Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Сипвам си и веднага пия за здравето на Тишо и Пепи!
Косьо, на Тишо му прати и тия двете каки, да му правят компания!
Наздраве, рожденици!
Наздраве на всички баровци и баровки!
Your conscience is all you can take to your grave.
Преди малко се завърнах от Разград в състояние на полузамръзване. Много духа в тази витара... За капак няма топла вода в бойлера, и се налага да чакам манло докато се стопли, ама нали съм в къщи на топло...
Понеже нали съм зле със спирачките не можах да спра по едно стръмно влизане в рекичката. Знаеш,че купето се държи към рамата само на маншоните на лостовете и броните на жилата, и поради тази причина при рязкото спиране в насрещния бряг купето е мръднало напред и е счупило дистрибуторната капачка. По съвет на Тошко пилота я вързахме с две миши опашки и двигателя пак заработи. Не вярвах, че е възможно...
Освен това десния калник се "изгуби в лудогорието", ма не го мисля...
А парното е пооправено, даже се усеща топлинка като работи, ама много духа през дупките в купето. Това при движение по асфалта. Вчера като пълзим с 5 км/ч става нормално, даже като влязохме в хотела да си предадем карнета бях изпотен... И найлон сложих на задната врата, абе отвсякъде лукс...
Снощи в хотела в който беше центъра на състезанието стана як купон. Масите отрупани с еденье и пиенье, домакините бяха осигурили 40 литра вино и 15 литра ракия. В буренце. Даже ме снимаха с него, ама дали ще пуснат снимката не знам. Много музика, много танци, някои се изявиха като певци, абе отвсякъде купон. Сутринта айряна беше мнооого приятен
Той нищо не е чупил,Отче.
Не видиш ли,че Жоро се скатава
Пак ли аз счупих Витарникът, брееее.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар