Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крейзи Джоб са сексисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крейзи Джоб са сексисти

Колеги, възмутен съм от поведението на Жоро и компания, оплаквам се и на Вас. Направили са коледна картичка, оригинална и дизайнерски изпипана. Праснали са там мутрите си, но... не всички. Имат една дама в клуба и заради сексистските си и анти-женски нагласи не са я поканили да участва в Коледната картичка. Възмутен съм и предлагам или да направят веднага нова с нейно участие и да се извинят на всички дами във Форума, или да си обуят гащите и да бегат да ловат коча в Ново село. Призовавам всички ендуристи и въобще справедливи хора да обяснят на Жоро, че без дамите в клуба картичката не е клубна. Призовавам и всички дами да застанат зад мен и да призоват за един наистина еманципиран подход на Крейзи джоб. . Пък и картичката ще е много по-естетска и очарователна, в стил Красавицата и зверовете

П.п. това е коледен майтап- закачка с Ива, нали е ясно. Иве, извинявай предварително, но спамъра и майтапчия в мен не се сдържа.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

До: Крейзи Джоб са сексисти

Злати,не си разбрал.Дамата също е там,но понеже фотоапарата е стар модел и няма опция да снима сам,дамата е зад обектива.Нали все някой трябва да натисне копчето,за да се появи на бял свят този шедьовър.След това,е трябвало друг да застане зад обектива,а тя да отиде при крайзитата,но внезапно е застудяло много и са се облекли.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Злати,не си разбрал.Дамата също е там,но понеже фотоапарата е стар модел и няма опция да снима сам,дамата е зад обектива.Нали все някой трябва да натисне копчето,за да се появи на бял свят този шедьовър.След това,е трябвало друг да застане зад обектива,а тя да отиде при крайзитата,но внезапно е застудяло много и са се облекли.
      Жоре, ти като истински ендурист ги защитаваш, но не си прав. Или ще правят всичко както трябва, или ще черпят бира до безкрай. Естетското ми чуство и това за справедливост бушуват в мен като тъмна бира, изливаща се в голяма халба. Ако трябва, аз ще отида в Стара Загора, да ги снимам всичките накуп
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Жоре, ти като истински ендурист ги защитаваш, но не си прав. Или ще правят всичко както трябва, или ще черпят бира до безкрай. Естетското ми чуство и това за справедливост бушуват в мен като тъмна бира, изливаща се в голяма халба. Ако трябва, аз ще отида в Стара Загора, да ги снимам всичките накуп
        Заповядай.В неделя,се говори,за някакви свирепи барбекюта,след "Коча".Мисля че купона ще е на високо ниво.

Коментар

Ами аз не друго, но не си падам по участието в нестандартни фотографии Другите дами от клуба също Но идейния проект, разбира се, беше мой Тъй че ще се наложи да се задоволите с наличните д-та.
          Тъй че недейте така прибързано със заключенията, от нашия клуб много почитат дамите

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Праснали са там мутрите си, но...
          Явно аз пропускам, но в картичката мутри виждам
          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
            Ами аз не друго, но не си падам по участието в нестандартни фотографии Другите дами от клуба също Но идейния проект, разбира се, беше мой Тъй че ще се наложи да се задоволите с наличните д-та.
            Тъй че недейте така прибързано със заключенията, от нашия клуб много почитат дамите

Явно аз пропускам, но в картичката мутри виждам
            Значи и ти си сексистка и анти-естетка. Делиш се от мъжете и страниш от правдата и красотата. Не го очаквах от теб и сърцето ми кърви от обидата. Трябва да пия червено вино, за да си възстановя еритроцитните нива. Но ако направите и дамска картичка, по бански тип монкини-прашки например, поне частично ще възтържествува правдата.
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Виж, аз не стоя много хубаво пред обектива, но другите дами от клуба се справят значително по-добре Нека те да се заемат с нелеката задача да изчистят петното от името ни

А междувременно внимавай с еритроцитния баланс да не вземе пък да се покачи рязко
              DCRT®

Коментар

Той ша дойде шефа (Жоро Хаджиев) и ще видите вие едни дами и едни голотии.Ще има наказани

Коментар

евала колеги за картичката

злати мисли каква ще е снимката за календара за 2009

може би една фотосесия в ограничен тираж
                  . LRE Bulgaria.
                  RRC SE V8 91г.

Коментар

Коментар

Ех, тоя Злати бе ! Много палав станал нещо ...
                      Ми тя Ивка ви е отговорила точно, няма какво повече да добавя, а в една друга тема съм дал по-изчерпателен отговор на въпростите. Ето текста:

"Я не се занасяйте с клуба и най-вече с дамската му страна !
                      Съклубничките ни са готини, уважаваме ги и няма да ги показваме на вас, я !
                      Картичката е насочена най-вече към дамската част на форума и към по-ляво настроените ни колеги ! Мисля, че по този начин ще задоволим голям процент от членската маса на форума ...
                      Имаме и други изненади, но тях ще ги запазим за десерт преди Нова Година !
                      Питайте дамите от Стара Загора, мисля, че повечето ни познават чудесно и отпред, затова имаме толкова много фенки !
                      И не можа така през просото. Ние сме сериозен клуб и знаем докъде да си прострем ташаците ! "
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Ех, тоя Злати бе ! Много палав станал нещо ...
                        Ми тя Ивка ви е отговорила точно, няма какво повече да добавя, а в една друга тема съм дал по-изчерпателен отговор на въпростите. Ето текста:

"Я не се занасяйте с клуба и най-вече с дамската му страна !
                        Съклубничките ни са готини, уважаваме ги и няма да ги показваме на вас, я !
                        Картичката е насочена най-вече към дамската част на форума и към по-ляво настроените ни колеги ! Мисля, че по този начин ще задоволим голям процент от членската маса на форума ...
                        Имаме и други изненади, но тях ще ги запазим за десерт преди Нова Година !
                        Питайте дамите от Стара Загора, мисля, че повечето ни познават чудесно и отпред, затова имаме толкова много фенки !
                        И не можа така през просото. Ние сме сериозен клуб и знаем докъде да си прострем ташаците ! "
                        Това направо е форумна обида, защото от всички членове на форума малко са жени, а колко са "леви"?
                        И така как ще задоволите този "голям процент" от членската маса?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Това направо е форумна обида, защото от всички членове на форума малко са жени, а колко са "леви"?
                          И така как ще задоволите този "голям процент" от членската маса?
                          Има, има !
                          Мъжете май масово завиват наляво напоследък, особено по-младите, направо съм уплашен ! Да не ви показвам по колко съобщения и мейли получавам на ден за мъжки "приятелства" !
                          Не знам, жените ли се изродиха вече, мъжете ли, но фактите са БАЯ тревожни ...
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Има, има !
                            Мъжете май масово завиват наляво напоследък, особено по-младите, направо съм уплашен ! Да не ви показвам по колко съобщения и мейли получавам на ден за мъжки "приятелства" !
                            Не знам, жените ли се изродиха вече, мъжете ли, но фактите са БАЯ тревожни ...
                            Що, бе?!
                            Фактите са просто прекрасни. Така остават повече жени за нас, не кривналите по този път .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Бързо сичкото жени у форумта да изготвят една гола снимка за Злати преди да е кривнал по Жорката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X