Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Докога ще търпим и ще им мълчим.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Докога ще търпим и ще им мълчим.

Здравейте колеги искам да изразя болката и страданията си тук. Искам да ви попитам аз луд ли съм и дали това ми състояние е ненормално.Ще обясня накратко моите терзания и страдания.Живея в Ямбол на една от най хубавите и спокоини навремето улици.Това е квартал Боровец ул.П Хитов . Сега тази улица е като магистрала за циганите в Ямбол.Които стават все по нагли и нахални и искат да доминират над нас.Най много ме боли че се скарах с жената заради моето отношение към дези долни твари които правителството иска да интегрира и да приемем като равни.Но как да стане това по дяволите като всеки ден те показват единственото на което са способни а то е в разрез на нащо възпитание.Аз взех нещата в своите ръце започнах да раздавам махленско правосъдие.Да ме прости господ но това се наложи защото е нетърпимо вече и затова се скарахме с жената щото само аз поех по пътя на войната а останалите комший само се радваха самодоволно без никакво участие.Резултата е ясен циганите ги е страх само от мен и пак правят каквото си искат когато ме няма.Въпроса ми е аз ли съм луд комшиите или държавата.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Докога ще търпим и ще им мълчим.

Ти внимавай, че ,,комшиите" не биха те защитили. Циганите са доста организирано и единно племе, а какъвто и да си бабаит срещу една тумба от 10-20 представители на този етнос нямаш шансове...
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

Настръхвам при такива обствоятелства.Днес имах такава възможност но не се състоя за жалост избягаха.Бяха около десетима но се изплашиха от мен не защото съм два метра или 120 кг. а защото виждаха омразата в очите ми която според мен ги изплаши и решиха че по добре да подвият куйрука.Най ме боли това че комшиите ми българи не се и показаха да ми помогнат.АБЕ АЗ ЛУД ЛИ СЪМ.
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
        Здравейте колеги искам да изразя болката и страданията си тук. Искам да ви попитам аз луд ли съм и дали това ми състояние е ненормално.Ще обясня накратко моите терзания и страдания.Живея в Ямбол на една от най хубавите и спокоини навремето улици.Това е квартал Боровец ул.П Хитов . Сега тази улица е като магистрала за циганите в Ямбол.Които стават все по нагли и нахални и искат да доминират над нас.Най много ме боли че се скарах с жената заради моето отношение към дези долни твари които правителството иска да интегрира и да приемем като равни.Но как да стане това по дяволите като всеки ден те показват единственото на което са способни а то е в разрез на нащо възпитание.Аз взех нещата в своите ръце започнах да раздавам махленско правосъдие.Да ме прости господ но това се наложи защото е нетърпимо вече и затова се скарахме с жената щото само аз поех по пътя на войната а останалите комший само се радваха самодоволно без никакво участие.Резултата е ясен циганите ги е страх само от мен и пак правят каквото си искат когато ме няма.Въпроса ми е аз ли съм луд комшиите или държавата.
        Колегата в долния пост ти го е препоръчал доста правилно,колега.
        Имал съм "лирични" отклонения с въпросните римляни.Типично стадо-ако е сам ти лъска обувките,но спазвайки стадния си деградирал/или никога градирал такъв/ морал бройка над пет си е заплаха за живота ти.От личен опит ти препоръчвам да се движите двама/трима-особено вечер.Служил съм в Ямбол/Кабиле,ракетната бригада/-пътя от гарата до поделението/краткия/,знаеш минава през циганската махала...
        ...на третото ми прибиране в казармата ме запомниха и нямах проблеми,освен две счупени фаланги на дясната ръка...
        Не вярвам нещо от тогава/1987-89/ да се е подобрило.
        Бъди внимателен,то ясно кой им навива фитилите,но негатива си остава за редовите хора в държавата.За другите/уж нек'в "цвят на нацията"/ не искам да пиша по физиологични причини-повръща ми се!!!

Коментар

Явно съм луд и ще си нося сам последствията от това. За това жената ми се сърди щото паля на четвърт и не мога да трая робското бездушие на комшиите.Абе явно това е моята орисия ще се боря докрай дори и с летален край.Поздрави ЕДИН БЪЛГАРИН.

Коментар

Не си луд колега но внимавай да не прегориш с това палене, пази си нервите, после е много трудно.
            Т5
            Crossrunner

Коментар

А после кога е колега когато падне гарда тогава ли.

Коментар

АБЕ АЗ ЛУД ЛИ СЪМ.
                Не си! Продължавай така! На съседите ти ...майната им, да си клепат с уши и да си мрънкЯт!
                Освен страх, печелиш и уважение, особенно ако си принципен. И аз съм стрелял по съседа...ама това е демокрацията, оправяме се на локално ниво, т.е. ти ставаш локален баровец (фактор)
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Незнам, тоя проблем с циганите е много голям. Много. Незнам кво да кажа.
                  Т5
                  Crossrunner

Коментар

Явно съм луд и ще си нося сам последствията от това. За това жената ми се сърди щото паля на четвърт и не мога да трая робското бездушие на комшиите.Абе явно това е моята орисия ще се боря докрай дори и с летален край.Поздрави ЕДИН БЪЛГАРИН.
                    Всеки има право на мнение-ти също.Ако е само съпругата ти до теб добре,поколение имате ли?Визирайки ника ти си 5 години по-млад от мен,което е нищо-вече и двамата сме големи мъже.
                    Някой път е безсмислено да опропастяваш общото ви семейно бъдеще заради тези сурогати.Не ти пиша от овчедушие,повярвай ми-не винаги защитавайки семейните ти ценности властимащите ще ти влезнат в положението и помогнат...даже напротив...
                    Ти си знаеш,в подобна ситуация бих действал доста по-безкомпромисно спрямо обсъжданата общност,но далеч от дома и семейството ми...
                    Пази се и бъди жив и здрав!!!

Коментар

Благодаря колега по малък съм и сега работим по въпроса с жена ми за едно Българче което ще расне в планини зелени от цигани населени и огласени.Не там е въпроса а какво ще стане с нащо българска имане.

Коментар

Благодаря колега по малък съм и сега работим по въпроса с жена ми за едно Българче което ще расне в планини зелени от цигани населени и огласени.Не там е въпроса а какво ще стане с нащо българска имане.
                        13 века е оцеляла ...ще оцелее ( в "Поздравявам Ви с тази песен" съм пуснал "Цената" на "Туистед..." изчети текста и напред )
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Абе аз тринаисе века няма да чакам пък квото ще да става.

Коментар

Готви се за война, за да пожънеш мир.

Разрешително за оръжие, двойка Бултериери, пушка с нещо болезнено на терасата и др.

Ако искаш да бъркаш в акита, трябва да си готов да ти позамирише. Няма спасение и НЕ не си луд, просто си се поотчаял малко. Недей.

Един ден всичко ще се нареди. Нещата си казват ПУК и се нареждат. По един или друг начин. Важното да се запазиш до тогава и да не се потдаваш на провокациите и дразнителите. А такива ще има в изобилие...

Късмет ти пожелавам приятелю и помисли добре над въпроса "От какво точно имаш нужда и как да го постигнеш" С мислене, ще направиш много повече от колкото с действия...

Коментар

А пък можеш и една жалба в полицията да пуснеш.
                              Понеже на хартия си траем постоянно, държавата статистически няма как да вземе мерки срещу циганите.
                              Няма лошо да напукаш няколко тикви, ама те друга работа си нямат и твоите щети ще са по- големи в крайна сметка.
                              А тия дето пушат и пият минерална вода, може би разполагат с много свободно време, а ние си им плащаме осигуровките и без това. Циганите ни им плащат, ни им пречат...
                              Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X