Ха! За празнуващите-здраве, другото е...а бе, друго е
Седи си Стойкова в "бара", пък няма, няма и ми заповяда -Сипи ми, че съм казала "Наздраве".
- Добре, заповядай - отговарям. И тук, майчице мила...капачката на бирата падна, аз я хванах..., но бутнах 2.2л. бира...шадраван! Във всички посоки хвърчи, отгоре на всичко и бутилката хванах...по средата, шадраванът стана, като пожарогасителен шланг (б@х т'ва налягане). А Стойкова, стърчейки сред локва бира заявява - Почисти пода, тавана, шкафовете отвътре, отдолу (за горния ред-тече като в пещера) и тях отвътре, извади и измий и се моли в супата на децата да няма бира, аз влизам в банята.
Е, още ми е пред очите тоя ужас!
Наздраве, баси до к'во води биро-пиенето!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
майчице мила...капачката на бирата падна, аз я хванах..., но бутнах 2.2л. бира...шадраван! Във всички посоки хвърчи, отгоре на всичко и бутилката хванах...по средата, шадраванът стана, като пожарогасителен шланг
Ха! За празнуващите-здраве, другото е...а бе, друго е
Седи си Стойкова в "бара", пък няма, няма и ми заповяда -Сипи ми, че съм казала "Наздраве".
- Добре, заповядай - отговарям. И тук, майчице мила...капачката на бирата падна, аз я хванах..., но бутнах 2.2л. бира...шадраван! Във всички посоки хвърчи, отгоре на всичко и бутилката хванах...по средата, шадраванът стана, като пожарогасителен шланг (б@х т'ва налягане). А Стойкова, стърчейки сред локва бира заявява - Почисти пода, тавана, шкафовете отвътре, отдолу (за горния ред-тече като в пещера) и тях отвътре, извади и измий и се моли в супата на децата да няма бира, аз влизам в банята.
Е, още ми е пред очите тоя ужас!
Наздраве, баси до к'во води биро-пиенето!
Гриша, такива самопризнания на публично място и то писмено.... Цяла бира си похабил.... Не знам дали не е подсъдно А'де почнахме пак от сутринта, наздраве с кафе, пак загубих темата с кафето
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Гриша, такива самопризнания на публично място и то писмено.... Цяла бира си похабил.... Не знам дали не е подсъдно А'де почнахме пак от сутринта, наздраве с кафе, пак загубих темата с кафето
Еликсир, я
Виж Жоро к'ви ги разправя у оня ми ти клуб на нещо си, че млекцето било по-хубаво
Наздраве
Ще му се на Жоро да е млекопитаещ, затуй Бозае му се, сигурно
Наздраве, няма по-хубаво от студената биричка в горещия следобед
Иве, Гриша, аз още от сега стана ясно, че неделята ми е ангажирана с една културно-масова дейност, за съжаление няма да мога да ви се натреса на екскурзията
Аре тогава, да побозаем малко рикийка. Наздраве.
Аз па в неделя, нали ми е имен ден /траяловден демек/, та ще ми изсипят на гости почти сВички колежки......
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз па в неделя, нали ми е имен ден /траяловден демек/, та ще ми изсипят на гости почти сВички колежки......
А то вярно е Джурджевдан Може да ти се изсипят и други навлеци
Наздраве, бозайници
Ко видиш зор свиркай ще помагаме.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар