Здравейте колеги искам да изразя болката и страданията си тук. Искам да ви попитам аз луд ли съм и дали това ми състояние е ненормално.Ще обясня накратко моите терзания и страдания.Живея в Ямбол на една от най хубавите и спокоини навремето улици.Това е квартал Боровец ул.П Хитов . Сега тази улица е като магистрала за циганите в Ямбол.Които стават все по нагли и нахални и искат да доминират над нас.Най много ме боли че се скарах с жената заради моето отношение към дези долни твари които правителството иска да интегрира и да приемем като равни.Но как да стане това по дяволите като всеки ден те показват единственото на което са способни а то е в разрез на нащо възпитание.Аз взех нещата в своите ръце започнах да раздавам махленско правосъдие.Да ме прости господ но това се наложи защото е нетърпимо вече и затова се скарахме с жената щото само аз поех по пътя на войната а останалите комший само се радваха самодоволно без никакво участие.Резултата е ясен циганите ги е страх само от мен и пак правят каквото си искат когато ме няма.Въпроса ми е аз ли съм луд комшиите или държавата.

Коментар