Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Станах храна за плъхове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Станах храна за плъхове.

По принцип имам проблеми със съня, но тази вечер беше върхът.
    Полу спейки чух, че НЕЩО дращи по вратата на стята ми, но имам котка и съм свикнал със странните звуци из апартамента. По едно време се събуждам от някакво ДВИЖЕНИЕ около мен. Осъзнах че НЕЩО души около главата ми и тъкмо пак да се успокоя, че е котката и НЕЩОТО ме гризна по врата.
    "ПЛЪХ" - мисълта светкавично мина през ума ми и имаше и светкавичка контра реакция - бой с юмруци по леглото в непрогледен мрак. Неефективно даже много неефективно, но изшимоляването на найлонова торбичка ми донесе необходимата информация, че ВРАГЪТ е напуснал бойното поле.
    Станах светнах лампата...огледах стаята... "мамка му" може да е навсякъде - 3 гардероба, ъглова спалня с 2 ракли .... сгъваема шевна машина тип бюро... не мога да преместя всичко.
    КОТКАТА - това е спасението.
    Отивам в хола и там под климатика доволна от живота спи "Пършинг". Е, това не е най-подходящото име за котка (женска), но след 2-3 престой в нас, гостите ми разбират, че това име най-точно охарактеризира характера й.
    "Пършинг, мамка ти котешка, ела да си заработиш прехраната!" Тя ще ми спи под климатика, а мен плъхове ме гризът. Последва размяна на стаите. Пършинга бе брутално захвърлен в спалнята, а аз ще спя в хола. Ще спя - таратанци. След такова адреналиново събуждане единственото което мога да направя в 5 през нощта е да влезна в амплоато си на "Майстор на късия разказ".
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

До: Станах храна за плъхове.

Съвсем си се смахнал. Баси случая.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Открих от къде се е появил...
      От мазето се е качил по тръбите и през вратичката за водомера и главния кран. Сега трябва да измисля как да сложа ключалка на гипсокартон.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
        Сега трябва да измисля как да сложа ключалка на гипсокартон.
        С лепило ...магнитна ключалка като за шкафче...или райбер...или...или тези плъзгащите, като затвор на стара пушка...или онези кукички като за градински нужник (тоалетна).....абе иди в "бриколаж" или "практикер" на щанда за обков ще намериш решение щом на джипа от там панти за резервната гума му измислих и дръжки за вратите
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Плъхът е самозареждаща се пробивна машина, интелигентна на всичкото отгоре ....
          Ако е решил че си вкусен или има деликатеси за хапване у вас - ще си пробие дупка в гипсака за да те навести пак . Търси вариант в който му отрязваш пътя за нагоре още от мазата.
          Дезинфекция на раната ако не е била навременна иди на доктор, че пренасят доста болести гадините ...
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

За да му покажеш кой е по-най, постъпи като герой на Клавел
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Запуши дупката с гипс....примесен с отрова за гризачи. Аз така се отървах от 2 броя преди време. Не знам дали загинаха, но дебелата гипсо-отровна замазка беше прогризана, а те повече не се появиха.
              Ако гониш спортния елемент, можеш и лов на "чакало" да си устроиш с някоя въздушна пушка.

Коментар

Може и с ток да опиташ, стига да знаеш откъде ще мине
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Вчера жена ми като излизала с децата видяла пред вратата /на седмия етаж!!!/ добре охранен плъх, който избягал веднага. По принцип стълбището на нашия блок е чисто и добре подържано, но това се случва за втори път - плъх по етажите. В конкретния случай обаче си има обяснение. Гледам някаква нова мода върви из народа. Много съседи ги мързи да си изхвърлят боклука /виждал съм го не само при нас/ и го държат пред вратата си на стълбището. Гадна работа...
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Преди години и у нас се беше пъхнал един.Тогава имахме куче и то ни го показа.Взехме котка от съседите , а тя си легна пред секцията и заспа.Върнахме я бързо и докато се чудим какво да правим кучето се побърка и го изгони.Не можахме да го убием , но после разбрахме , че поне няколко дни си е живуркал в къщи.Голям кошмар си беше.
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Натрошено стъкло и полиуретанова пяна за запечатка.

Коментар

В квартирата ми в Търново беше нахлул един и нагризал ябълките на съквартирантката ,ми за което първо бяха обвинили мен - цяла щайга ....
                        Гадното беше, че се оказа , че напада през тоалетната - някакси минава през канала .... на самата тоалетна чиния ... после един месец, докато напуснем квартирата, тоалетната дъска се затискаше с прилично голям камък отгоре - всеки път след ползване .... Щайгата с ябълките потегли към боклука естествено ....
                        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                          ...Взехме котка от съседите , а тя си легна пред секцията и заспа...
                          Нормално. Няма да тръгне пред вас в шумотевицата да отчита дейност. Това да не ви е главния секретар на МВР. Ще поспи, поспи, пък като легнете вие, ще се разходи.

Коментар

п.с. давам котарак назаем. Досега на плъх не сме го пробвали (защото няма), но птици от балкона най-редовно донася. Ама те са тъпи твари.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Нормално. Няма да тръгне пред вас в шумотевицата да отчита дейност. Това да не ви е главния секретар на МВР. Ще поспи, поспи, пък като легнете вие, ще се разходи.
                              Ние я оставихме сама в стаята и затворихме вратата.Гледала съм доста котки - за тези които ловят няма значение колко човека има около нея и какво правят.
                              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X