По принцип имам проблеми със съня, но тази вечер беше върхът.
Полу спейки чух, че НЕЩО дращи по вратата на стята ми, но имам котка и съм свикнал със странните звуци из апартамента. По едно време се събуждам от някакво ДВИЖЕНИЕ около мен. Осъзнах че НЕЩО души около главата ми и тъкмо пак да се успокоя, че е котката и НЕЩОТО ме гризна по врата.
"ПЛЪХ" - мисълта светкавично мина през ума ми и имаше и светкавичка контра реакция - бой с юмруци по леглото в непрогледен мрак. Неефективно даже много неефективно, но изшимоляването на найлонова торбичка ми донесе необходимата информация, че ВРАГЪТ е напуснал бойното поле.
Станах светнах лампата...огледах стаята...
"мамка му" може да е навсякъде - 3 гардероба, ъглова спалня с 2 ракли .... сгъваема шевна машина тип бюро... не мога да преместя всичко.
КОТКАТА - това е спасението.
Отивам в хола и там под климатика доволна от живота спи "Пършинг". Е, това не е най-подходящото име за котка (женска), но след 2-3 престой в нас, гостите ми разбират, че това име най-точно охарактеризира характера й.
"Пършинг,
мамка ти котешка, ела да си заработиш прехраната!" Тя ще ми спи под климатика, а мен плъхове ме гризът. Последва размяна на стаите. Пършинга бе брутално захвърлен в спалнята, а аз ще спя в хола. Ще спя - таратанци. След такова адреналиново събуждане единственото което мога да направя в 5 през нощта е да влезна в амплоато си на "Майстор на късия разказ".
Полу спейки чух, че НЕЩО дращи по вратата на стята ми, но имам котка и съм свикнал със странните звуци из апартамента. По едно време се събуждам от някакво ДВИЖЕНИЕ около мен. Осъзнах че НЕЩО души около главата ми и тъкмо пак да се успокоя, че е котката и НЕЩОТО ме гризна по врата.
"ПЛЪХ" - мисълта светкавично мина през ума ми и имаше и светкавичка контра реакция - бой с юмруци по леглото в непрогледен мрак. Неефективно даже много неефективно, но изшимоляването на найлонова торбичка ми донесе необходимата информация, че ВРАГЪТ е напуснал бойното поле.
Станах светнах лампата...огледах стаята...
"мамка му" може да е навсякъде - 3 гардероба, ъглова спалня с 2 ракли .... сгъваема шевна машина тип бюро... не мога да преместя всичко.КОТКАТА - това е спасението.

Отивам в хола и там под климатика доволна от живота спи "Пършинг". Е, това не е най-подходящото име за котка (женска), но след 2-3 престой в нас, гостите ми разбират, че това име най-точно охарактеризира характера й.
"Пършинг,
...магнитна ключалка като за шкафче...или райбер...или...или тези плъзгащите, като затвор на стара пушка...или онези кукички като за градински нужник
щом на джипа от там панти за резервната гума му измислих и дръжки за вратите
Коментар