Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каравана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каравана

Още нямам джип,но по съвет някои колеги(няма дя кажа кои за да не прозвучи като реклама)-вече редовно си пия хапчетата-ВИТАРАЛ .Ама пусти пари,за сега стигат само за хапчета и...каравана.Та мисълта ми беше-нека си представим караваните и кемперите в тази тема.
    Прикачени файлове

До: каравана

Това е моят кемпер "Фиат" - Дукато 1.9 ТДИ- 1990 г. От съвсем скоро го имам и тепърва ще му се радвам.
    Прикачени файлове
    [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Аз пък как ви завиждам,за мен кемпера е още неосъществена мечта.
      Някой ден,може би,евентуално
      Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Поздрави на всички любители на скитническия живот!
        Eй я и мойта: 3.5м., 3 места за спане, газови котлони, мивка, хладилник на газ и ток, газова печка, и осветление на газ и ток. Има и тента. За двама човека върши работа.
        Къде ги карате и разкарвате, че мойта нещо в последно време само седи в двора.
        Прикачени файлове

Коментар

Мдаа, караваната е едно от многото приятни неща, които човек среща от Австрия нататък. За съжаление тука, купуването на цветя, както и купуването на каравана се смята за излишен разход на фона на няколкото плазми в къщи. Какво да се прави - потребности.
          В нашата страна май не се сещам за нито един пригоден паркинг за каравани. Може и да има по морето, но там и без туй за нищо на света не отивам. По останалите части на страната не знам нито едно место за паркиране със ток и вода за подвързване.
          Родопите и язовирите като че ли си остава едно от най-добрите места за къмпиране през лятото.
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Лятото на Арапя,зимата на Говедарци.....последната е новата придобивка на колегата kokolighta ;-)
            Прикачени файлове
            IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
              За съжаление тука, купуването на цветя, както и купуването на каравана се смята за излишен разход
              Каква болезнена истина......

това ми е мечта от детинство, не знам кога ще я осъществя

Но искам!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Но искам!!!
                Абе придобиването не е проблем. Цените на по старите са доста приемвливи. Проблема е по скоро липсата на качествени къмпинги, както колегата по горе отбеляза.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Но искам!!!
                  И аз
                  Да имаш каравана, да имаш време/месец+поне/, повече пари за нафта - ден тук, два дена там, че и по-далече...Май се размечтах и аз

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    И аз
                    Да имаш каравана, да имаш време/месец+поне/, повече пари за нафта - ден тук, два дена там, че и по-далече...Май се размечтах и аз
                    Че аз само по ден-два разпъвам такелаж и фортселти ....за тази цел ти трябва къмпер,караваната е за по-дълъг престой
                    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Поздрави на всички любители на скитническия живот!
                      Eй я и мойта: 3.5м., 3 места за спане, газови котлони, мивка, хладилник на газ и ток, газова печка, и осветление на газ и ток. Има и тента. За двама човека върши работа.
                      Къде ги карате и разкарвате, че мойта нещо в последно време само седи в двора.
                      Ми аз ходя за риба по разни места-Струма,Батак,Голям беглик и по черноморието последните 2 години на Корал-до Лозенец.За там,обаче чувам доста нерадостни неща-строежи на хотели и разни други такива.Е не търсиме къмпинги с 220v и wc,но нали затова ходиме там.Ако има всичко то си е като на хотел-т.е.,като командировка.
                      Абе всеки разбира почивката по различен начин.
                      Та по този повод се сетих за вица за гинеколога,който изкарал 3 непрекъснати смени,тръгвайки към къщи се отбил да изхвърли боклука-от контейнера се показало 15 годишно цигане и казало
                      - бате, дай 5 лв. да видиш п....ка.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Абе придобиването не е проблем. Цените на по старите са доста приемвливи. Проблема е по скоро липсата на качествени къмпинги, както колегата по горе отбеляза.
                        и не само..

Време требе, Андро, време...

а то не стига пущината, и в кенефа дигам налягането до червеното, да става по-бързо работата, че време няма...време

бързаме, за къде ли...

ще ми изхвръкнат очите...

Коментар

И на мен мечтата ми е каравана,която мисля напролет да я осъществя,само да поизкарам малко парички че сега съм в застой,пуста криза.
                          Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Миналата година май масец си купихме каравана и за мен си остана една от най-добрите инвестиции, които направихме. Ходихме 6 пъти до Гърция, а в България направихме няколко излета из нашия регион и яз. Доспат. Дай Боже тази година да пътуваме повече. А най-големите противници на тази покупка в лицето на майма ми и баща ми си изкараха лятната отпуска на къмпинг "Натура" в Гърция и не искаха да се прибират насам. Хората от къмпинга казаха, че се чувствали като на меден месец.
                            Караваната е 4.5 м, по табелка е 900 кг. Има едно двойно легло и две единични едно върху друга, химическа тоалетна, хладилник и отопление, които работят и на газ, котлони и т. н. Най-ценното нещо е форцелта за мен.

Ето и малко снимки на караваната:

Коментар

Аз пък си мечтая за оффроуд каравана която да минава от там където минават и джиповете ми.Но това е доста скъпа и недостижима цел поне за сега си купих доста модерна палатка.Но мечтата ми е каравана.
                              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X