Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве ! Мъчителна вечер, все пак утре е понеделник Все пак-нека го приемем с усмивка
    Наздраве още един път, приятели ! Успешна седмица от мен
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Наздраве!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Отправям един бърз поздрав за всички любители на руското, а защо не и на останалите

а аз самия ви казвам едно последно Наздраве ! за тази вечер и захващам да тегля един душ и да посрещам новата седмица. Айде лека от мене и полека
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
          а аз самия ви казвам едно последно Наздраве !
          Ей, да знаеш с теб на зелен светофар няма да пресека... Преди час и половина каза "последно Наздраве", пък още си тук

Наздраве!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
            Ей, да знаеш с теб на зелен светофар няма да пресека... Преди час и половина каза "последно Наздраве", пък още си тук

Наздраве!
            Нещо се омотах! Айде наздраве!
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Леле колко окъснях. Не е добре да се пие по нощите, но...
              Нездраве!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Днес ранко ще отворя бара, като една от най-активните преди доста време, пада ми се и ми е ред
                Нищо, че от известно време почти не мога да ви навестя, вие сте винаги в сърцето и ума ми
                Пък и да се разпиша в този Бар, докато не е "изчерпал лимита места"
                А така сте ми залипсвали, че не знам ако не се организира някъде по-ранна сбирка, как ще дочакаме събора...
                НАЗДРАВЕ!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                  Днес ранко ще отворя бара, като една от най-активните преди доста време, пада ми се и ми е ред
                  Нищо, че от известно време почти не мога да ви навестя, вие сте винаги в сърцето и ума ми
                  Пък и да се разпиша в този Бар, докато не е "изчерпал лимита места"
                  А така сте ми залипсвали, че не знам ако не се организира някъде по-ранна сбирка, как ще дочакаме събора...
                  НАЗДРАВЕ!
                  Здрасти Айде едно ранно Наздраве !
                  Като се изчерпи лимита, почваме на ново
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Абре хора, някои сме на работа!!! Не ли ви е срам да ни правите скомина? А?

Наздраве
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Който му е жадно да пие
                      Наздраве
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Наздраве!

Коментар

Наздраве, додох си и си сипах бирхен

Коментар

Наздраве!.....Фани и ти ни липсваш!.....и се радвам че ни посети отново.
                            Аз какво от два дни съм на диета слабоалкохолна.....пия само бяло вино, но не обещавам до кога ще я спазвам. Не че ми е забранен другия алкохол, но няколко дни много ги смесихме. Та затова сама съм си наложила винена диета.
                            Наздраве!
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Да намина и аз да пийна едно в бара че, може на някой да му е мъчно и за мен.Наздраве
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Живко, на мен ми е мъчно за теб, мъчиш се сам над чашата и сигурно мезиш, мъка си е

Мноого ми е мъчно, затуй си сипвам ракийка, за да ми стане още по-мъчно...

Доби, и аз съм на винена диета, пия всичко без вино. Вече почти 2 месеца. Много помага, ама не съм разбрала на кое....

Наздраве, Фани, наздраве Доби, Тишо, Живко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X