Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправих се на нокти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изправих се на нокти!

Изправих се на нокти... търсех нещо друго , но попаднах на това.
    http://www.youtube.com/watch?v=HgG_Gwy7Ysg
    Пожелавам на всички ви да владеете машините си по този начин.
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

До: Изправих се на нокти!

Уауууууууу !!!!! Ако това животно/коня/ беше боксьор, никой нямаше да има шанс срещу него. Човек и животно - нужни са години опит и тренировка за такова съвършенство.
    :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Много яко. Направо съваршенстно. Постигнато с много труд.

Коментар

Първоначално публикуван от genkogenev Преглед на мнение
        Уауууууууу !!!!! Ако това животно/коня/ беше боксьор, никой нямаше да има шанс срещу него. Човек и животно - нужни са години опит и тренировка за такова съвършенство.
        Нужно е да те гони подивял бик
        В следващия клип, горкото конче нямаше такъв успех

Коментар

Красота, това конче найстина е талант.
          Ето как е било тренирано.

http://www.youtube.com/watch?v=AMLUE...eature=related

Коментар

Прекрасни са! Съвършен баланс и хармония между ездача и коня!

Коментар

Страшно е клипчето.Тук не говорим за синхон, а за човекокон.Рядко се срещат но ги има и това е доказателството

Коментар

ЕЙ ЙАЙ къде намери тези чудеса.Така ме засърбя старата краста че току виж парите където събирам за джип отидат за някоя прелестна източнобългаркаЕздата е едно от многобройните ми хобита.И като го гледам този ездач какви фантастични неща прави е такива хора са завладели цели континенти.Пикадор и то страшно добър
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                  ЕЙ ЙАЙ къде намери тези чудеса.Така ме засърбя старата краста че току виж парите където събирам за джип отидат за някоя прелестна източнобългаркаЕздата е едно от многобройните ми хобита.И като го гледам този ездач какви фантастични неща прави е такива хора са завладели цели континенти.Пикадор и то страшно добър
                  Търсех една песен на мерлин Менсън .... и така го намерих чудото - случайно...
                  Като си купиш кончето пусни снимки да му се порадваме ... Ама гледай да не е много Английското в него за да се запази проходимоста ...
                  Не съм фен на напълно подчинените коне, трябва да си има характер животинката , да може да мисли , да си има свое настроение... според мен. Но не мога да не призная майсторлъка на този ездач ...

Коментар

Коня е танцьор, няма две мнения по въпроса - грациозен, пъргав и непредсказуем, Браво, НО.
                    НО много ме дразнят тореадорите, закачат се с тревопасни и ги убиват за забава на кръвожадната тълпа, това ме възмущава, е има и обратните случай в който горкото Животинче успява да си отмъсти макар и за последно, но все пак има разплата

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Коня е танцьор, няма две мнения по въпроса - грациозен, пъргав и непредсказуем, Браво, НО.
                      НО много ме дразнят тореадорите, закачат се с тревопасни и ги убиват за забава на кръвожадната тълпа, това ме възмущава, е има и обратните случай в който горкото Животинче успява да си отмъсти макар и за последно, но все пак има разплата
                      Точно този кон не е непредсказуем. Напълно тотално подчинен , без своя воля и решения. Което го прави безличен сам по себе си - красив, но само толкова, но и няма начин да натъкмяват хореографията на момента - Бика не чака ....
                      Издевателствата над конете за забавление на тълпата са най вече по време на тренировките ... По време на обездката или прескачането на препятствия всеки се възхищава на грацията в движенията на коня... и не мисли за оттоците по ребраата от шпорите , кървавата пяна от устата заради прекаляването с мундщука, и дългата нагайка с която се бие коня ...

Коментар

това е уникално , кончето и ездача са повече от едно цяло
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Абе я дай песента на Мерилин.
                          Тия коне са като моторите.При тях почти всичко вече зависи от ездача.Няма воля и тн.
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                            Търсех една песен на мерлин Менсън .... и така го намерих чудото - случайно...
                            Като си купиш кончето пусни снимки да му се порадваме ... Ама гледай да не е много Английското в него за да се запази проходимоста ...
                            Не съм фен на напълно подчинените коне, трябва да си има характер животинката , да може да мисли , да си има свое настроение... според мен. Но не мога да не призная майсторлъка на този ездач ...
                            Първо джипчето и веднага почвам да събирам за него.И знаеш ли какъв ще бъде?Чисто много гарваново черен кожата му като коприна с много особен поглед от арабската кръв.Пред очите ми е .Преди 28 години докарали бракувана състезателна кобила от Кабиюк подарък за една застава не знаели обаче че тя се е заплодила .И на заставата се ражда жребчето.Четири години живее свободно кръстосвайки като мустанг между България и Гърция. Аз го хванах и обяздих.Невероятно не знаех че има такива коне
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Абе я дай песента на Мерилин.
                              Тия коне са като моторите.При тях почти всичко вече зависи от ездача.Няма воля и тн.
                              Най-накрая я намерих ...
                              http://clip4e.com/play_marilyn_manso...dies.htm&rel=1
                              Клипа не бях го гледала ... не ми харесва ... но - за Американския Азис ... предполагаше се , че ще е нещо гадничко ...
                              Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                              Първо джипчето и веднага почвам да събирам за него.И знаеш ли какъв ще бъде?Чисто много гарваново черен кожата му като коприна с много особен поглед от арабската кръв.Пред очите ми е .Преди 28 години докарали бракувана състезателна кобила от Кабиюк подарък за една застава не знаели обаче че тя се е заплодила .И на заставата се ражда жребчето.Четири години живее свободно кръстосвайки като мустанг между България и Гърция. Аз го хванах и обяздих.Невероятно не знаех че има такива коне
                              Имаш ли снимки ?
                              Има коне на които като се качиш имаш чувството, че се плъзгат по земята а не ходят ... вълшебни ..
                              Има и такива от които те болят бъбреците после ... особено ако са тропали цял живот по асфалта с подковите ...
                              Последно редактирано от iai-bg; 21-12-08, 15:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X