Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опасност ли са жените зад волана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Опасност ли са жените зад волана?

Аз неискам да коментирам....само това гледах наскоро...
    http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana-

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
      Аз неискам да коментирам....само това гледах наскоро...
      http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana-
      Много готина комилация, ама къде видя Опасното - Битовизми някакви

Коментар

Въпрос на подготовка и желание от страна на жената е според мен
        Имам приятел, който казва, че "Негър скиор и жена шофьор НЯМА" и ми изпрати това "Как паркират жените"
        Аз лично познавам много "бойни" мацки, които се справят по-добре и от някои мъже...пример Лагадова и Лагадова

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          За повече въпроси - питайте Мишел Мутон.
          мда, да повторя това Име

Мишел Мутон!!!
          с необходимото уважение, естествено

Коментар

Приликата между жената и колата

Година първа: Гледате си я почти непрекъснато и я галите. Обичате да я къпете. Въздишате от кеф, колко е стегната.

Година втора: Все още й се кефите и не ви пука колко харчи. Вече обаче не влагате толкова любов и внимание, докато я помпате.

Година пета: Започва да ви дразни колко харчи, а и освен това, все повече бучи.

Година десета: Тъй важните й атрибути са меки, а вие много рядко им обръщате внимание.

Година петнадесета: Отворът, през който излизат газовете, е отвратителен на вид, затова е немислимо и гадещо без предпазни/филтриращи средства. Вече липсва изрядност по прегледите.

Година двадесета: Тапицерията й е осезателно набръчкана. Дошло ви е до гуша да харчите по нея. Бучи и даже дрънка непоносимо. Можете спокойно да я оставите някъде и да заминете. Бихте я продали за жълти стотинки.

Година тридесета: Хваща паяжини по вратите. Не я гледате почти непрекъснато. Обичате да се къпете след досег с нея. Въздишате от съжаление, че повече никога няма да е стегната.

Коментар

Склонен съм да споря Любимата ми кола е в година двадесета, а все още я гледам като в година първа
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Склонен съм да споря Любимата ми кола е в година двадесета, а все още я гледам като в година първа
                Мойта е още тийнейджърка....(1996), колата де , а това ми го прати един колега по скайп, та реших да го споделя

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  мда, да повторя това Име

Мишел Мутон!!!
                  с необходимото уважение, естествено
                  Не само Мишел Мутон. Имаше и Паола де Мартини и още няколко. Общо взето, броят се на пръстите на единия крак..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Ми то и аз не се оплаквам С едната сме от 27, а другата е на 13
                    И аз така си ги гледам

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Не само Мишел Мутон. Имаше и Паола де Мартини и още няколко. Общо взето, броят се на пръстите на единия крак..
                      На пръсти се броят тия за които сме чували. Виж класациите в рали шампионатите за държави като Франция например и ще видиш колко жени има. Въпрос на нагласа и на психика е. Французойките с нищо не са по-добри от българките, нито са различни, а си карат всичките като мъжете си. Тоест не особено добре, но без задръжки и без страх.

Просто когато се учат да карат никой не им мели на главата "Не така ма патко"
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Едва ли уменията имат пол!
                        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Супер сте прави и двамата.Онова за пръстите на крака беше шега. А истината е, че жените са по-внимателни зад волана, но с техниката са доста зле /Не всички,просто като обобщение/ . Напр. на кръстовище може да се огледа многопо-подробно от някй мъж,но ако светне лампата на маслото да продължи да си кара.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Да се признае проблема е половината от решението му!
                            Аз карам кола вече около 15-16 години.
                            За това да съм добър шофьор заслугата е изцяло на мъжът ми.
                            Дори стила ми на шофиране е по-скоро мъжки.
                            Но още не мога да се справя със страха от път със завои.
                            Пътуваме почти всеки уикенд до самоковско, но аз съм карала само два пъти когато е било крайно наложително да се отиде с 2 коли.
                            Задължително той ме води, като още преди да потеглим аз го умолявам да не вдига високи скорости и да ме изчаква.
                            Най-кошмарното ми пътуване беше когато той миналата година катастрофира в Смолян и се обади да отида да го прибера.

Та мен ме е страх и си признавам.Страх ме е от всички ония джигити дето си мислят, че господ им е навигатор и те са царете на пътя. Страхувам се, че като ме застигне някой такъв ще тръгне да ме изпреварва и ще затрие много народ.Страхът се преодолява като застанеш очи в очи с него, преборила съм много и най-различни страхове, но този мисля да си го оставя.
                            [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                            JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Не мисля, че са по-лоши шофьори.

Някои неща си имат научно обяснение.
                              - Това е невъзможно - казала Причината. -Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. -Това е безполезно! -отсякла Гордостта. -[url=http://www.youtube.com/watch?v=V-Gdyuz57M0]Опитай...[/url]- прошепнала [url=http://www.youtube.com/watch?v=yFX1XpJLmZ8]Мечтата[/url].
                              [Color=#6b8d94]* In the stillness of the night I have walked in your streets and my spirit has entered your heart...And in your sleep [url=http://www.youtube.com/watch?v=8fLXgU2kORg]your dreams[/url] were [url=http://www.youtube.com/watch?v=7bsalWK9_UY]my dreams[/url] and your breath was upon my face...[/color]

Коментар

Забелязала съм ,че една нова кола ( нямам предвид само чисто новата , а ново-придобитата в семейството), се почти обожествява от мъжете.То не е лежане под , над, обикаляне около....И в женската глава се създава една илюзия за нещо супер важно.Така жената още преди да се качи и почва да се панира.Въобще не ми се коментира за седящият на дясната седалка , който подвиква , псува ....
                                Аз карах( не ,че е правилно ама луди глави тогава ) доста преди да се запиша на курс за шофьори.Инструктура - мъж -беше страхотен и много внимателен ( това е доста важно ).Първата кола , която карах беше доста по-голяма от мен.Нямаше почти нищо.Нито здрави ламарини , нито спирачки , много рядко съединителя беше в кондиция ... абе веселба.В тези години не бях чувала даже за зимни гуми и др. такива екстри.На първата по-нормална кола ( рено 19) като се качих - малее имах чувството , че карам самолет.Още не бях затворила вратата и обявих , че ако ще я карам тази кола никой няма да ми се обажда , мрънка , дава акъл докато съм зад волана.След това може да ми се отчетът грешките в нормален разговор.Основното при моето каране е да не ти пука нито за боята , ламарините , ходовата част ...Докато се омъжих само аз отварях капака на колата която карах.Масла , антифриз .....всичко си знаех и си следях.
                                Мале как се отплеснах в спомени.Сега по въпроса:
                                1.Обяснете на новият шофьор , че колата е машина с ламарини и каквото и да стане с тях - те ще се оправят.Също така , че изкривена джанта в дупка не е края на света.
                                2.Никога не викайте в колата и не правете резки движения когато сте на дясната седалка.
                                3.ВИНАГИ оставяйте новака да кара.Предвидете си по-дълго време за придвижване и дишайте дълбоко.
                                4.Ако усетите , че се прокрадва паника - замажете ситуацията и успокойте топката на водача.
                                5.Обяснете внимателно по-важните лампи и уреди по таблото.Не искайте от първото сядане зад волана и новакът да знае всичко.Не си мислете , че ще разбере всичко от първият път.Обяснете ако трябва сто пъти и стоте пъти да е внимателно.
                                6.Ако сте нервни , вманиачени в колата си или обичате да псувате ... не се хващайте да учите някой да кара.
                                Защо не пиша само за жените ли, защото това се отнася за всеки нов шофьор.Аз имам познат мъж , който се опита да налее масло през дупката за щеката.Никой не се е родил научен.Просто някой по-бързо схващат , на други ни е необходимо по-дълго обясняване.
                                Успех на всички нови попълнения в нашите ( на шофьорите ) редици!Дългогодишно и безаварийно шофиране!
                                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X