Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо по дяволите бе?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо по дяволите бе?

Незнам къде да я пусна тая тема за това избрах тоя раздел.Никога не съм харесвал клишето "живеем в куца държава" ма се налага да го кажа.Пиша от последните си секунди интерент,защо?Защото миналата нощ някои дебил реши че може да забогатее за сметка на държавата,за сметка на мен,за сметка на гражданите на Копривщица.Незнаино как от връх Богдан изчезна цял трафопост,на кому е нужно.В цялата тази игра вина имат тези дето продължават да изкупуват цветни метали с неясен произход.Отделно от цялта беда цял ден никои незнае чии е този трафопост,смях Нито EVN,нито БТС които са стопанисвали бившата хижа,Нито Общината ни знаят чие е мястото в цялата тая игра горим ние и мобилните опретори.Смешно е че когато трябва да се плаща мястото е ничие ама ако някои направи нещо там веднага ще се предявят претенции към него вече незнам какво да правя аз просто искам там да има ток за да мога да си върша работата но явно някои "българи"са решили да забогатеят от лесна плячка а други се скътават като мишики.Никога не ме е било яд че живея в България в момента незнам какво да мисля.До кога ще я караме така с тая българска черта да се крадем взаимно все да гледаме лесното незнам.Съжалявам че разводнявам форума с моите дерзания ама вие сте ми като семеиство незнам с кои да си споделя кахъра.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

До: Защо по дяволите бе?

Баси баси баси незнам да се смея ли да плача ли,но това определено не е разводняване на форума
    Аман наистина от това да се крадем помежду си

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
      Баси баси баси незнам да се смея ли да плача ли,но това определено не е разводняване на форума
      Аман наистина от това да се крадем помежду си
      Нензнам колега явно доста време така ще бъде
      и докато е така ние никога никъде няма да бъдем харесвани щото сме мишоци.Тъпото е че аз в цялата тая игра съм прост работник и искам да си свърша съвестно работата но няма как просто кажете ми какъв стимул за дребния бизнес е това как да правиш нещо когато някои ненормалник с изкривено виждане за нещастния си животец решава че не му пука и Осира с извинение всичко което някои гради вобще не ми се мисли ядосан и обезверен съм от всякъде такова количество сили и средства фърляме за да може град като моя да е свързан нормално със света но явно все пак има хора които не го разбират това нищо всичко се връща.Надявам се понеже на кулата на която сме са и Вивател и М-тел нещата да се задвижат защото иначе и без телефони ще останем до няколо часа и тогава съвсем ще я втасаме,дано и новия траф кои евентуално ще бъде сложен не придобие крака към някоя скрападжииница.Времето ще покаже а до тогава сме принудени да траем и да си мълчим.ЖАЛКО!
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Наистина е жалко колега.Точно ова си говорех с една мома до преди 30 мин ,че народа ни е адски обезверен мамка му.Страх ние ,но незнам от какво,жал ни е ,но не знаем кой да жалим.Защо е така аз лично нямам елементарно обяснение

И докато има такива които правят подобни простотии безнаказано ,и такива които изкупуват въпорсните простотии безнаказано ще е тка.Докат не фанеш един да го осакатиш за цял живот и го вържеш на центъра за назидание на всички те така ще е.
        Не помня преди година-две в кое селоо съдиха кмета дето беше пребил милите момченца дет краднели и ги беше вързал на мекданя.Те такива орица кЪт него медал заслужават ,а не съд

Коментар

Ами то да ги фанеш ма как Полицията казва ми ние кво да видим там нема траф,нямам как да ги фанем.Смешно как някои може да си се изсипе с няколко стотин килца мед и разни други такива и да си ги предаде без никои да се пита как бе от къде отделно същия тоя дет ги е купил вобще не носи никаква отговорност пред никои ако вобще бъде намерена дадента стока.Вобще омагьосан кръг ма това ние много добре си го знаем.В краина сметка моя и на всички глас май пак ще си е глас в пустинаи вобще Куче влачи диря нема,жалка БГ истинка.

Коментар

Жалко, но факт
            Само да илюстрирам с пример, това

е остатъка от двуетажна къщичка вдигната с "голи ръце" от мойте родители и Разграбена ДО ОСНОВИ от "Прибрани" - няма да ги нарека българи

Коментар

С извинение за грубия израз,но като чета това и видях снимката на Алкес се сетих за една любима фраза на един добър приятел
              "Кое не става с бой,става с Газова камера"

Коментар

С извинение за грубия израз,но като чета това и видях снимката на Алкес се сетих за една любима фраза на един добър приятел
                "Кое не става с бой,става с Газова камера"
                Де де ми как да ги фанеш тези дребни душички,те или са познати на които трябва или са внуци на мистър Сенко и са наследили от него способността да изчезват ненадеино.

Коментар

Наистина е жалко колега.Точно ова си говорех с една мома до преди 30 мин ,че народа ни е адски обезверен мамка му.Страх ние ,но незнам от какво,жал ни е ,но не знаем кой да жалим.Защо е така аз лично нямам елементарно обяснение

И докато има такива които правят подобни простотии безнаказано ,и такива които изкупуват въпорсните простотии безнаказано ще е тка.Докат не фанеш един да го осакатиш за цял живот и го вържеш на центъра за назидание на всички те така ще е.
                  Не помня преди година-две в кое селоо съдиха кмета дето беше пребил милите момченца дет краднели и ги беше вързал на мекданя.Те такива орица кЪт него медал заслужават ,а не съд
                  Споко,скоро ще фалират повечето пунктове за вторични суровини.Ще останат тези които са вложили много средства,а те няма да си рискуват бизнесът залудо.С тая икономическа криза,цените на металита паднаха с пъти.А това са големи загуби за малките пунктчета.При тях се издават най лесно крадените неща.

А като пребиеш няколко човека,и ги вържеш на мегдана,ефектът ще е обратен.Нали знаеш случая със село Бояджик.
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                    Де де ми как да ги фанеш тези дребни душички,те или са познати на които трябва или са внуци на мистър Сенко и са наследили от него способността да изчезват ненадеино.
                    Този номер с Изчезването, не съществува - Всичко се знае, но "системата" е такава и подобни деиствия се толерират (да не кажа поощряват), крадените вещи трябва да се продадът (нали за това и ги крадат), не са милион местата където това може да стане... А и все някой е видял (нали казваше че някой ти е докладвал за моята разходка в планината), но няма да каже - "да не е луд"

Коментар

Изчезват, ама друг път! Просто няма кой да им удари отдавна заслужения кютек!

Ама, нали знаеш, няма нищо случайно. Има един лаф, който е уместен в случая: "Как така се случи хубавата ми родина да се падне в тая скапана държава?!?!?".

Та, при липса на съдебна система, здравеопазване нагоре с краката, полиция обслужваща все нечии интереси, пълна корумпираност отгоре до долу, като как да се получи?

Дълго време и аз бях идеалист и се борих с вятърни мелници, ама стигнах до извода че не става. Дето се вика "Кесаревото - кесарю". След като държавата ме ощетява винаги, когато може, то и от мен трябва да очаква същото. От известно време се възползвам от всяка вратичка, че да не отиват мойте стотинки в бездънните "държавни" джобове, щото е добре известно че собственика на тия джобове не знае и най-вече не иска да ползва парите ми за това, за което му ги давам.

Съжалявам че го казвам, ама стигнах до тук по трудния начин. Или се примиряваш с това селенията и "червените бабички" да те управляват, или просто се махаш от тук. Аз още стоя. На инат.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Видяни са за сега поразбрахме че ги е видяла горската стража даже са се мъчили по техни думи да ги преследват но са избягали мислили са ги за бракониери местноста е резерват.А колкото до твоето идване докладваха ми приятели кои са те видели за съжеление тези хора не са в планината в 03:00 посред нощ до сега да сме хванали гадините.Тъпото е че ние не печелим от това че ще ги хване някои още по тъпото е че вобще някои би си помисли как да открадне цял трафопост кои се намира на края на света и как същия този болен мозък и грам не се замисля че даже може и да е опасно а какво щеше да стане ако доставчика ми които се качи горе беше намерил някои дебил опечен не ми се мисли почва да ме е яд че не е имало опечен елемент.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                          Видяни са за сега поразбрахме че ги е видяла горската стража даже са се мъчили по техни думи да ги преследват но са избягали мислили са ги за бракониери местноста е резерват.А колкото до твоето идване докладваха ми приятели кои са те видели за съжеление тези хора не са в планината в 03:00 посред нощ до сега да сме хванали гадините.Тъпото е че ние не печелим от това че ще ги хване някои още по тъпото е че вобще някои би си помисли как да открадне цял трафопост кои се намира на края на света и как същия този болен мозък и грам не се замисля че даже може и да е опасно а какво щеше да стане ако доставчика ми които се качи горе беше намерил някои дебил опечен не ми се мисли почва да ме е яд че не е имало опечен елемент.
                          Как ще намери някой изпечен.Крадците са знаели как да работят.От къде да спрът тока и как да го демонтират.От къде да минат,без да ги хванат и такива подробности.Случайни хора няма да тръгнат да крадът цял таф.
                          А другото което питаше:как може някой да купи толкова килограми мед?Еми много лесно.Откарва се в пункт в който имат свои хора,и се дават малко пари.И всички са щастливи(освен Ти ).После не ги питат (пунктовете де)от къде имат медта.Всичко е измислено преди много години,когато се крадяха висиковолтовите кабели.

ПП.Много години работех във вторични и и съм се нагледал на много неща .
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Как избягали бе?!?!? Как се бяга с цял трафопост? Как са ги преследвали? Кой - с какво? Пеша? С МПС?

И тия горски стражари, в крайна сметка, какви правомощия имат, и каква работа вършат?
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Идея си нямам как се бягали гадините и какво е видяла стражата те по принцип са с Лада Нива но казаха че са видели по това време друг джип но незнаят какъв едва ли трафа са го мъкнели с джип а иначе от самия трафопост са взели всичко що е мед и алуминий източили са маслото пред входа там ми казха че е имало петно и то голямо аз лично не бях горе днес заради други проблем пак с енергото ама тоя път другите убосници "ЧЕЗ",на върха беше човека които отговаря за апаратурата по върховете днес цял следобяд се чудехме как се краде трансформатор незабелязано е има начин имам чуството че аз съм будалата вече.За сега сме с UPS но това е още няколко часа операцията по мъкнене на акумулатори сме я правили не еднократно но сме открили че от нея фаида няма просто безмисле най-лошото зимата си чука и ако никои не се надигне ще си седим и ще ближем палци заедно с мобилните оператори точно след някои друг ден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X