То това е кръвно на мъртвец, не се шегувай, понякога губя съзнание, кардиолога ме прати при ендокринолог, а тя ми викна, че съм за психиатър, аз това си го знам, но не искам да ме променят с лекарства!
Компота от череши беше гарниран с някакво бело червейче, видях го, но... реших, че съдбата е решила да го изпия
Вие си пийте, пийте си!
Лек срещу ниско кръвно - щипка сол, айрян със сол. Ако усетиш, че ти е ниско кръвното най-бързо можеш да го вдигнеш като сипеш малко сол на дланта си и я оближеш. Или ако имаш кисело мляко си направи един айрян със солчица и готово. Ефектът е мигновен.
Лек срещу ниско кръвно - щипка сол, айрян със сол. Ако усетиш, че ти е ниско кръвното най-бързо можеш да го вдигнеш като сипеш малко сол на дланта си и я оближеш. Или ако имаш кисело мляко си направи един айрян със солчица и готово. Ефектът е мигновен.
Наздраве!
Ние вкъщи мляко не купуваме заради дребното, но сол си хапвам и то много, дори сладкото от малини ръся със сол
Наздраве, заради вас си налях глътка греяна ракийца!
Ние вкъщи мляко не купуваме заради дребното, но сол си хапвам и то много, дори сладкото от малини ръся със сол
Наздраве, заради вас си налях глътка греяна ракийца!
ха така бравос , евала значи ...крайно време беше ....Наздраве
глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
ubuntu - linux happy user
Жули, няма да се даваш.
Ако все пак кръвното продължава да е ниско-накарай Дани да ти го вдигне.
Ако той не може-аз ще ти го вдигна. Това поне го мога, и то качествено
Жули, аз си намерих преди време БГ еквивалент на това Тишовото, и аз с такова боря кашлици и сополи, много загрява, мажеш гърди и гръб Ето такова: линк
Наздраве ти, пиеш с мезе, какво като е компот с червейче
Наздраве на цялата дружина, събрахме се!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
ама кажете лек за тая кашлица и сополи, че вече над месец ме мъчи и ми писна!
Една супена лъжица мед,поръсваш я с една ванилия и кашлицата минава! Е,не веднага,но факт!
За другото,капваш по малко мед в двете ноздри,но първите 2-3.мин. е гадничко,но после дишаш спокойно!
само се надявам да нямате против навлек кат мен ...Наздраве!!
Тук навлеци няма, всички сме си наши хора
Виве ползвах Пулмекс, измазах 2 тубички, почти нищо!
И ракия с мас, мед и ванилия ,пихме с бутилките, дори дребното, от малко и то се учи на точното питие и нищо!
От както е болен нещо му стана и е много по-добре поведенчески, за 10 дни дръпна колкото преди това за цяла година, без майтап, дали причината е в лъжичката домашна ракийка
А, Наздраве и мерси за съветите!
Коментар