Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Виве ... щом си рекла ... си вадя лешниците (купих си ги миналата седмица от Одрин) и ... гледам, че е останала половин бутилка Бакарди - черен ром.
    Почвам да се мъча...
    Наздраве!!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз май пак се натаралянках...

Затова ще изчакам с пускането на една тема в раздела за ЛАДА, че е сериозна, и е важна за мен.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Виве ... щом си рекла ... си вадя лешниците (купих си ги миналата седмица от Одрин) и ... гледам, че е останала половин бутилка Бакарди - черен ром.
        Почвам да се мъча...
        Наздраве!!
        Айде сега, измъчи се! Ама заради нас си струва, нали?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Затова ще изчакам с пускането на една тема в раздела за ЛАДА, че е сериозна, и е важна за мен.

Коле, не е в раздела Лада, а в Културата! Не забелязвам ентусиазъм, даже ме обвиняват в спам! Подкрепете ма бе!

Ай Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Верно си се натаралянкал! Ти нямаш Лада, твоето е витара. А наздраве!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Бре ако си стоях и пиеФ, вместо да ви чета обърканите ХисТории, досега ЙОЩИ две чаши маврудско да бех пресушила. Ма поспрете се бре. стига Пиене пеене и още кво там.
            Ейй спамери кой викна последно Наздравееее Еиии .....
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
              Ти си се натаралянкал. Неговото отдавна няма нищо общо с витара.

А наздраве де!

Коментар

Ц, Ц, Ц, поезията е силно недооценена, за разлика от виното и затова ви казвам лека нощ ... пияндета!

Наздраве!
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ку-Ку, я опять здесь.....

Наздраве.
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                    Не бе, мисля да си купувам ЛАДА 2110. Жълта. С квадратчета на вратите и табела на покрива...
                    Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                    Ку-Ку, я опять здесь.....
                    С гола глава
                    Горната де...
                    Наздраве на всички.

Коментар

Не бе, мисля да си купувам ЛАДА 2110. Жълта. С квадратчета на вратите и табела на покрива...
                      Коле, мислех, че вече си си пречистил душата, а ти пак искаш да потънеш в жълтия грях. Ама каквото трябва за жигулката ще помагаме. Нали си наш човек. Това 2110 е слабо прикрита Самара (2108/2109), каквато аз карах доскоро. Само са изгладили най-острите ъгли по купето отвън, вътре е същото. Гледам и тука ги карат жълти.

Коментар

Тишо - Може и да си прав, не мога да излезна от бара да разгледам новостите у форума.
                        Коле - Ами ей го специалистта. - Ясен ще ти е механик. А ще ми дадеш ли да те снимам с нея, като я вземеш?
                        Наздраве!
                        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

С гола глава
                          Горната де...
                          Наздраве на всички.
                          Тя и долната е бричена бре....

Таксиджия ли ще ставаш бре ? По-добре си вземи комби да има къде извозваш меците и делвите с медеца....
                          Да си ми жив и здрав, Кольо.

Наздраве.
                          Honda CB 919 Hornet
                          0898849413-Светльо

Коментар

Абе обмислям го варианта, че без постоянен(макар и малък) доход не е работа, мани...
                            Бил съм таксиджия, за мен не е нищо ново. Не го искам много този занаят, ама какво да се прави, Обиколил съм повечето фирми в които се търсят заварчици, и не искам да се връщам там. А и таксито ти дава свобода, не е като да трябва задължително да си на работа от 8 до 5...

Ама ще видим, още не съм решил окончателно. Дачиите вървят по 7000-8000 производство 2006-2007, а ладите с година-две по-стари-по 2500-3000. Вярно Лада срещу Рено, ама все пак става въпрос за 4000 лева...

Коментар

Шъ полягвам вече.....

Лека ви нощ и последно Наздраве.
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо

Коментар

Вивеее..... де сбега, оправдани я ся спям че виното ти кисело ааа... такива да си ги нямаме .
                                Лада боже, Кольо, то тва има ли го ЙОще, или само мойта Нива -Маруся остана. И как кажи ми ще ставаш такси леля, ми ти за лебо ще изкараш ли, Тук мадамка иска до ПаЗаря, ма усмихната засмяна Кольо возия за двама и като спре колата хоп забравил си главата на мадамата в полата.
                                Ейй това маврудско много май ми завъртя главага и изби ми шаибата в кревата.
                                Е наздраве
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X