Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои животни са с лапи и кои с ръце?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои животни са с лапи и кои с ръце?

Аз май нещо не съм в час, но все си мисля, че само хората имат ръце, всички животни имат лапи. Това е като коса и козина- аз имам коса на главата си / все още / а животните имат козина / брат ми близнак например /. Може да изглежда почти същото, но важното е дали си човек или животно.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Аз май нещо не съм в час, но все си мисля, че само хората имат ръце, всички животни имат лапи. Това е като коса и козина- аз имам коса на главата си / все още / а животните имат козина / брат ми близнак например /. Може да изглежда почти същото, но важното е дали си човек или животно.
      А пък според мен това са условни разграничения и като всеки бунтар ги отхвърлям. Катеричките определено имат ръчички щом освен, че могат да хващат ореха, могат и да го въртят както си искат, и дори да те замерят с него.

Коментар

Мдамм.. а ти орехче в хобота на слона виждАл ли си? Или трябва да му викам ръчичка? Върти го, ако my е зор или си му несимпатичен може като нищо и да те замери с него /по тая причина се бръсна и вчесвам преди да отида в зоологическата- това по въпроса за бръсненето от съседната тема/

Коментар

Мдамм.. а ти орехче в хобота на слона виждАл ли си? Или трябва да му викам ръчичка? Върти го, ако my е зор или си му несимпатичен може като нищо и да те замери с него /по тая причина се бръсна и вчесвам преди да отида в зоологическата- това по въпроса за бръсненето от съседната тема/
          Не съм виждал. И не може да му казваш ръчичка(на хобота) ако ще с него и ч***я да ти прави. Защо ли? Ами защото едноръки животни няма. А слон с два хобота не съм виждал освен в кошмарите си.
          ВЕНСЕРЕМОС за ръчичките на катеричките!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Не съм виждал. И не може да му казваш ръчичка(на хобота) ако ще с него и ч***я да ти прави. Защо ли? Ами защото едноръки животни няма. А слон с два хобота не съм виждал освен в кошмарите си.
            ВЕНСЕРЕМОС за ръчичките на катеричките!
            Значи не си виждал слон с два хобота? ОК, ами тогава на какво ще си я прави тая ч...я? Или имаш в предвид чиния? Объркан съм!

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение
              Ако не се лъжа от биологията (която учих преди много много години) си спомням, че това което отличава ръката от лапа е разположението на петия пръст.Той е разположен да захваща обратно на другите.
              Това е признака,наличието на срещуположен пръст.В случая при нас палеца.Много животни имат лапи приличащи на ръце,а и много използват предмети от природата за да търсят храна или да се нахранят.Но само човека може да извършва сложни движения с ръката си и от там да изработва сечива,а не да търси готови с определна форма намерени в природата.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                Здравейте, след като децата ми сериозно зародиха спора за лапите и ръцете на различните животни и след като с жена ми го обострихме и въвлякохме баби, дядовци, лели и други роднини, след като питахме и "чичо гугъл", стигнахме до извода, че трябва да питаме и във форума!
                ВъпросЪТ Е: Всички животни ли имат лапички? Има ли такива като катеричките и енотите например, които също имат ръце? Ако не, маймуните всъщност имат ли ръце или не?
                Мой я докарахме до там, че основния въпрос е дали катеричката има ръце или лапички?
                А пък още ти е лесно,почакай да стигнете до въпроса защо по
                "Лека нощ,деца" слоновете са сини ,а зайците жълти и т.н.
                Малката дъщеря много обича животните.На 1 година и половина за първи път е заведохме на село.Дядо и ,я заведе да види агнетата.Тръгнаха към нея,и до сега не съм виждал човек ,толкова бързо да се катери по друг.

Коментар

Чия катеричка обсъждате, бре чапкъни!?
                  Между другото, в един стар виц, не катеричката имала ръчички, а на един, оная му работа и се запъвала на катеричката...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Значи не си виждал слон с два хобота? ОК, ами тогава на какво ще си я прави тая ч...я? Или имаш в предвид чиния? Объркан съм!
                    Спокси, не се стресирай ся... То че му мяза на хобот , мяза му ама приказката е за ръчичките на катеричките, а не за "втория хобот" на слона. И нямам предвид чиния, затуй не се обърквай - на прав път си, само действай по-смело.
                    И тъй въпросът е "имат ли катеричките ръчички и какво могат да правят с тях ако е така. Моля без иносказателни хоботи и тем подобни. Затова гласувайте за правдата и свободата! "Да" на ръчичките! Свобода за катеричките! Ура-а-а-а!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Спокси, не се стресирай ся... То че му мяза на хобот , мяза му ама приказката е за ръчичките на катеричките, а не за "втория хобот" на слона. И нямам предвид чиния, затуй не се обърквай - на прав път си, само действай по-смело.
                      И тъй въпросът е "имат ли катеричките ръчички и какво могат да правят с тях ако е така. Моля без иносказателни хоботи и тем подобни. Затова гласувайте за правдата и свободата! "Да" на ръчичките! Свобода за катеричките! Ура-а-а-а!
                      Моля колеги не се потдавайте на манипулациите на нашия мнoгoуважаван модератор. Катеричките определено нямат ръчички. Колко катерички сам гледАл, и то от много от близо и никакви ръчички не съм виждал! Зрението ми е по добро от 20/20, имам и документ за доказателство! Лапички!!!

Коментар

Моля колеги не се потдавайте на манипулациите на нашия мнoгoуважаван модератор. Катеричките определено нямат ръчички. Колко катерички сам гледАл, и то от много от близо и никакви ръчички не съм виждал! Зрението ми е по добро от 20/20, имам и документ за доказателство! Лапички!!!
                        Е това вече не подлежи на описание! Уважаеми колега, не знам какви катерички сте гледали, ама тези които аз съм гледал определено имаха ръчички! И само ако знаехте кави неща можеха да правят с тях!... Е, поне 80% от тях... Хващаха орехчетата, въртяха ги насам-натам и от време на време ги гризваха лееекинко. Ако туй не е доказателство за ръчички при катеричките, не знам кое вече е!

Коментар

Сетих се за вица за бобъра,аме не е за тук,че сигурно и деца четат.

Коментар

Аз ще подкрепя модерацията в този труден момент. Катеричките ИМАТ ръчички! Баста!

Коментар

Мама каза да спирам да пиша за катерички и да ходя да си лягам! Лека нощ!

Колега ти май си имал работа с нестандартни катерички. Лапички пък!

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                                Сетих се за вица за бобъра,аме не е за тук...
                                За тука е, за тук ....сигурен съм че "Бенцбоса" и брат му ще ме подкрепят те отвъд океана на "катеричкте" им викат "бобърчета" а как държат дървото в ръце и какви чудеса правят с него за да не изтече водата
                                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X