Ами да не се цепя от пиющите, и аз на бело винце, Яйцата ги шаря, приспах чичо ви дан зема да нашаря две повече
Приготвих сичкото дреболия за дроб сърмата, приготвих, агъна за печене, турнаф ги в Ладилнико, щото ако ги опека, ще се почне веднага с дигустирането.
Ми да сте живи здрави....и Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Наздраве дружина!
Преди обяд ми излезе късмета ... водка 1л. Русский Стандарт от 28 лв. на 19 лв ..... в една от големите вериги.
Взех си само две .... (нямаше повече на рафта)
Мъча се с една пушена сьомга, и .... водчица.
А, довечера не ме търсете, че трябва и на рожден ден да ходя, .... Мъкаааа ....!!
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Яйцата са нацапани от децата, агнето е готово от сутринта, сега обикалям сам около тавата (всичко живо спи). Обикаляйки я, се сетих за едни двама братя от
с. Бутан-Врачанско.
Та, тия момци от по 150-60кг се прибрали у дома при родителите си и гледат върху гардероба-тавата с готовото агне за вечерта. По някое време се прибират техните от нивата и единия от братята казва:
-Майко, ощипаАме четири патици, да ги приготвиш за вечеря.
-Как патици, има цяло агне?!
-Е има, ама нема, бате го почнА от врЪтО язе от опашката и се срешнаАме при тумбакО.
Абре, пиЙеници, спите ли бре? Козунаците готови, агнешкото намацано с мерудии, яйцата оцветени, аз изпих две-три бири, ама нещо пейзажа стана много мрачен:
Над софето се смрачи яко:
А при нас направо се изви лятна буря...сега остава и лятото да дойде
Наздраве, поспаланковци
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Малии, тия от кога са почнали, а мене още ме е срам.
Сипвам си, наздраве.
П.П. Получих и подаръци от най-прекрасната ми колежка:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Сипвам си, наздраве.
[ATTACH=CONFIG]440214[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]440215[/ATTACH]
Котенце??? ООО, много сладкоооо, супер, Жоре!
Наздраве за малкия разбойник/чка, как ще го кръстиш?
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Сипвам си, наздраве.
[ATTACH=CONFIG]440214[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]440215[/ATTACH]
Тази колежка трябва много да те обича и да ти вярва след като се е решила да ти подари живо същество. Подарила ти е другар в живота. Браво, да е живо и здраво, а колежката заслужава специално отношение.
Коментар