Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправих се на нокти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изправих се на нокти!

И мен ездата ми е краста. Ако живеех в къща извън града, първото, което бих си купила е кон. Ех, мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      НО много ме дразнят тореадорите, закачат се с тревопасни и ги убиват за забава на кръвожадната тълпа, това ме възмущава, е има и обратните случай в който горкото Животинче успява да си отмъсти макар и за последно, но все пак има разплата
      Не понасям издевателството над животни, било за удоволствие или за избиване на комплекси.

Обаче за тревопасните не си прав. Особено големите могат да бъдат страшно агресивни и не е необходимо да ги раздразниш съзнателно, за да те прегазят като булдозер. На мъжките слонове периодично им прещраква нещо в главите и нападат цели села, като помилат всичко и изпотъпкват когото докопат. Само в Азия годишно слоновете убиват хиляди хора. Предполага се, че го правят за да си защитават териоторията от двукраките нашественици.

Носорозите пък кви са нерваци всички сме чували.

Който пък иска да види бик, може да отиде в някоя ферма и да провери сам доколко е кротко такова животно.

Обаче кой е най-масовият убиец на хора сред гръбначните и най-опасното животно в Африка?

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        Обаче кой е най-масовият убиец на хора сред гръбначните и най-опасното животно в Африка?
        Не е ли носорогът?
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

По този показател, носорогът никакъв го няма.

Хипопотамът е животното, което статистически убива най-много хора. Общо взето е така откакто има сведения за него от египтяните отпреди 5000 години.

Тук естествено изключвам самите хора, щото те и ядрени бомби си мятат едни на други.

Котараците също са на опашката, при това имат изпълнения в Централна Азия, благодарение на тигрите и леопардите и напоследък в Северна Америка, благодарение на пумите. Нормалните лъвове изобщо не се занимават с хора - лъвиците се въртят около стадата, а лъвовете и без това ядат наготово и се бият с конкуренцията.

Интересното е, че в съзнанието битуват разни фобии, например от акулите, чиито човешки жертви са в рамките на статистическата грешка и стават случайно, докато хората ежегодно избиват милиони от тях само за да им отрежат перките. Пък хипопотамите за почти всички европейци са добродушни дебеланковци, които по цял ден киснат във водата. Тези, които живеят около хипопотами знаят, че крокодилите в сравнение с тях са просто летаргични гущери.

Коментар

По този показател, носорогът никакъв го няма.

Хипопотамът е животното, което статистически убива най-много хора. Общо взето е така откакто има сведения за него от египтяните отпреди 5000 години.

Тук естествено изключвам самите хора, щото те и ядрени бомби си мятат едни на други.

Интересното е, че в съзнанието битуват разни фобии, например от акулите, чиито човешки жертви са в рамките на статистическата грешка и стават случайно, докато хората ежегодно избиват милиони от тях само за да им отрежат перките. Пък хипопотамите за почти всички европейци са добродушни дебеланковци, които по цял ден киснат във водата. Тези, които живеят около хипопотами знаят, че крокодилите в сравнение с тях са просто летаргични гущери.
            Мислех че са носорозите,а за хопопотамите не бях сигурен.Но и те са си милички дебеланчовци.Ти "Мадагаскар"не си ли гледал?
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тези дебеланчовци са известни с отвратителния си нрав и бесните си изблици. Обаче това е за тези, които живеят около тях.

Иначе киното и масовата култура се занимава с летящи слонове, или с бели акули, тероризиращи крайморски градчета, примерно.

Коментар

Хипопотамът, дааа.....ако застанеш между него и водата, когато той е на сушата, пиши се отписан! Много агресивно животно, с бивните си практически прехапва човек на две! Най-опасния африкански звяр, а също и кафърският бивол не му отстъпва.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                  Точно този кон не е непредсказуем. Напълно тотално подчинен ...

Имах в предвид непредсказуем за опонента - Бикът, както и трябва да е боксьорът

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Коня е танцьор, няма две мнения по въпроса - грациозен, пъргав и непредсказуем, Браво, НО.
                    НО много ме дразнят тореадорите, закачат се с тревопасни и ги убиват за забава на кръвожадната тълпа, това ме възмущава, е има и обратните случай в който горкото Животинче успява да си отмъсти макар и за последно, но все пак има разплата
                    Това... все едно аз съм го писал! Много ги мразя тези педалчета с червените ризки и вталените панталонки. И много ми е драго, когато бикът му порне д-то на някое.
                    Не съм изперкал защитник на животните, но много мразя нечестната игра, под каквато и да е форма! Лично съм клал много животни, защото не е имало друг кой да свърши тази работа, но не мога и да си представя такава гавра с живо същество като коридата. Или поне каквато е била, сега може и да е "по-цивилизована".

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Или поне каквато е била, сега може и да е "по-цивилизована".
                      Не е

И аз така. Ям месо с удоволствие, нося кожени дрехи, нямам против трепането на чакали, мечки стръвници и други вредни или опасни животни... Обаче тази гавра... повдига ми се от нея

Колкото до смъртоносните тревопасни в Африка, не трябва да се подценява и антилопата гну... който попадне на пътя на мигриращото стадо... лошо...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Много ги мразя тези педалчета с червените ризки и вталените панталонки. И много ми е драго, когато бикът му порне д-то на някое.
                        Пак ли така щеше да мразиш, ако ездачът беше някоя хубава жена?
                        И аз мразя гаврата с животни, също мразя и гаврата с хора /а тя е доста по-често/, но истината е, че ездачът и този кон са красиви, дори и в жестокостта на това, което всъщност правят. Нека не подминаваме и факта, че той рискува доста повече, отколкото големите мъжкари с оптическите мерници срещу една кошута в гората. Явно мъжката част от форума хич не си пада по тореадори.

Коментар

Оф, направо струи интелект от изказванията ти...

Ако е жена, още по-зле, независимо "колко е хубава". Жестоките жени са много по-противоестествени и отвратителни от жестоките мъже.

Егати стереотипа имаш за мъжете, ама да те светна - не всички си падат по BSDM и женски издевателства.

Горното при все, че приемам мнението ти предимно като майтап.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                            Пак ли така щеше да мразиш, ако ездачът беше някоя хубава жена?
                            И аз мразя гаврата с животни, също мразя и гаврата с хора /а тя е доста по-често/, но истината е, че ездачът и този кон са красиви, дори и в жестокостта на това, което всъщност правят. Нека не подминаваме и факта, че той рискува доста повече, отколкото големите мъжкари с оптическите мерници срещу една кошута в гората. Явно мъжката част от форума хич не си пада по тореадори.
                            И жена да беше, все тая.

Не харесвам и бракониери, но дори и тях повече ги разбирам. Бърза смърт и месо в хладилника. Може и да е неправилно, но е донякъде разбираемо. Измъчването на животни с едниствена цел забавление, обаче дори не мога и да я разбера. А колкото до риска... пфу... подготовката и т.н. при тях е толкова голяма, че смъртноста е по-скоро статистическа грешка. Много по-ниска, от всички екстремни спортове и дори от доста, които не се водят екстремни, например автомобилизма. Като са толкова смели и искат да се доказват, да участват в гоненията с бикове, при тях само трябва да вземеш знаменце закачено между рогата на бика, не да го мъчиш с разни игли докато умре от кръвозагуба
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Оф, направо струи интелект от изказванията ти...
                              Оберче, и в този раздел няма отърване от теб! Ти нещо проблем с жените ли имаш? Като съм толкова тъпа и пиша глупави постове, хич и не се занимавай - остави четящите да се посмеят на глупостите ми. Защо непрекъснато се чувстваш длъжен да отговаряш, въпреки, че поста ми не е насочен към теб?
                              P.S. Не се чувствай длъжен да отговаряш и на това. Запази гордо и студено мълчание, защото диалога с тъпи хора е все едно да "хвърляш перли на свинете".
                              P.S.S. Ако направиш и ти това, толкова лесно упражнение с коня, качи го тук във форума и обещавам, че жените вкупом и теб ще те харесаме, нищо че е жестоко!

Коментар

Гледах, и ахках, и въздишах, и какво ли не.

Такъв невероятен синхрон и такова сливане, не си представях че може да се постигне. Съвършенство!

...макар че по принцип не обичам издевателствата над животни, в случая - бикове, няма как да не призная очевидното. Респект!
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X