Ейй, Коле! ..... ти сега то ставаше въпрос за Примоция, 2 поздрава за 5лв.
И кво само ша са друсаме на метал. Няма ли нещо по естествено? Кат матРиал, дръво,кАмане, треви едно друго дето дедо господ е създал?
Напих се а наздравен
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Бори се, бори. Вече съм изгубил бройката на горнооряховските подкови, които ми дължиш. Та по тоя повод:
метър суджук как се мери? Наредени плътно един до друг странично?
Няма да се разберем. Ясен като иска да помага на рефрижератора, аз обаче ше са боря, до последна капка джак и последен метър суджуци.
Наздраве, биткажии!
Така да бъде!
Против всички военно, тактически,подготвителни,предварителни,изпълнителни,победителни дела и разузнавания-споделям:
с вино, бира, луканка и пастърма съм въоръжен до зъби.
Първи залп-Наздраве (звук от Кольо)!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Бори се, бори. Вече съм изгубил бройката на горнооряховските подкови, които ми дължиш. Та по тоя повод:
метър суджук как се мери? Наредени плътно един до друг странично?
Ти как мериш бе? Май кат дявол евангелието? Нещо си се объркал май. Аз откак онзи ден паднах на главата си, три пъти и нищичко не помня от преди. За суЖуци па хептен.
Така да бъде!
Против всички военно, тактически,подготвителни,предварителни,изпълнителни,победителни дела и разузнавания-споделям:
с вино, бира, луканка и пастърма съм въоръжен до зъби.
Първи залп-Наздраве (звук от Кольо)!
Охоо, още на първата гавра с ушите ми и сте разстреляни от упор. А припасите ви стават мои. Хак да ви е!
Коментар