Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS контрол на половинките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS контрол на половинките

Здравейте.Вчера гаджето ми подари GARMIN nuvi 205.Всичко хубаво ,НО устройството е втора употреба,а аз някак нямам вяра на подобни устройства минавали през чужди ръце.
    Преди време съм разглеждала сайтове за GPS проследяване и до колкото ми стана ясно този вид услуга все повече се разпространява.Въпроса ми е много прост:
    Има ли възможност, GPS устройството ми да е регистрирано предварително и да предоставя информация,отчет за това къде и кога съм била?И ако отговора е “да”,как бих могла да разбера?
    Убедена съм,че много от Вас биха се замислили за подобни тактики “контрол на половинките си”,но се надявам също че “мъжката солидарност” няма да надделее.
    Благодаря Ви предварително.

"то превеждам Вашето хитричко въпросче така :

- Как мога да подаря на приятеля ми, програмирано телефонче , така щото да разбирам къде е ходил и какви ги е вършил през деня ? "

Това ми хареса!Много сте прав за безумно големия брой телефонни обаждания!Явно всички сте си такива!Но до там.Лично аз не съм подкрепям подобен вид действия,защото освен че го намирам за непочтенно ...си и мисля,че ако гаджето ни посещава места,който да крие от нас....най-вероятно част от вината е в самите нас....И е малко по-умно да го предразположите да бъде искрен и да сте добра компания,от колкото да се дебнем и неминуемо ще отблъснем половинката си...(съвсем промених темата).

Благодаря Ви предварително.[/quote]
    Последно редактирано от victoriaaa; 17-12-08, 11:07.

До: GPS контрол на половинките

Ако "гаджето" ви е успяло да преправи този Гармин така че да може да получава постоянно информация къде сте, направо му правете предложение и гледайте да го обвържете за постоянно - това означава че човекът е технически гений... Макар че в този случай би имал по-добри идеи... Ако ли пък разчита на това че вие ще ходите навсякъде и внимателно ще си записвате трака (междувременно грижейки се за батерии и прочие) и ще му го предоставяте е безнадежден идиот...

А може би просто е искал да ви зарадва? Но имайки в предвид мислите които предизвиква у вас... дали пък си е заслужавало усилието?
    VPetrov.photography

Коментар

...имаше една поговорка:"Гузен негонен бяга"!,ама ...

Коментар

Е той е инспектор “ДьоДьо” И повярвайте ми ако има възможност би предприел подобни действия.А относно препродажбата на GPS устройства,не е ли извън рамките на договор,лиценс и т.н.?

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Но имайки в предвид мислите които предизвиква у вас... дали пък си е заслужавало усилието?
          Аз мога да отговоря веднага, че Виктория не заслужава никакви подаръци след като има такива помисли в главата.

Коментар

Това става със GSM комбиниран с GPS & WiFi. Например Нокиа N 95. Програмира се така, че да записва траковете, и при първа открита WiFi, връзка да прехвърля траковете на определен адрес

Тъй като GSM а е определено " женско помагало " тоест от съществуването му насам, жените го ползват за да прозвъняват на половин час половинките си и да им задават лигави въпросчета, от типа " обичкаш ли ме ", с помоща на което да се ориентират, какви ги върши мъжа им, то превеждам Вашето хитричко въпросче така :

- Как мога да подаря на приятеля ми, програмирано телефонче , така щото да разбирам къде е ходил и какви ги е вършил през деня ?

Няма проблем, избирайте телефон с GPS, операционна система Windows Mobile, и си пригответе още 200 лева за програмирането и готово, ще го следите и ще знаете какви ги върши.

Имайте предвид обаче - истината казваме, но гаджета не връщаме !!!
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Чисто технически този модел на Garmin постоянно записва пътя по който минавате (когато устройството е включено). Можете да го видите като синя следа , ако активирате следната опция (дори и да е дезактивирана , уредът пак си записва) :
              "Инструмент > Настройки > Стрелка надолу > Карта > Регистър пътувания > Покажи".
              Ако уредът се включи към PC тази следа може да се изтегли и да се разглежда в програмата MapSource. Естествено и на самото Nuvi може да се разглежда.

Този запис се изтрива по следния начин:
              "Инструмент > стрелка надолу > Мои данни > Изчисти регистър пътувания "
              И умната !

Коментар

Изобщо Големият брат гледа

ех, този Оруел, бе
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това ми хареса!Много сте прав за безумно големия брой телефонни обаждания!Явно всички сте си такива!Но до там.Лично аз не съм подкрепям подобен вид действия,защото освен че го намирам за непочтенно ...си и мисля,че ако гаджето ни посещава места,който да крие от нас....най-вероятно част от вината е в самите нас....И е малко по-умно да го предразположите да бъде искрен и да сте добра компания,от колкото да се дебнем и неминуемо отблъснем половинката си...(съвсем промених темата).

Благодаря на всички

Коментар

" то превеждам Вашето хитричко въпросче така :

- Как мога да подаря на приятеля ми, програмирано телефонче , така щото да разбирам къде е ходил и какви ги е вършил през деня ?

Това ми хареса!Много сте прав за безумно големия брой телефонни обаждания!Явно всички сте си такива!Но до там.Лично аз не съм подкрепям подобен вид действия,защото освен че го намирам за непочтенно ...си и мисля,че ако гаджето ни посещава места,който да крие от нас....най-вероятно част от вината е в самите нас....И е малко по-умно да го предразположите да бъде искрен и да сте добра компания,от колкото да се дебнем и неминуемо отблъснем половинката си...(съвсем промених темата).

Благодаря на всички
                    Последно редактирано от Pacific; 17-12-08, 11:51.

Коментар

"Жена - казва младоженецът на булката веднага след сватбата - Дай да си вярваме, щото ако не си вярваме, ще вземем да се следим. А почнем ли да се следим - ще се хванем..."

Та, не е ли по-добре да си вярвате

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Това става със GSM комбиниран с GPS & WiFi. Например Нокиа N 95. Програмира се така, че да записва траковете, и при първа открита WiFi, връзка да прехвърля траковете на определен адрес

Тъй като GSM а е определено " женско помагало " тоест от съществуването му насам, жените го ползват за да прозвъняват на половин час половинките си и да им задават лигави въпросчета, от типа " обичкаш ли ме ", с помоща на което да се ориентират, какви ги върши мъжа им, то превеждам Вашето хитричко въпросче така :

Няма проблем, избирайте телефон с GPS, операционна система Windows Mobile, и си пригответе още 200 лева за програмирането и готово, ще го следите и ще знаете какви ги върши.

Имайте предвид обаче - истината казваме, но гаджета не връщаме !!!
                        Ники, значе гаджета не връщате, а после тяхната работа /на гаджетата/ вършите ли?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Май става въпрос във всеки един момент къде се намира човека с GPS-a - като червените точки за следене по филмите Това ще е хубаво да го проимаме, но засега GPS-ите само приемат сигнал, не изпращат, така че в комбинация с телефон с постоянен и стабилен и-нет...може да се мине на blackberry - като, че ли предлагаха такава опция?

Коментар

За следенето ГПС-а не е мн. достоверен. Най-добре става с умен телефон с вграден ГПС и инсталирана програмка за целта(работи в бекграунд режим) от друг тел. само пращаш кодиран смс на другия тел. (таргета) и той ти връща координатите си, след това paste в гугъл мапс да го видиш къде е. А с навигация каква е гаранцията че следения "обект" ще я държи пусната и в това време ще се въргаля с някой(я) в ефтин хотел

Коментар

Не пропускате ли един важен въпрос? На колко време трябва да се зарежда батерията на телефон с постоянно включен GPS?
                              Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X