Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо по дяволите бе?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо по дяволите бе?

Еми качете един агрегат тогава. Това с акумулаторите е загубена работа.

А трафопоста, освен ако не си го платите лично вие, тая зима едва ли ще го оправят. Още повече че и не се знае чий е.

Поне силовите високоволтови кабели до там цели ли са, или и тях са отмъкнали?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

само тия от енергото са дето сменяха стълбовете миналия път уж ще го ремонтират и хоп на отпадаци
      пиши ако ще качваш агрегат горе да идваме
      ДА ГО ПАЗИМ
      . LRE Bulgaria.
      RRC SE V8 91г.

Коментар

Какво става с лепенките?
        избеляха ли ?
        . LRE Bulgaria.
        RRC SE V8 91г.

Коментар

Всичко е много просто:Полицаите знаят кои са крадците,бият ги добре взимат им парите и това е.Това е схемата.Нема пунктове,нема мунктове,тва е положението.Няма престъпление в България без участието на полицай.Ако не ни харесва,да заминаваме.Тва е.
          Всички от вестниците знаем кои са бандитите,само полицията не знае.Айде,бе.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

За да не бъда голословен днес докато се гонихме по върховете с колегите от мобилните оператори кои да сложи акумулатори,щракнах няколко снимки на разрухата достатъчно добре показващи бг дребнодушния манталитет на някои трудно ми е да ги нареча хора ето предценете сами.
            Прикачени файлове
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Е, поне желязо са оставили.

Очаквай втора серия: "Отмъкването на желязото"

После и керемидите, ако има.

После и тухлите...
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

да взимам ли горелката и да идвам?
                ще нарежим ламарините,ще ги предадем на отпадаци и ще ти купим един генератор вместо траф.
                . LRE Bulgaria.
                RRC SE V8 91г.

Коментар

Защо ли?Защото може,затова!Защото и да ме хванат,ще ми се размине.Защото немам здрав разум да помисля за последствията.Защото не ми пука какви ще са последствията за теб,важно е аз да сложа някоя пара в джоба.ЕЙ Я НА-проста айдушка логика.Ма т`ва си е нормално,не се безпокой,ще ви възстановят трафа(е,за ваша сметка,т`ва се подразбира).Кво толкова,един траф?
                  Чуйте за едно мое приключение:
                  `97,февруари,(дали па не беше Виденов-ата зима?)идва при мен бизнесмен от града ни(кредитен милионер)и ми вика-требе да ми товариш едни статуи.Кви са тия статуи и къде са,питам.Ми,вика,3 броя са,по 1.5 тон едната,високи по 6-7 метра,"Аспарухови войни",дарени на града ни от виден наш скулптор............
                  Ще допиша после,че жената дава зор да я карам на работа.

Коментар

......чиста проба бронз,складирани в бивша база на военните на 1км извън града.Иване,ми `кво ша ги праите тия воини,питам.Отиват в София на реставрация,отговаря и се смее.Хубаво,паля автокрана
                    [/IMG]отивам на уговореното място,пристига и прицеп.На пазача бе показан приемо-предавателен протокол,подписан от общ. съвет,след което той услужливо отвори портала.Добре,ама то сняг-прицепа буксува и не ще та не ще.Чопнах го на буксир и го завлякох до статуите.Товарим "Аспаруховите воини",взимам си "комисионната" и айде кой от къде е.Мина-немина 6 месеца време и........упс,ЯВИ се Красимире в местното РДВР!?!?Отивам,и като ме почнаха следователите-кой,как,кога,ти защо????????????-даже ми изиграха старият изпитан скеч добро ченге-лошо ченге.Както и да е,дадох показания и си тръгнах.Обаче "воините" отдавна сигурно бяха нарязани и претопени.ДА ЖИВЕЕ ИЗКУСТВОТО!!!Ееееееееех,мила моя Родино,ти си....................маани,маани!!!

Коментар

Нищо ново под слънцето поредната Бг смешка добре дошли в европейска България!
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Защото мисленето е сложен процес и не се удава на всеки. Защото индивидите, причинили тази поразия ще получат ~300 кг * 8 лв = 2500 лв като всякакъв максимум, а щетата ще бъде възстановена от някой друг за поне 10 пъти повече пари.
                        Други подобни примери, макар никому да не става по-леко от това:
                        25 метра кабел 16 кв.мм - щета за около 2к евро; няколко изстрела с ловна пушка по съобщителни обекти - ден, два без комуникации за съответното населено място. И като се замисли ловецът /ако може/ - кой страда - дали неговите съселяни/съграждани или застрахованите оператори? Ха сега де?

Коментар

Мале, тези са професионалисти, щом са отворили трафа и са го измъкнали само медтта (и магнитопровода де).
                          Явно са имали много време и познания. Такъв траф ти трябва 1-2 часа минимум да го демонтираш о отвориш.

Идиотия.
                          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X