Ставаш съмнителна. На Бочката у жена му почнА да се заглеждаш.
А наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве.....бре то мнОоо труд тва да си ДиЖеййй, де се кара тоЗ занят.....
ама кВо да праим, На мен мии късно за нов занаЯт, затуи пихме по един дрянков ракиен със салатен, и уж на диетен пък стана дроб сърмица, гъбки, и щото дан са задавим по едно винце ама лекичко такова бяло.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Гостито си тръгна и си сипвам от каквото е останало.
За мезе - пресни гъби с чесън, копър, оцет и зехтин. Стойкова е брала гъбите, докато бях ерген през последните 24ч. Не ми известно за друг около нея да е умрял, щото не е ял гъби, та стискам палци...гледам на децата не дава...мамка му!
Наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Наздраве барот!
Гриша не се коси за гъбите, ако ги е брала около нас няма са отровни......нии тук на франгенското дере утроВа не хапваме, ама гъби имаме, хеле пък като има Варна офф-трошене. Само ме е яд че бях на абеТуриедска и не ходих да ги гледам, ми като имаме паркетник нямаме време за гледане по абетуРиТри ките.
наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар