Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Абе аз нищо не съм снимал,не си взех фотоапаратаПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениея търси ликове от вечерта
и пускаи тук

.Чакаме някой да качи.
С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли
ето за сега търси ощеsigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнениеДа бе,а виж само кафето какво е недоразвито в сравение с кръчмето...

Разликата май е почти 1:3...
Само 32 страници. : ))))
П.П. Друго си е в кръчмата.
Коментар
-
Това какво ви говори за нащо обществоПървоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеСамо 32 страници. : ))))
П.П. Друго си е в кръчмата.
?

ПП:Абе дреме ти.НАЗДРАВЕ
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Браво и аз бях там,и аз се кефих,та сега и снимки гледамПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНа маса съм. С ракия и трушия. Чета форума, гледам снимки, кефя се.
Наздраве.
.Наздраве.
С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
И аз така,само че не с ракия и туршия,а с Бира и цигариПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНа маса съм. С ракия и трушия. Чета форума, гледам снимки, кефя се.
Наздраве.
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
И аз тая вечер на съм на "свирки",та по тоа повод наздраве.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
А после защо ти излезнало имеПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеИ аз тая вечер на съм на "свирки",та по тоа повод наздраве.
.

Ама щом те влече "Свири"

Коментар
-
Бе мойто "свирене" е уредби и музика,не е като на тия на околовръстното,ама общото ми с тях е,че изкарваме некой лев от тая работа.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Еми наздраве ! Мен пак не ми стана ясен номера , макар че вчера обърнах една кана каберне , а днеска сме на две и нещо с пържоли от умрял глиган. Изглежда "свирките" ше са от понеделник като избистря погледа ... Май ме гледат накриво с начинанието от бурето , ама всичко по реда сиПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеИ аз тая вечер на съм на "свирки",та по тоа повод наздраве.
.
Аааа , просто си ме изпреварил постаПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеБе мойто "свирене" е уредби и музика,не е като на тия на околовръстното,ама общото ми с тях е,че изкарваме некой лев от тая работа.
.
. Ма пак наздраве !!!
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
мале бати лъжците ,
кои каза че сбира се истрезнява , от обят вече съм на тринаиста бир и все по пиян ставам
истрезнявало си било , пълни глепосто
а наздраве
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Абе хората са казали:Клин клин избива,ама и друг набива!Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениемале бати лъжците ,
кои каза че сбира се истрезнява , от обят вече съм на тринаиста бир и все по пиян ставам
а наздраве
Та да изтрезнееш с бира е все едно да изтрезнееш с водка
Връщаш се на пияното положение, почваш да твърдиш че си трезвен
Коментар
-
Юли имаш нужда от почивкаПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениемале бати лъжците ,
а наздраве
,легни си и си почини утре пак... 

Юле ама върни се в общия де , отиде да си купиш пиене и ни забрави
Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 30-11-08, 21:13.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 189 потребители онлайн. 0 потребители и 189 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар