Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ми открадна чистачките ! ! !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой ми открадна чистачките ! ! !

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    Да де, води се "Нож за сваляне на стара боя" Острие на макетно ножче, само че поставено челно на ръкохватка.
    Някъде по хипермаркетите бях видял да се продава като "Нож за премахване на стари винетки"

Коментар

Преди почти година пуснах тази тема,която обаче не е без продължение(за съжаление)! Пролетта,когато снега се разтопи,намерих двете чистачки на двора.Този който ги е счупил е влязъл в двора на кооперацията и там ги е изхвърлил.Междувременно някой тегли една черта от край до край на джипа.В продължение на още известно време чертите станаха 3 от едната страна и 1 от другата.Сложих аз камера и какво видях на нея! Един 70 годишен съсед,как дере с ключ другата ми кола,как редовно минава и си плюе по колите ми. Занесох записите в 6-то районно и пуснах жалба.Резултата е:предупреждение за мен да не се разправям с лицето(извършител) и предупреждение за некролога да не ми дере колите.Смешна даржава,смешни истории !!!

Коментар

мани районното, заведи си щета и дай записа на застрахователите

Коментар

Първоначално публикуван от Yanki Преглед на мнение
          Преди почти година пуснах тази тема,която обаче не е без продължение(за съжаление)! Пролетта,когато снега се разтопи,намерих двете чистачки на двора.Този който ги е счупил е влязъл в двора на кооперацията и там ги е изхвърлил.Междувременно някой тегли една черта от край до край на джипа.В продължение на още известно време чертите станаха 3 от едната страна и 1 от другата.Сложих аз камера и какво видях на нея! Един 70 годишен съсед,как дере с ключ другата ми кола,как редовно минава и си плюе по колите ми. Занесох записите в 6-то районно и пуснах жалба.Резултата е:предупреждение за мен да не се разправям с лицето(извършител) и предупреждение за некролога да не ми дере колите.Смешна даржава,смешни истории !!!
          Опитай с добро, ако не стане, с лошо.Излгеждаш умен пък и той е човек.

Коментар

Со кротце, со благо и со малко кютек.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Yanki Преглед на мнение
              Преди почти година пуснах тази тема,която обаче не е без продължение....
              Ти поне си разбрал кой е. На мен ми свалиха предното стъкло на НИВАта, ама го няма под снегът
              Ако имам твоя късмет да разбера кой е, ще му осигоря празнична почивка в травматологията
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не съвсем по темата, ама...
                Като си сменям чистачките, прибирам старите в опаковката на новите и в багажника. Ако някъде изчезнат новите, поне да имам какво да сложа, колкото за придвижване.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Чистачки, огледала .... пирон по боята.
                  Както казвате ей така за кеф си го правят . За това в двора или гаража и да ти е спокойно (макар, че който иска да ти направи мръсно винаги може да те прекара )

Коментар

На мен по джипчето ми хвърлят мазно(олито от тигана) нямате си и на идея как се търка и второто бе обелки и домати....предупредил съм комшийката,че намеря ли го така трети път ще ми направи удоволствието да вляза в тях с все каса Почти мина година нищо не са ми готвили по-кията .
                    А като свидетел на чупене на огледала..методът или самото оръжие на делото е дъска(с цилиндрична форма) с 5 види да са много дълги..монтират се в/у дъската всичко се облепя с тиксо ...и си намираш огледало и като удариш ..остава да гледаш как лети на метри.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X