Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крейзи Джоб са сексисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Крейзи Джоб са сексисти

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Има, има !
    Да не ви показвам по колко съобщения и мейли получавам на ден за мъжки "приятелства" !
    Не знам, жените ли се изродиха вече, мъжете ли, но фактите са БАЯ тревожни ...
    Сега вече ме накара да не ти се обаждам
    Знам ли кво ше си помислиш
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
      Сега вече ме накара да не ти се обаждам
      Знам ли кво ше си помислиш
      Споко, ти не си симпатяга ! Нямаш шанс !

Тодоре, кажи на нашия френд да ми звънне да се разберем за тия прасета бе !
      (Сори, че оспамих "хубавта" тема с последното изречение ! )

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Що, бе?!
        Фактите са просто прекрасни. Така остават повече жени за нас, не кривналите по този път .
        Грешен Отговор
        Те и жените в наши дни "кривват" така че май се запазва отношението

Коментар

Тодоре, кажи на нашия френд да ми звънне да се разберем за тия прасета бе !
          (Сори, че оспамих "хубавта" тема с последното изречение ! )
          Казах
          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Има, има !
            Мъжете май масово завиват наляво напоследък, особено по-младите, направо съм уплашен ! Да не ви показвам по колко съобщения и мейли получавам на ден за мъжки "приятелства" !
            Не знам, жените ли се изродиха вече, мъжете ли, но фактите са БАЯ тревожни ...
            Ти тиражирай още такива снимки пък ще ти се зачервят задните части от целувки. Пък и аз щеси взема поука да не ти се обаждам, че токе виж било заразно.. Знае ли човек?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ех, тоя Злати бе ! Много палав станал нещо ...
              Ми тя Ивка ви е отговорила точно, няма какво повече да добавя, а в една друга тема съм дал по-изчерпателен отговор на въпростите. Ето текста:

"Я не се занасяйте с клуба и най-вече с дамската му страна !
              Съклубничките ни са готини, уважаваме ги и няма да ги показваме на вас, я !
              Картичката е насочена най-вече към дамската част на форума и към по-ляво настроените ни колеги ! Мисля, че по този начин ще задоволим голям процент от членската маса на форума ...
              Имаме и други изненади, но тях ще ги запазим за десерт преди Нова Година !
              Питайте дамите от Стара Загора, мисля, че повечето ни познават чудесно и отпред, затова имаме толкова много фенки !
              И не можа така през просото. Ние сме сериозен клуб и знаем докъде да си прострем ташаците ! "
              Какво Ви казах, чисти сексисти, а май и ексхибиционисти, простират си ташаците. Пак ти казвам, тук не става въпрос да снимате Ивето и другите голи, става въпрос за тяхното участие, аз предложих и компромисен вариант. Ако някой не Ви познава, да кажем че някой новодошъл арабин чете Форума, ще си помисли, че сте банда садо-мазо ехсхибиционисти, фетишисти по мотори и сте чисто мъжко общество. Та затова, освен от естетски чуства и защото сте сериозен и модерен Клуб, трябва да направине нещо. Ние си Ви знаем, ама тия, дето не ви познават, а? Ще почнат да ровят томовете на Фройд заради Вас.

Жоре, всичко в кръга на майтапа, нали не се сърдиш.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Какво Ви казах, чисти сексисти, а май и ексхибиционисти, простират си ташаците. Пак ти казвам, тук не става въпрос да снимате Ивето и другите голи, става въпрос за тяхното участие, аз предложих и компромисен вариант. Ако някой не Ви познава, да кажем че някой новодошъл арабин чете Форума, ще си помисли, че сте банда садо-мазо ехсхибиционисти, фетишисти по мотори и сте чисто мъжко общество. Та затова, освен от естетски чуства и защото сте сериозен и модерен Клуб, трябва да направине нещо. Ние си Ви знаем, ама тия, дето не ви познават, а? Ще почнат да ровят томовете на Фройд заради Вас.

Жоре, всичко в кръга на майтапа, нали не се сърдиш.
                Точно така колега Златев, точно така
                А като се наредите всички за снимка не се чудете кой да извикате за фотограф, с удоволствие ще направим една хубава сбирка в Ст.Загора да превземем и тази година "Хълмчето"
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Приказки-и, приказки !

Коментар

Приказки-и, приказки !
                    Жоре, няма приказки.Казвате и идвам

ПС
                    Една приятелка сега ви гледа снимката и каза, абеее на тези мотористи защо са им бели дупетата Сигурно защото не са нудисти като нас

По почина на старите комунистически лозунги, докато бях в банята ми хрумна следното: Да направим от всеки Ендурист - Нудист, от всяка Ендуристка - Нудистка

Шегата настрана снимката и идеята са готини, ако решите може да я повторите, но този път и няколко женски дупета да има за цвят.Последния щтрих ще е да сложите вместо каски от онези коледните шапки със светещите звездички, за да сте в тон с празниците
                    Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 11-12-08, 20:54.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                      Една приятелка сега ви гледа снимката и каза, абеее на тези мотористи защо са им бели дупетата Сигурно защото не са нудисти като нас
                      Защото от занимания с жени няма време да отидем на плаж !

Коментар

Защото от занимания с жени няма време да отидем на плаж !
                        Занимавайте се на плажа де 2 в 1

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Колеги, възмутен съм от поведението на Жоро и компания, оплаквам се и на Вас. Направили са коледна картичка, оригинална и дизайнерски изпипана. Праснали са там мутрите си, но... не всички. Имат една дама в клуба и заради сексистските си и анти-женски нагласи не са я поканили да участва в Коледната картичка. Възмутен съм и предлагам или да направят веднага нова с нейно участие и да се извинят на всички дами във Форума, или да си обуят гащите и да бегат да ловат коча в Ново село. Призовавам всички ендуристи и въобще справедливи хора да обяснят на Жоро, че без дамите в клуба картичката не е клубна. Призовавам и всички дами да застанат зад мен и да призоват за един наистина еманципиран подход на Крейзи джоб. . Пък и картичката ще е много по-естетска и очарователна, в стил Красавицата и зверовете

П.п. това е коледен майтап- закачка с Ива, нали е ясно. Иве, извинявай предварително, но спамъра и майтапчия в мен не се сдържа.

Или Снежанка и многото великани ....
                          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Занимавайте се на плажа де 2 в 1
                            Тогава ще изглеждаме още по кофти отпред с тези бели ...

Коментар

Тогава ще изглеждаме още по кофти отпред с тези бели ...
                              Споко, няма да ви снимаме отпред
                              Имам чувството че си търсите оправдание

Коментар

Споко, няма да ви снимаме отпред
                                Имам чувството че си търсите оправдание
                                Ми и от пред да се снимат.То срамно няма.По добре тънък къс и от пред,отколкото дебел голям и отзад.А както се вижда на снимката отзад всичко е наред,така че проблеми нямааааа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X