Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ми открадна чистачките ! ! !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой ми открадна чистачките ! ! !

на мен 2008-ма два пъти ми крадоха чистачки (без да счупят нищо - просто откраднати). При това най-обикновени прости чистачки при това от различни коли на различни места. Много мислех за какво му е на някой да си рискува боя за 2-3 лв. Кой знае, дълго мислих и реших, че може пък да има някаква далавера със стари чистачки, за която не сме чували още
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      на мен 2008-ма два пъти ми крадоха чистачки (без да счупят нищо - просто откраднати). При това най-обикновени прости чистачки при това от различни коли на различни места. Много мислех за какво му е на някой да си рискува боя за 2-3 лв. Кой знае, дълго мислих и реших, че може пък да има някаква далавера със стари чистачки, за която не сме чували още
      Старата далавера е стиснатост. Някой още си живее в началото на '90 години. И си мисли че е на далавера, да спести некое друго левче
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Да се оплача и аз нощес са счупили стъклото на голфчето на жената да вземат винетката. Полицая вика ми то сега е масово така....

Коментар

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
          Да се оплача и аз нощес са счупили стъклото на голфчето на жената да вземат винетката. Полицая вика ми то сега е масово така....
          Е тая винетка, без другите части не им върши работа. Нали?

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Е тая винетка, без другите части не им върши работа. Нали?
            Колко пъти досега са те проверявали за винетка и са ти искали да покажеш втората част?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

А баща ми,за по-сигурно,да не изгубел втората си залепя и двете части на стъклото....

Коментар

Е, как я крадат тази винетка?!
                Аз се мъча по 15 минути да изчегъртам старата парче по парче... Не би трябвало да могат да се свалят, без да се унищожат... то това им е и идеята.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                  Аз се мъча по 15 минути да изчегъртам старата парче по парче... Не би трябвало да могат да се свалят, без да се унищожат... то това им е и идеята.
                  Ми,с едно тънко ножче се разделя от стъклото....баси обяснението дет дадах
                  Така съм виждал като сменях предно стъкло.....

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Колко пъти досега са те проверявали за винетка и са ти искали да покажеш втората част?
                    Абе по принцип е така. Абе 64лв. (не съм много сигурен де) е една винетка. А да счипиш на някой стъклото, и да те проверят после, и да отнесеш акта.... Абе простотия ама кво да се прави.
                    Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                    Има си ножчета за махане на стикери от стъкла. И мисля бяха по 1 лв. Та това не е проблем...

Коментар

Абе по принцип е така. Абе 64лв. (не съм много сигурен де) е една винетка. А да счипиш на някой стъклото, и да те проверят после, и да отнесеш акта.... Абе простотия ама кво да се прави.
                      Има си ножчета за махане на стикери от стъкла. И мисля бяха по 1 лв. Та това не е проблем...

Да де, води се "Нож за сваляне на стара боя" Острие на макетно ножче, само че поставено челно на ръкохватка.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Да де, води се "Нож за сваляне на стара боя" Острие на макетно ножче, само че поставено челно на ръкохватка.
                        Сега само трява нкой да каже и ка да се счупи стълкото, без да се нарани винетката

Коментар

Сега само трява нкой да каже и ка да се счупи стълкото, без да се нарани винетката
                          Елементарно, чупиш страничното
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

В този студ даже е май още по лесно.Миналата година при опит да си изтрия стъклото си свалих и стикера на гражданската,лепилото ли беше замръзнало незнам.А и има друг момент много хора си залепят винетката на фолио и после на стъклото,така ако имаш повече коли минаваш с една винетка,та може да са решили шашма срешу шашма.Няма начин от утре почвам да я свалям всяка вечер.

Коментар

Никакъв проблем не е да се отлепи какъвто и да е стикер от стъкло. Става с малко нагряване отвън, с пистолет за горещ въздух, и после със загрята тънка шпатулка отвътре се "остъргва" от стъклото, и се залепя на новото.
                              Ама аз не съм го пробвал, чувал съм, че стъкларите така го правели.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

няма нужда от нагряване, сушоари и тем подобни.... винетка, годна за следващо залепване се сваля по следния начин.

взимаш едно макетно ножче и му вадиш острието.... ако имаш само ново острие, още по-добре

взимаш една пръскалка - шише с помпичка.... дето са например с препарат за почистване на стъкла, но сипваш малко сапунена вода в него....

напръскваш в горния край..... и мнооого внимателно подпъхваш острието... като се зачекне един път, после лесно.... пръскаш сапунената водичка и лекичко с острието по стъклото и винетката излиза цяла и невредима.....

пробвано - не на чужди коли, естествено, ами на моята.... просто имах неизтекла месечна винетка, която купих поради липса на седмична.... а един приятел ми се примоли, че тръгвал на море...
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X