Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS контрол на половинките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GPS контрол на половинките

Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнение
    Не пропускате ли един важен въпрос? На колко време трябва да се зарежда батерията на телефон с постоянно включен GPS?
    Тя самата програма си го пуска когато е необходимо, не е винаги пуснат. На моя HTC няма опция за пускане/спиране, всичко зависи от софта който го ползва.

Коментар

Първоначално публикуван от ecobo Преглед на мнение
      "Жена - казва младоженецът на булката веднага след сватбата - Дай да си вярваме, щото ако не си вярваме, ще вземем да се следим. А почнем ли да се следим - ще се хванем..."

Та, не е ли по-добре да си вярвате
      подкрепям!!
      Какво ли ще стане пък ако вземете и да се ожените?
      [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Мне погледни от друг ъгъл... Можеш да го приемеш като лична убида това да ти подарят GPS! Може да ти го е подарил с мисълта че си много неориентирата (п.тка заспала) или постоянно се губиш И аз имам един приятел който за по пряко от Айтос за да стигне до Бургас минава през Поморие е не знам как го направи ама звъни и вика абе аз май в Поморие се озовах Така че замисли се защо ще ти го подарява, той ако не ти вярваше и искаше да знае каде си има много други начини

Коментар

Първоначално публикуван от victoriaaa Преглед на мнение
          Здравейте.Вчера гаджето ми подари GARMIN nuvi 205.Всичко хубаво ,НО устройството е втора употреба,а аз някак нямам вяра на подобни устройства минавали през чужди ръце.
          Преди време съм разглеждала сайтове за GPS проследяване и до колкото ми стана ясно този вид услуга все повече се разпространява.Въпроса ми е много прост:
          Има ли възможност, GPS устройството ми да е регистрирано предварително и да предоставя информация,отчет за това къде и кога съм била?И ако отговора е “да”,как бих могла да разбера?
          Убедена съм,че много от Вас биха се замислили за подобни тактики “контрол на половинките си”,но се надявам също че “мъжката солидарност” няма да надделее.
          Благодаря Ви предварително.

"то превеждам Вашето хитричко въпросче така :

- Как мога да подаря на приятеля ми, програмирано телефонче , така щото да разбирам къде е ходил и какви ги е вършил през деня ? "

Това ми хареса!Много сте прав за безумно големия брой телефонни обаждания!Явно всички сте си такива!Но до там.Лично аз не съм подкрепям подобен вид действия,защото освен че го намирам за непочтенно ...си и мисля,че ако гаджето ни посещава места,който да крие от нас....най-вероятно част от вината е в самите нас....И е малко по-умно да го предразположите да бъде искрен и да сте добра компания,от колкото да се дебнем и неминуемо ще отблъснем половинката си...(съвсем промених темата).

Благодаря Ви предварително.
          [/quote]

Е и какво като научи ,че днес си била на 10 места.Нали машинката няма и видеокамера.

Коментар

Много интересно предположение за GPS-свойства Очакваме развръзката с нетърпение - сега ти, вероятно, ще му подариш часовник с вградена система за видеонаблюдение, излъчваща постоянен видео-сигнал в реално време
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добре, де. Аз ли нещо не схващам. С това нещо ще разбере къде съм, ама как ще разбере какво правя .
              А, всъщност загрях. Ако се бавя един час, значи пия. Ако се забавя 5 часа, значи правя секс. Толкова било просто..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Добре, де. Аз ли нещо не схващам. С това нещо ще разбере къде съм, ама как ще разбере какво правя .
                А, всъщност загрях. Ако се бавя един час, значи пия. Ако се забавя 5 часа, значи правя секс. Толкова било просто..
                Груповия секс с футболен отбор дали се брои за изневяра ?
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Ей хората какви проблеми имат ,явно кич не си вярват ,ние значи сме от тези който ,нито си звънним постояно нито си се следим,всеки ходи където си иска
                  http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

А бе стане ли така, че да има нужда да се следите един-друг със или без GPS по-добре си набивайте шута на различни страни и който отдето е. Работата я пиши умрЕла.

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                      Ей хората какви проблеми имат ,явно кич не си вярват ,ние значи сме от тези който ,нито си звънним постояно нито си се следим,всеки ходи където си иска

Ми то явно,не са си заслужили да си вярват

Коментар

За GPS бих му подарила ама не да го следя ,а да не се изгуби в някоя гора
                        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Google Latitude се нарича вашето нещо. Работи и на телефони без GPS (е, не толкова точно, но квартала го определя еднозначно). Е, веднъж ме прати в Старе Место в Прага (а бях в София), но като за бета-услуга, простено му е. Пък и май бяха виновни тези от Вивател. Ако има GPS-модул, няма такива проблеми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X