по тази логика птиците имат ръце също, но пък нямат крака, нали така?!?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          Да си кажа честно, след като преспах ми се избистри отговора. Тия катерички, които нямат ръце, те нямат и лапички Работата им с орехчетата е само "отгоре-отгоре".
          За тия катерички в гората може да се кажя, че докато се занимават с ореха са с ръце, а тръгнат ли да тичат - с лапи . Диференциация май му се вика на това.
          Другата научна обосновка е, че щом дължината на пръста е > 4х широчината, то лапата е ръка. който не е съгласен с тая аксиома, нека докаже противното.
          Ами,аз не съм съгласен....ръка е,когато палеца може да докосне всеки един от останалите пръсти на РЪКАТА на която е израстнал!
          Я пробвай това с ЛАПИЧКА

Коментар

Клещите винаги вършат работа.Вярвай ми.
            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
              Ами,аз не съм съгласен....ръка е,когато палеца може да докосне всеки един от останалите пръсти на РЪКАТА на която е израстнал!
              Я пробвай това с ЛАПИЧКА
              Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              .......
              Да за пореден път доказвате, че птичките имат ръце, а си нямат крака.

Коментар

Много повече,всичко което правим ние с 4 крайника ,те го правят с два,на каква птичка мери размерите.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Добре,значи и мечките имат ръце
                  А птичките са висши същества,там изобщо немоем са мерим

Коментар

Да бе , естествено че имат ръце катеричките , също така имат рога , бивни и рибешки опашки (чакай че заприлича на една позната ) Те и котките ловят топчетата с които си играят и раздават шамари . Значи ли това , че имат ръце ?????
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                      Те и котките ловят топчетата с които си играят и раздават шамари . Значи ли това , че имат ръце ?????
                      Да бе,туй да не е птичка

Коментар

Бе стига с тия птички бе! Тука става дума за млекопитаещи, не за Фъркати...

Първоначално публикуван от дядо владо
                        За тука е, за тук ....сигурен съм че "Бенцбоса" и брат му ще ме подкрепят те отвъд океана на "катеричкте" им викат "бобърчета" а как държат дървото в ръце и какви чудеса правят с него за да не изтече водата
                        Е, за кво си говорим. Значи решено - катеричките имат ръчички!

Коментар

Мъ как ги мислите тея теми бе?!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            Да за пореден път доказвате, че птичките имат ръце, а си нямат крака.
                            Светльо, на всички е ясно, че птичките имат ръце, а вместо крака са с криле, но това е авиационна тема . Вярно, че и при някои катерици авиацията е в темата, но тук говорим за катерицата и ореха.
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Вие с ръце можете ли да чупите орехи? А катеричката с лапичките може, е значи са лапи!
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                                Вие с ръце можете ли да чупите орехи? А катеричката с лапичките може, е значи са лапи!
                                Всъщност - можем Аиде сега тези които могат да си вдигнат лапичката
                                Като нищо ще се окаже сега , че във форума има повече катерици отколкото в гората
                                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X