Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много сме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много сме

Много сме. Сега погледнах темите за 4*4. Гледам и не/вярвам на ушите си: ЛР-16. Тойота-12, Джееп-14 активни потребители. Незнам да се радвам ли, да плача ли. Голяма масовка за наш'те, но гледам в последно време заглавията почват с "проблем с .... на ЛР". Какво става? много ЛР-и с проблеми, марката ли е проблемна или е карък, или пък нещо друго? Или б БГ идват н'екви таралясници. На много хора съм казвал, че не съм правил толкова кола, която съм карал, но и не съм юркал толкова друга кола. Тук веднага Бай Лазо ще ме провокира с прдложение за Г, ама не! Оставам фен на марката ЛР, а Г ш'си купя като обърнат пантите на задната врата / в другия вариант ще подрежа пухчето на открит пикап/
    ........... Това незнам що го пускам, ама някой от форума може да знае
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

До: Много сме

Бе текат ти лигите по някоя Г-класа, ама те е срам да си признаеш директно. За това започваш толкова от далече

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      Бе текат ти лигите по някоя Г-класа, ама те е срам да си признаеш директно. За това започваш толкова от далече
      Силно/ ама много силно/ си се объркал. То от спирта са ми пресъхнали лигите, не от друго. Това ЛР е като неизлечима болест. Виждаш че няма изход, но не го разбираш.................И пак го виждаш...............и пак не го разбираш.

ПС Ти къде ме хвърли бе, гад мръсна? Не Пепи /от Оркестър без име./. Що ме прати в Спам и некви други плодни? Я ме върни в МОЯТА си секция "ЛЕНД РОВЪР". Аз други не гледам. Ш'ти спра спитачната течност ако се е'''''''''''''аваш така!!!!!!!!!!!!
      Последно редактирано от c_gul; 23-01-09, 22:04.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Бе ти добре, че не си с Фрилендър или П38

Коментар

хаха,Цецо,сектант такъв...С питиетата ли прекали,що ли....да си взимаш редовно 'апчетата...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ооо, сега зацепих! Опитва се да ни привлече вниманието и иска ни завлече у някоя кръчма да пием.

Коментар

Ооо, сега зацепих! Опитва се да ни привлече вниманието и иска ни завлече у някоя кръчма да пием.
              Много,......... И тихо,..............и напоително...............
              Това във ВИАС / сега УАСГ/ му викат ХМС - хидромелиоративно строителствео. Кой както иска да го разбира

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                ...ПС Ти къде ме хвърли бе, гад мръсна? Не Пепи /от Оркестър без име./. Що ме прати в Спам и некви други плодни? Я ме върни в МОЯТА си секция "ЛЕНД РОВЪР". Аз други не гледам. Ш'ти спра спитачната течност ако се е'''''''''''''аваш така!!!!!!!!!!!!
                Там не може. Тук може

Коментар

...ПС Ти къде ме хвърли бе, гад мръсна? Не Пепи /от Оркестър без име./. Що ме прати в Спам и некви други плодни? Я ме върни в МОЯТА си секция "ЛЕНД РОВЪР". Аз други не гледам. Ш'ти спра спитачната течност ако се е'''''''''''''аваш така!!!!!!!!!!!!
                  Уж роден брат,пък той...у бунището да те фърли...Лазаре,Лазаре...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

За негово добро е

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      ........Лазаре,Лазаре...
                      Това много библейско стана. Аз тая секция д'ет Лазо ме Фърли не я намитам, освен чрез препратката. Но само се заглавиЧкваме, а нищо конкретно по темата / не че тя е конкретна/

Много се подбъзикваме /да не кажа нещо по-силно/ Май ни е малко офф-а, а?
                      Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 16:40.

Коментар

Ми кво конкретно? Като всяка друга много разпространена кола - хем е най-здравата, хем най-много се чупи

Коментар

Та конкретно...С Лазар сме решили в неделя да ги счупиме(тия крехки ЛР)...Хайде ела да счупим и твоя...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul
                            Много се подбъзикваме /да не кажа нещо по-силно/ Май ни е малко офф-а, а?
                            Ми вместо следобед да беше звъннал 3-4 телефона, сега тука, дистанционно...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Та конкретно...С Лазар сме решили в неделя да ги счупиме(тия крехки ЛР)...Хайде ела да счупим и твоя...
                              Идвам.

Ми вместо следобед да беше звъннал 3-4 телефона, сега тука, дистанционно...
                              Това не го разбрах, но сигурно е от цигарите./донесоха ми статия за оглупяването от цигарите, но аз не съм съгласен...

Нищо по темата не се получи. ? то пък една тема .......като гара Яна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X