Ееей, няма истински приятели напоследък. Една мацка ги мързи да пробват. Висока, руса, със сини очи.
...................................
Как да нЕмаш бре Траялче?!?
Ей сега паля валяците и ... у Плевен дЪге.
Няма да те оставим да се мъчиш!
Дай тука некакви ТТ данни.
Давай координати да вкарвам у трите GPS-а де ги имам ... да не я омотам нещо, та да си отиде мацката зян.
Ако, речеш ще пусна и SPOT тракера, .... ама ... не знам до колко ще отчита вертикалните отклонения .....
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Румба, да ти дам моите координати? Да я пратиш след като пробваш дали става. Така -за потвърждение... А може да ми я пратиш и по Еконт. За моя сметка...
Божич, па не си у час ... пардон ... у кръчмата!
В шофьорски форум под ТТ данни се разбира:
Мощност (на засмукване), Кубатура ( на силикона), Клиренс (дължина на краката), Междуосие (Дължина на торса) .... а ти, за боята и фаровете се хвана .....
Айде Наздраве!
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
На мен като ми гледаха на ръка, ми казаха, че съм неосъзнат блондоман. Но нямам нищо общо, честно. Отделно като влезна в бара все ми се допива. Та наздраве в една бира. Колкото за сбирката, за сега май съм липса, но ако се движа с тази финансова скорост ще цъфна. Та по този повод Гришата може да ми пусне един номер на лични, да му опъна една жица.
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Явно пак аз ще отварям. Днес си направих нови визитки, та имам повод да пийна.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар