Още нямам джип,но по съвет някои колеги(няма дя кажа кои за да не прозвучи като реклама
)-вече редовно си пия хапчетата-ВИТАРАЛ
.Ама пусти пари,за сега стигат само за хапчета и...каравана.Та мисълта ми беше-нека си представим караваните и кемперите в тази тема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каравана
Свий
X
-
До: каравана
Поздрави на всички любители на скитническия живот
!
Eй я и мойта: 3.5м., 3 места за спане, газови котлони, мивка, хладилник на газ и ток, газова печка, и осветление на газ и ток. Има и тента. За двама човека върши работа.
Къде ги карате и разкарвате, че мойта нещо в последно време само седи в двора
.
Коментар
-
Мдаа, караваната е едно от многото приятни неща, които човек среща от Австрия нататък. За съжаление тука, купуването на цветя, както и купуването на каравана се смята за излишен разход на фона на няколкото плазми в къщи. Какво да се прави - потребности.
В нашата страна май не се сещам за нито един пригоден паркинг за каравани. Може и да има по морето, но там и без туй за нищо на света не отивам. По останалите части на страната не знам нито едно место за паркиране със ток и вода за подвързване.
Родопите и язовирите като че ли си остава едно от най-добрите места за къмпиране през лятото.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Каква болезнена истина......Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеЗа съжаление тука, купуването на цветя, както и купуването на каравана се смята за излишен разход
това ми е мечта от детинство, не знам кога ще я осъществя
Но искам!!!
Коментар
-
Абе придобиването не е проблем. Цените на по старите са доста приемвливи. Проблема е по скоро липсата на качествени къмпинги, както колегата по горе отбеляза.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКаква болезнена истина......
Но искам!!!
Коментар
-
И азПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКаква болезнена истина......
Но искам!!!

Да имаш каравана, да имаш време/месец+поне/, повече пари за нафта - ден тук, два дена там, че и по-далече...Май се размечтах и аз
Коментар
-
Че аз само по ден-два разпъвам такелаж и фортселтиПървоначално публикуван от сто Преглед на мнениеИ аз

Да имаш каравана, да имаш време/месец+поне/, повече пари за нафта - ден тук, два дена там, че и по-далече...Май се размечтах и аз
....за тази цел ти трябва къмпер,караваната е за по-дълъг престой
IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO
Коментар
-
Ми аз ходя за риба по разни места-Струма,Батак,Голям беглик и по черноморието последните 2 години на Корал-до Лозенец.За там,обаче чувам доста нерадостни неща-строежи на хотели и разни други такива.Е не търсиме къмпинги с 220v и wc,но нали затова ходиме там.Ако има всичко то си е като на хотел-т.е.,като командировка.Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеПоздрави на всички любители на скитническия живот
!
Eй я и мойта: 3.5м., 3 места за спане, газови котлони, мивка, хладилник на газ и ток, газова печка, и осветление на газ и ток. Има и тента. За двама човека върши работа.
Къде ги карате и разкарвате, че мойта нещо в последно време само седи в двора
.
Абе всеки разбира почивката по различен начин.
Та по този повод се сетих за вица за гинеколога,който изкарал 3 непрекъснати смени,тръгвайки към къщи се отбил да изхвърли боклука-от контейнера се показало 15 годишно цигане и казало
- бате, дай 5 лв. да видиш п....ка.
Коментар
-
и не само..Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеАбе придобиването не е проблем. Цените на по старите са доста приемвливи. Проблема е по скоро липсата на качествени къмпинги, както колегата по горе отбеляза.
Време требе, Андро, време...
а то не стига пущината, и в кенефа дигам налягането до червеното, да става по-бързо работата, че време няма...време
бързаме, за къде ли...
ще ми изхвръкнат очите...
Коментар
-
Миналата година май масец си купихме каравана и за мен си остана една от най-добрите инвестиции, които направихме. Ходихме 6 пъти до Гърция, а в България направихме няколко излета из нашия регион и яз. Доспат. Дай Боже тази година да пътуваме повече. А най-големите противници на тази покупка в лицето на майма ми и баща ми си изкараха лятната отпуска на къмпинг "Натура" в Гърция и не искаха да се прибират насам. Хората от къмпинга казаха, че се чувствали като на меден месец.
Караваната е 4.5 м, по табелка е 900 кг. Има едно двойно легло и две единични едно върху друга, химическа тоалетна, хладилник и отопление, които работят и на газ, котлони и т. н. Най-ценното нещо е форцелта за мен.
Ето и малко снимки на караваната:

Коментар
-
Аз пък си мечтая за оффроуд каравана която да минава от там където минават и джиповете ми.Но това е доста скъпа и недостижима цел поне за сега си купих доста модерна палатка.Но мечтата ми е каравана.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар