Първо бих искала да кажа,че нямам нищо лично против дамите шофьори-аз самата съм такъв.Просто бих искала да знам какво мислите по темата.Лично аз винаги съм смятала,че жените по нищо не отстъпват на мъжете/имам предвид за шофирането/
.Майка ми е на 59 години а е отличен шофьор,аз също претендирам,че съм,но наскоро се случиха някой неща,които ме накараха да се замисля дали това е съвсем така.Мой съсед преди 2 дни спрял до един банкомат да изтегли пари и една дама направо му сплескала колата.Излизала на заден и го ударила.Странното е,че е прекосила цялото шосе,което е много широко точно там,където е станало.И то с каква скорост би трябвало да е излизала,за да го натроши така.Друга дама наскоро удари съпруга ми,защото не спряла на знак STOP.A пък мен наскоро ме удраскаха/пак дама
/.Опитваше се да паркира на място,където може да влезе тир.Сигурна съм,че много от вас са виждали жени зад волана сковани и залепени за него като стауетки.Какви реакции може да има човек като е така вцепенен.Та заради тези случки напоследък реших да пусна тази темичка,за да видя какво мислите и вие.Смятяте ли,че жените са опасност на пътя?

Коментар