Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои са най-проходимите обикновени (без 4х4) леки коли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои са най-проходимите обикновени (без 4х4) леки коли?

А , що пък да е луд - човека е на състезание , освен това колата не е негова. А както е казал народа : "Чужда п***а кокал няма
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Темата е замряла , ма не можах да се въздържа - днес видях на какво е способно Трабантчето !
      Значи в най западните дялове на Стара планина , страхотна кал от 24-часов дъжд из гората - пресечена местност , движение само на една Виетнамка , Прага , мойта фронтерка и един Ленд Круйзер . Останалата техника - Кразове , Ифи и т.н. танцуват "Лебедово езеро" ...и до там ... И по едно време на обекта се появява едно Трабантче ! Е , пуши доста - ама то сигурно щото пича му е сипал преработено масло в бензина от съображения за справяне със световната криза Онемяхме , събра ни очите !
      Бях преди за Москвич - дефорсе (от личен опит ), ма сега си смених понятията !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Темата е замряла , ма не можах да се въздържа - днес видях на какво е способно Трабантчето !
        Значи в най западните дялове на Стара планина , страхотна кал от 24-часов дъжд из гората - пресечена местност , движение само на една Виетнамка , Прага , мойта фронтерка и един Ленд Круйзер . Останалата техника - Кразове , Ифи и т.н. танцуват "Лебедово езеро" ...и до там ... И по едно време на обекта се появява едно Трабантче ! Е , пуши доста - ама то сигурно щото пича му е сипал преработено масло в бензина от съображения за справяне със световната криза Онемяхме , събра ни очите !
        Бях преди за Москвич - дефорсе (от личен опит ), ма сега си смених понятията !
        С попътен вятър на картонът не му дреме от нищо.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от UNUFRI Преглед на мнение
          Незнам за най-проходим,но доста проходим с евтина поддръжка и лесно обслужване е Голф 2.С него съм минавал през невъзможни на пръв поглед места.
          Друг вариант може би е някой от старите ситроени с хидравлика-нопомпваш я и газ.Пък и ако закъсаш не ти трябва крик за да я вдигнеш.
          Аз същосъм за Голф.По някое време само му бях сменилл предните пружини, имаше вид все едно че излита, когато му сменях маслото приятелчето всеки път ме питаше защо му е такъв картера... очукан.
          ФРЕНСКИТЕ КОЛИ СА ЗА АСФАЛТ!
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

За проходимост ако говорим-важно е дали колата е за съсипване или ще и пазим живота.Ако говорим за трабантче-там където минава ''ТО'' може да мине само друг автомобил 4х4 и камиони,но зависи само от карача(щото траби по черен път само се "кара" смело и безотговорно).Няма картер и няма какво да му пазим отдолу.Струва 200 лв и не се ремонтира след тежка повреда,а се сменя.Няма нужда от крик ,щото при закъсация- единия дава газ ,другия вдига задницата и готово.Между дърветата минава като сред свои.Междуосието му е точно колкото двойните гуми на товарен.

Коментар

Не видях нищо писано за Фиат 126Р /Полско Фиатче/. Според мен е съизмеримо със ЗАЗ, ако не и по- добро. За сняг и кал превъзходно, докато не останат колелетата във въздуха няма спиране. Има и други предимства, но да не задълбавам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X