Колеги, възмутен съм от поведението на Жоро и компания, оплаквам се и на Вас. Направили са коледна картичка, оригинална и дизайнерски изпипана. Праснали са там мутрите си, но...
не всички. Имат една дама в клуба и заради сексистските си и анти-женски нагласи не са я поканили да участва в Коледната картичка. Възмутен съм и предлагам или да направят веднага нова с нейно участие и да се извинят на всички дами във Форума, или да си обуят гащите и да бегат да ловат коча в Ново село.
Призовавам всички ендуристи и въобще справедливи хора да обяснят на Жоро, че без дамите в клуба картичката не е клубна. Призовавам и всички дами да застанат зад мен и да призоват за един наистина еманципиран подход на Крейзи джоб. 

. Пък и картичката ще е много по-естетска и очарователна, в стил Красавицата и зверовете

П.п. това е коледен майтап- закачка с Ива, нали е ясно. Иве, извинявай предварително, но спамъра и майтапчия в мен не се сдържа.

П.п. това е коледен майтап- закачка с Ива, нали е ясно. Иве, извинявай предварително, но спамъра и майтапчия в мен не се сдържа.
Коментар