Днес сложих на припек три килограма зелени доматки в буркани. Надупчват се с виличка и за седмица са готови.
До тогава ситно нарязано зеле с настъргана бяла ряпа и моркови и облажени с целина вършат работа.
Че то, даже руснаците не пият без нищо...
Днес сложих на припек три килограма зелени доматки в буркани. Надупчват се с виличка и за седмица са готови.
До тогава ситно нарязано зеле с настъргана бяла ряпа и моркови и облажени с целина вършат работа.
Че то, даже руснаците не пият без нищо...
ПоЯви се най-накрая у кръчмето!!!
Ха, наздраве, пък след десетина дена може и да ти пробвам домадетата... :-)
КАжи к'во пиеш, аз черпя!
П.С. Правилният правоспис значи, че спишувателя не е пил достатъчно, не връзвай карез на народа
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Ха, наздраве, пък след десетина дена може и да ти пробвам домадетата... :-)
КАжи к'во пиеш, аз черпя!
П.С. Правилният правоспис значи, че спишувателя не е пил достатъчно, не връзвай карез на народа
как бре , Симеон е тиабетлия пияч , угажда си , пихме веднъж на задния капак на фордчето ма се беше подготвил с глезени мезенца истински разбирач наздраве
sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
Малко дамска компания?Наздраве на всички!Дойде време за биричката вече.Черпя виртуално всички - кой каквото му душа иска.
Наздраве, Женя.
Браво за свършената работа днес.
А за Станко няма какво да се коментира - уникален Човек. Срещнахме се само за малко с него, но смело мога да кажа: дано да има повече като него в нашата страна.
Заминавам да свирим у една кръчма.Щело да има як банкет,рожден ден.Ще паднат яки почерпушки.От мене наздраве.
Докато някои пиете,други цяла нощ трябва да работим.Което изобщо не ми пречи на пиенето /абе кой за квото е учил/.Приятна вечер на всички..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Не, не е Като стане достаъчно висок, излизам от форума, щото не искам на сутринта да си чета простотиите
Нема да са пУашиш! Тук никой не чете, само се пише! Нали знаеш как е в кръчмата - всички говорят, никой не слуша, някои само кимат и гледат разбиращо като студент на изпит....
Наздраве!!!!
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар