Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много сме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Много сме

Силно ме развеселихте момчета.. точно с Лазар обсъждаме части за мойта..
    [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
    [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
    Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
    [/B][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
      ...
      Това не го разбрах, но сигурно е от цигарите./донесоха ми статия за оглупяването от цигарите, но аз не съм съгласен....
      Бе да ми беше звъннал бе! И на някой друг от обичайните заподозрени

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        в последно време заглавията почват с "проблем с .... на ЛР". Какво става? много ЛР-и с проблеми, марката ли е проблемна или е карък, или пък нещо друго?...... ама някой от форума може да знае
        Цените на колите паднаха, а нашите пътища са по-удобни за 4х4 така че те (4х4) по абсолютна стойност са се увеличили (а и по относителна 4х4 към 4х2 предполагам също, ама нямам точни данни) и това предполага повече коли с някакви проблеми ....а фирмените сервизи са си същите главорези, но с по-неквалифициран персонал, градинските "мастУри" още нямат опит или не смеят, добрите са попретоварени от клиенти....и "щастливия" нов собственик какво да прави, освен да търси "помощ от приятел" във форума
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Като изключим водната помпа на Ивайло, някой нещо оправено да повтаря? Аз каквото съм оправил, не е мръднало. Ако е направено добре разбира се. А това дали си си купил някоя 400к+ кошница на 180к по километраж и се чудиш що се троши, ми нормално е. Иска си гледане. Няма автомобил, който на 200к окачването му да не е за ревизия. И доста други неща стават консуматив на 200к. Един вид на всеки 10 ако сменяш масло, то на всеи 200 окачване. На 1 000 000 двигател. А може и само въздушен филтър да сменяш на 1 000 000. Спирачната система при ревизия на 80 000, колко неща мислите не са за смяна? Аз обаче си мисля, че дори и на 200к да е, много много не са гледани повечето ЛР-и. И пак вървят. Е за 200тди на 180к си заминават шлиците на вала на скоростите. Нещо друго? Аз за сериозен проблем, който се явява регулярно не съм чувал. Е п38 си има проблеми със какво ли не, особено окаването, но пък има баш сериозни ходове и много комфорт. Диското струва нищо пари вече, а може да отнесе мноого гърбуч. Ако оцели човек някое що-годе читаво и си се грижи за него, абе почна да звучи като за УАЗ, значи е правилно. Скоро частите може и като за Уаз да станат. То не че сега са много пъти по-скъпи. ЛРите са работни машини. Създадени за да служат. Не са лигльовци. И не са за лигльовци. И не обичат фирмени сервизи. Направо се дразнят и правят напук ако не си ги оправя техния си джипар. Позволява помощ само от други джипари със сходни идеи. Не обича да го псуват на ЛР и още по-се дразни ако го сравняват с нисани, тойоти, гета и прочее. Щото той не е. Той е Ланд Ровър. Земен скитник. Това и обича да прави, да се рие в земята и да скита. Да помага и да е верен. Колко пъти ви е изоставил на пъта? Моя умира само пред нас, най-много на 500 метра ако го подкарам полуоправен. Но обикновенно ме дотътрузва до дома и ако нещо ще прави, там го прави. Мъжки е да. Няма да казвам как се казва, че тая тема беше друга. Искам още един даже. 110ка..ммм 200тди...ммм гаражен ремонт от-до. Е малко повече ключове трябват спрямо Тойота, но аз обичам да има ключове. Като си купувам ключове само 11 и 13 ли да купя. Охх, ще зема да ида да си сваля стартера. Ако не го подкарам скоро ще изперкам тотално

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Като изключим водната помпа на Ивайло, някой нещо оправено да повтаря? Аз каквото съм оправил, не е мръднало. Ако е направено добре разбира се. А това дали си си купил някоя 400к+ кошница на 180к по километраж и се чудиш що се троши, ми нормално е. Иска си гледане. Няма автомобил, който на 200к окачването му да не е за ревизия. И доста други неща стават консуматив на 200к. Един вид на всеки 10 ако сменяш масло, то на всеи 200 окачване. На 1 000 000 двигател. А може и само въздушен филтър да сменяш на 1 000 000. Спирачната система при ревизия на 80 000, колко неща мислите не са за смяна? Аз обаче си мисля, че дори и на 200к да е, много много не са гледани повечето ЛР-и. И пак вървят. Е за 200тди на 180к си заминават шлиците на вала на скоростите. Нещо друго? Аз за сериозен проблем, който се явява регулярно не съм чувал. Е п38 си има проблеми със какво ли не, особено окаването, но пък има баш сериозни ходове и много комфорт. Диското струва нищо пари вече, а може да отнесе мноого гърбуч. Ако оцели човек някое що-годе читаво и си се грижи за него, абе почна да звучи като за УАЗ, значи е правилно. Скоро частите може и като за Уаз да станат. То не че сега са много пъти по-скъпи. ЛРите са работни машини. Създадени за да служат. Не са лигльовци. И не са за лигльовци. И не обичат фирмени сервизи. Направо се дразнят и правят напук ако не си ги оправя техния си джипар. Позволява помощ само от други джипари със сходни идеи. Не обича да го псуват на ЛР и още по-се дразни ако го сравняват с нисани, тойоти, гета и прочее. Щото той не е. Той е Ланд Ровър. Земен скитник. Това и обича да прави, да се рие в земята и да скита. Да помага и да е верен. Колко пъти ви е изоставил на пъта? Моя умира само пред нас, най-много на 500 метра ако го подкарам полуоправен. Но обикновенно ме дотътрузва до дома и ако нещо ще прави, там го прави. Мъжки е да. Няма да казвам как се казва, че тая тема беше друга. Искам още един даже. 110ка..ммм 200тди...ммм гаражен ремонт от-до. Е малко повече ключове трябват спрямо Тойота, но аз обичам да има ключове. Като си купувам ключове само 11 и 13 ли да купя. Охх, ще зема да ида да си сваля стартера. Ако не го подкарам скоро ще изперкам тотално
            +1 Напълно съгласен
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

ЛРите са работни машини. Създадени за да служат. Не са лигльовци. И не са за лигльовци. И не обичат фирмени сервизи. Направо се дразнят и правят напук ако не си ги оправя техния си джипар. Позволява помощ само от други джипари със сходни идеи. Не обича да го псуват на ЛР и още по-се дразни ако го сравняват с нисани, тойоти, гета и прочее. Щото той не е. Той е Ланд Ровър. Земен скитник. Това и обича да прави, да се рие в земята и да скита. Да помага и да е верен. Колко пъти ви е изоставил на пъта? Моя умира само пред нас, най-много на 500 метра ако го подкарам полуоправен. Но обикновенно ме дотътрузва до дома и ако нещо ще прави, там го прави. Мъжки е да. Няма да казвам как се казва, че тая тема беше друга. Искам още един даже. 110ка..ммм 200тди...ммм гаражен ремонт от-до. Е малко повече ключове трябват спрямо Тойота, но аз обичам да има ключове. Като си купувам ключове само 11 и 13 ли да купя[
              ФИЛОСОФ ! АБСОЛЮТЕН, ОБСТОЯТЕЛСТВЕН И ОБОБЩАВАЩ ДОБРОТО В СЕБЕ СИ И В ЛРОВЕРА ! Хвала на такива люде ! Те ми връщат вярата в живота и Диското. Докато има такива като колегата Насов марката ЛР ще продължава да сияе в нежния зелен ореол, който единствено и заслужено и приляга.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Допи ми се от кеф, като ви четох!

Коментар

OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X