Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеОхооо виждам дамско присъствие за което Наздраве и от мен!Ха - щях да забравя днес сварих новата реколта и много и се радвам....Наздраве и от "женското присъствие"
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениея раздуй малко клюката
Виж 57мо мнение... ама ние си те пазим!!!Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Ендураджиите падали от мотор... Това всеки го може!!!!
Я падни от табуретка!!! Да видиш, лесно ли е.... И как после се изправяш, ако табуретката е с колелца... 'Найш как бяга!!!
Наздраве, дами и господа!!!Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеЕндураджиите падали от мотор... Това всеки го може!!!!
Я падни от табуретка!!! Да видиш, лесно ли е.... И как после се изправяш, ако табуретката е с колелца... 'Найш как бяга!!!
Наздраве, дами и господа!!!Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениескача ли кат' жива
Мани тия необяздени табуретки, ма ония животинки, ключалките!!! Знаеш ли как пълзят със страшна сила по вратата... Наляво, нагорте, надясно надолу.. Мъкаа, мъка!!!
А каква трагедия е да ти се развърже обувката...
А копчетата на асньора... как се пътува половин час с асанасьор от третия до осмия етаж....
Тежко, тежкоооо... бира дайте!
Пиян дано аз забравя.....
Нива, де си бре? Спьiш ката гльедаш!!! (Както казваше една рускиня)!!!!
Ша ти изтъргуват момата, докато намериш копчерлъка... тъй, де, клавиатурата...Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеК'во знаете вие младите за живота, вселената и всичко останало....
Мани тия необяздени табуретки, ма ония животинки, ключалките!!! Знаеш ли как пълзят със страшна сила по вратата... Наляво, нагорте, надясно надолу.. Мъкаа, мъка!!!
А каква трагедия е да ти се развърже обувката...
А копчетата на асньора... как се пътува половин час с асанасьор от третия до осмия етаж....
Тежко, тежкоооо... бира дайте!
Пиян дано аз забравя.....
Ша ти изтъргуват момата, докато намериш копчерлъка... тъй, де, клавиатурата...
че тя момата да не е неговаDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеНаздрае другарчета да сте ми живи и здрави.
Зорииииии не се давай на ония изеднициDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеаз най-големи кахъри имам с тавана! върти се мамка му *****
че тя момата да не е негова
Важното е да се бори!!!
Ценен кадър, прави двоен аксел с нива.
Не трябва да се предава без бой.
Освен това е съпартиец по чашка.
Ние от бирената партия се поддържаме!!!
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеДа се върти, да се върти... колко да се върти.... Ще се повърти, па ще спре. Щом се върти таван, значи го има... А като се завъртят звездите и луните....
Важното е да се бори!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
Ша ти изтъргуват момата, докато намериш копчерлъка... тъй, де, клавиатурата...Той макса на мене не я дава,като знае какво добро моче съм.Домошар.Не пия,не пуша,плащам си данаците
.Строен и висок(като табуретката за която говореше)Богат.Та на некакви нехранидедовци ще я даде
Само да ми направят площадката за кацане не хиликоптера ми(Апачи)
и отивам да си я взимам
Ай НАЗДРАВЕ.Аз днеска съм на минерална вода,че ми омръзна да изхвърлям бутилките от бира.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеДа се върти, да се върти... колко да се върти.... Ще се повърти, па ще спре. Щом се върти таван, значи го има... А като се завъртят звездите и луните....
Важното е да се бори!!!
Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеедно "стимулиращо...... НЕ"
Наздраве, Зори, днес си на пангаря, к'во да се прави....Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар